新大富豪 - 感覺不再

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

慣例講聲打到一舊舊請唔好見怪
假期黎到又去放鬆, 今次回歸起點但已陌生的big boss, 當初小弟第一次過黎玩就係呢個場
之前都有聽講大富豪換左老細, 反正好耐冇去照殺番次, 碼頭手揸2288大洋套票 (包三個師傅工+越南model 仲可以任飲威士忌~正!!!)
開頭都滿心歡喜, 點知上到去一坐低就出事, 經理話全晚都冇越南model><...當堂拗哂頭, 因為值唔回票價 (等於係1888個張加多2個師傅工0.0) 不過洗濕左個頭仲可以點...睇其他點囉。野食質素尚好, 但選擇唔多
HEA到差唔多同以前一樣上3樓揀女, 上到去一睇變哂...以前有個台可以坐埋一邊睇女行catwalk+小互動, 而家拆左改成又係打橫排 (最多可以坐低邊睇邊飲威士忌) 冇哂以前個種期待感...失敗
當晚女唔多估計20個內, 質素一般般同舊時差好遠, 最後揀左個都叫有樣有身材既祖國貨, 過程都係個D, 整體俾合格但唔太盡興, 最後玩完就做埋師傅工入睡眠區訓。
新既感覺比唔上舊既, 睇黎呢度都只能成為回憶...未來再試下探索其他新場地

P.S. 有個越南師傅工幾靚又有身材, 勝過哂入房個D, 成晚都不斷望住佢, 我朋友仲俾哂D師傅工佢做兼攞埋wechat對佢念念不忘
回復 superwarrio ##1 的帖子

以前大富豪都是我主場,前後廿幾年啦!而家我都轉咗去東A, B啦!冇法大富豪唔爭氣,以前試過網上有囡睇,可揀定心頭好,其實冇得頂,但出咗冇耐就冇咗,可能係update咁切掛。最後愈做愈差,囡愈來愈少,結果換了幾次老闆,現在已光輝不再。我諗有一排都唔會再去住,因未排到佢。暫時排期會是東A,, 金池,D1,D2
回覆 讚好 不讚 使用道具

大記以前真系幾威嘅,風光不再了!

老板都做了大富豪,有无生意都无所谓了…

CHING其實可以同經理講收回套票只玩淨水
之後一個月內等得閒再去
估計唔會再話冇越記魔豆呀

小弟以前也常去BB場
食佢地好似小明星樣囡囡
食佢地有如食明星一樣
諗起都幾回味下
不過現在此情不在⋯⋯⋯

mcdullpig 發表於 2017-12-26 11:16
之後一個月內等得閒再去

轉淨水就無癮啦! 明明過海想屌model,無得發洩之餘仲要蝕下次來回船票,駛費多咗,
點都係即場揀其他女好,除非真係無一條女屌得落啦!

大富豪從來未去過,亦無打算去。

mcdullpig 發表於 2017-12-26 11:16
之後一個月內等得閒再去

好似上面師兄所講, 除非冇一條女食得落
本身懷住食女魔豆既心態去, 淨水食白果就好冇癮, 又要曬時間曬錢來回就番張套票
寧願下次去其他場好過,。的確...BB已經不復當年, 越黎越差

回復 vv369 ##7 的帖子

以前好地地變成咁係好可惜...經過今次小弟都冇打算再去

回復 superwarrio ##1 的帖子

大富豪的素質有點在下滑了
上次去感覺還可以

光輝不再

vv369 發表於 2017-12-26 13:03
轉淨水就無癮啦! 明明過海想屌model,無得發洩之餘仲要蝕下次來回船票,駛費多咗,
點都係即場揀其他女好,除非真係無一條女屌得落啦!

淨水走人低好多
之後出去附近金記
重更加多野玩啦

superwarrio 發表於 2017-12-26 19:33
好似上面師兄所講, 除非冇一條女食得落
本身懷住食女魔豆既心態去, 淨水食白果就好冇癮, 又要曬時間曬錢來回就番張套票
寧願下次去其他場好過,。的確...BB已經不復當年, 越黎越差

去其他場可能有驚喜
可必難為了小弟弟呢

mcdullpig 發表於 2017-12-27 20:01
去其他場可能有驚喜
可必難為了小弟弟呢

我都明白師兄既隨機應變, 不過我同朋友都會係場內過夜
金池聽講係唔錯, 但硬件麻麻所以都廢事轉場 (好笑係小弟未去過...所以係聽講)
同埋當晚都睇中2-3個既, 又唔算為難左細佬
最緊要都係清左張套票以免後患無窮

superwarrio 發表於 2017-12-25 23:24
慣例講聲打到一舊舊請唔好見怪
假期黎到又去放鬆, 今次回歸起點但已陌生的big boss, 當初小弟第一次過黎玩 ...

謝謝分享!

下次買普通套票
有再加錢穩陣D
P.S.師兄講嗰個師傅工如果無轉場的話
       我應該知道講緊邊個,真係好正
       佢結咗婚生埋架啦,有心可以上,無手尾😏

谢谢师兄分享

superwarrio 發表於 2017-12-27 22:10
我都明白師兄既隨機應變, 不過我同朋友都會係場內過夜
金池聽講係唔錯, 但硬件麻麻所以都廢事轉場 (好笑 ...

隨CHING喜歡
最重要食得開心食得爽
任何場都可以一樣

金記絕對唔好去睡眠區過夜
如果CHING接受到像難民營情景
就當別論

今時吾同以前[

潮州怒漢 發表於 2017-12-27 22:37
下次買普通套票
有再加錢穩陣D