摩打脷由上而下,啜暈全身,樣子夠姣夠放May

簽到
名稱: may
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A65707-炮台山-兼職女郎-may.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

到房佢熱情招呼,樣貌美豔,紅唇笑容燦爛,好鬼迷人,身材浮凸玲瓏正到爆,皮膚白白淨淨,有波有羅,曲線完美,雪白大波引死人,貼住佢對波真係香艷,我揸波黎佢偷桃,床上熱完身,
7 P3 y3 c8 L& Q1 u5 q% p立馬幫我除衫,叫埋齊齊沖涼,幫我洗得細心又有心機,波推夾腸,好過癮,沖洗得一乾二淨,細佬都扯曬旗,頂唔順叫佢上床玩,) D0 k& t$ w  J1 o% m2 F
先享受專業推拿,佢真係好手勢,力度柔中帶剛 ,非常之厲害,俾足心機按到我全身都鬆曬,香薰推油,用功十足,好認真幫我從頭推落到腳,服務做到足,絕唔馬虎,做到力夠穴位準,用力上下來回推呀推,真係好爽!
: M8 j+ ?& |  A# m推按完無曬疲勞,我嘅瘋狂挑逗令佢難以抗拒,爽到佢低吟高叫轉身搶攻,全身漫遊投入又到位,摩打脷由上而下,啜暈全身,樣子夠姣夠放,動作極之挑逗,撩得我痕痕咁好興奮,帶袋吹奏起交響樂,含住碌野吹到津津有味,吹功好得,用淫眼望住我刺激地吹到雪雪聲,加深喉,好能舒服,細佬都扯到硬曬汰,爽到暈," J7 E$ a# N& H) x
細佬已經硬到頂唔住食主菜,濕水隧道,超級無敵大淫娃,騎術好得,擺動條腰用佢妹妹仔吞食細佬,囡囡又姣又騷,瘋狂大叫,我幫手大力向上頂,不斷換花式,屌到佢淫聲大叫水流不停,最後推車式衝擊,我揸住對大波Heb
插頭香!
好吸引噢!

; G- T  F% I" [) k+ l# U3 j5 s多謝C兄分享!
很吸引啊
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
曲線完美
1 c$ i2 G, d: z: h: F* i
多謝師兄分享
回復 京少 ##1 的帖子0 ]2 U2 `# Y; J  L& o+ k7 u

& g/ m- F3 ]  p& }Thanks for sharing.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:50