k房報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛試了東A的K房,感覺是不會再試了,先說價錢套票1千八百幾再加囡囡上房錢,送一師傳工,但只可留至午夜12時,已包果盤,小吃和啤酒,其實是幾抵玩,但如果是單支去,碰上囡囡又cool 便不是太爽了,今次小弟專登找回已找過兩次的囡囡同時比較放的,心想應該好些,但今次她好像心情不太好,不肯唱歌,只是坐著和你喝酒,最差是當說了一些她不啱聽的會鬧你,就是這樣過了一小時,總算見識過。
還有唱完K後上房不肯讓你吃鮑,話你剛吃過東西,當時心想說的也是,現在想到平時大家選女上房前大多數都會吃東西,為什麼又可以?!
去桑拿玩主要都是揀女、上房、扑嘢,至於那些唱K飲酒這種溝女FEEL跟桑拿地方並不配合,而且你揀左女上房,其他師兄選擇就少咗,囡囡亦會少左時間賺錢,可能就係咁先態度差。
回覆 讚好 不讚 使用道具

personal feel KTV not equal SN, better split in different function.

謝謝師兄報告。其實都心思思想試一下,不過聽完就不要了。

去KTV,都係去夜總會。。。

dcahaimalc 發表於 2017-12-24 15:57
personal feel KTV not equal SN, better split in different function.

不單止兩個function,其實是兩個不同的玩法,正宗的night club 是玩feel的,而桑拿是看中便上房的,所以囡囡心態也不一樣.

妹子是來賺錢的 多消磨一分鐘 就少一分鐘賺錢機會
桑拿保握時間 打炮優先
要唱歌 適合去夜總會

回復 vv--vv ##1 的帖子

谢谢分享

vv--vv 發表於 2017-12-24 11:49
剛試了東A的K房,感覺是不會再試了,先說價錢套票1千八百幾再加囡囡上房錢,送一師傳工,但只可留至午夜12 ...

所以我分得好清楚,玩溝女唱淫K去大6玩KTV,玩成晚都係4-5舊平台,好feel至出鐘。。。去東昇玩呢啲,時間又就住就住,因係計鐘,所以一啲都唔盡興,女女亦嫌你阻住搵食,四不像兩頭唔到岸。。。比com兄啲有米之人玩就唔同,班女任坐幾耐都冇計,咁至玩得開心。。。

vv--vv 發表於 2017-12-24 11:49
剛試了東A的K房,感覺是不會再試了,先說價錢套票1千八百幾再加囡囡上房錢,送一師傳工,但只可留至午夜12 ...

我都同師兄一樣想玩feel,正打算去東A玩K房,剛好條囡,我都玩過兩次(但在東B玩,因她是借將),今次會去東A和她玩。佢知我愛唱K,都話定除咗唱K,除咗上房時間仲想我加鐘陪佢耐d(我一向都愛加鐘,上兩次玩都有加鐘,亦明多位師兄說的,囡囡不愛你阻她賺多些)所以已答應她一定加鐘。希望會好玩些。我計過買套票$1898包K房1小時及女仔1小時,女仔小費另計$700起,再加鐘可能$1300至$1700。即$3900至$4300可以落樓。但玩成差不多3粒鐘,真係好抵。(比較我之前在東B玩果兩次 $6470和$7204)。

阿力達 發表於 2017-12-25 01:11
所以我分得好清楚,玩溝女唱淫K去大6玩KTV,玩成晚都係4-5舊平台,好feel至出鐘。。。去東昇玩呢啲,時間 ...

師兄其實以前有東莞,我試過三四次都上咗癮,但可惜東莞之後被封艇。結果想再玩都唔得。師兄現在在內地有邊處可玩?仲有冇東莞當年的SN,可以到樓上酒店房幫我地按摩呀?希望賜教一吓。

阿力達 發表於 2017-12-25 01:11
所以我分得好清楚,玩溝女唱淫K去大6玩KTV,玩成晚都係4-5舊平台,好feel至出鐘。。。去東昇玩呢啲,時間 ...

所以試過一次叫見識過就算,不過見不少師兄都是買k房套票來玩的,如果三四個人不知如何計房鐘,另是否囡囡是沒有K房錢分或是分得不多,好果是唔怪得她們不喜歡進K房,又要喝酒添。

Lawrence王子 發表於 2017-12-25 04:30
師兄其實以前有東莞,我試過三四次都上咗癮,但可惜東莞之後被封艇。結果想再玩都唔得。師兄現在在內地有邊處可玩?仲有冇東莞當年的SN,可以到樓上酒店房幫我地按摩呀?希望賜教一吓。

我相信深圳,惠州都還有K場的,只係間中走鬼而已,不過如果你冇相熟老友帶或唔食相熟經理,當然係難搵倒架步,我去坦州玩,都經常唱到一半時,女女要走鬼,等GA走左至翻翻黎。。。至於SN,你發下夢好喇。。。絕對唔會再有東莞呢隻歌仔唱。。。

vv--vv 發表於 2017-12-25 10:51
所以試過一次叫見識過就算,不過見不少師兄都是買k房套票來玩的,如果三四個人不知如何計房鐘,另是否囡囡是沒有K房錢分或是分得不多,好果是唔怪得她們不喜歡進K房,又要喝酒添。

房鐘就係房鐘,同幾多人響間房冇關係。。。女女坐檯鐘係比上房少幾倍,當然唔中意坐檯,除非係果晚好靜,女女食緊白果,有坐檯賺3舊都好咁就冇計。。。至於飲酒就睇人喇,有啲女中意飲就開心添。。。

力力達 發表於 2017-12-25 12:23
我相信深圳,惠州都還有K場的,只係間中走鬼而已,不過如果你冇相熟老友帶或唔食相熟經理,當然係難搵倒 ...

收到。謝謝師兄資料。

回復 Lawrence王子 ##9 的帖子

岩FEEL 拎CONTACT直接約出去包一晚過夜好過啦
7000點都夠

Fans_2009-7-25 發表於 2017-12-24 13:54
去桑拿玩主要都是揀女、上房、扑嘢,至於那些唱K飲酒這種溝女FEEL跟桑拿地方並不配合,而且你揀左女上房,其他師兄選擇就少咗,囡囡亦會少左時間賺錢,可能就係咁先態度差。

以前去東記,真係好憎D人係K房HOLD起晒D女,令其他人冇女揀

hkmon 發表於 2017-12-25 20:09
回復 Lawrence王子 ##9 的帖子

岩FEEL 拎CONTACT直接約出去包一晚過夜好過啦

師兄說得對,只是我只可偷跳,不可以過夜。以前都試過私下同一d相熟囡出來玩,去完街佢可以介紹d平d 嘅地方,好似時鐘酒店咁開心吓。但計埋比佢嘅貼士,其實同我去佢公司玩差不多。去佢公司,佢仲著得靚靚性感。如私下去街一定著得(卜)素好多。卜野地方質素也差了。故倒不如去佢公司唔駛煩。

在桑拿里面唱K,我都觉得不三不四的,

Lawrence王子 發表於 2017-12-26 03:38
師兄說得對,只是我只可偷跳,不可以過夜。以前都試過私下同一d相熟囡出來玩,去完街佢可以介紹d平d 嘅地 ...

私下約出可過夜和做多幾次

黄华德 發表於 2017-12-26 09:48
在桑拿里面唱K,我都觉得不三不四的,

對呀,自己穿桑拿衫,囡囡穿晚裝