講服務馬拉妹一向都好好服務,發利QQ好玩性感野火尤物。

名稱: QQ
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A66291-尖沙咀-兼職女郎-QQ.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聖誔節岀去食野遇到件性感野火尤物 ,我係尖沙咀發利大廈發現左件好野名叫QQ新到馬拉妹外型幾得吓,眼大大相貌標緻,好招呼好有禮熱情主動,36D級波條事業線又長又深,睇到我流晒口水,QQ好熱情拖住我入房、入房我攬住QQ車下先,馬拉妹黎講樣貌吾錯,身形好fit,皮膚好滑,之後幫我除衫除褲掛好,跟住QQ自己除衫、 QQ一除Bra波靚又堅挺,lin頭pink pink地好吸引,楂落去好彈手。# L# R" h' M& e6 H
之後QQ拖住手一齊去鴛鴦浴,侍浴細心,有波推水蕭,個櫻桃小咀加上條靈活舌頭,吹得好有感情 ,仲玩埋冰火五重天,吹到我差D爆,好在忍得住。上到床兩個人互動愛撫,錫吓咀仔,掃佢玉背,佢再壓住我,用佢淫蕩嘅眼神望住我,錫我耳仔、lin頭,波波喺我全身上下游來游去 ,隻手撫摸我隻雀,再R袋袋,快感一浪接一浪,再環保吹奏,吹功了得,搞到我硬到不得了,一邊享受住佢吹簫,一邊就一手揸波,一手摸蟹,QQ已經濕晒,好多水,拉佢過嚟玩理69,鮑魚粉嫩,邊捽邊奶,攪到QQ吹唔到,要停底呻吟,再回望住我,眼神充滿意識係話"我好想要 "。2 t  W. V- A2 K4 f$ Q# V2 @; _+ v
跟住QQ急不及待幫我上套,揸住我細佬放好位置就慢慢坐落嚟,緊隧道短多水又窄、包到我實一實,QQ又搖又un,又磨又Fing,QQ讚我下面好大 ,令佢好充實,女人要挑逗男人,一句說話已經好刹食,轉位玩男上,QQ邊比我插好肉緊咁攬實我,QQ係我耳邊輕輕呻吟,用半咸淡既廣東話叫我大力D,睇QQ個淫樣就知佢好鬼享受,再同QQ轉玩後推 ,QQ pat pat好好肉比我插到啪啪聲,下下大力頂到最入,大大力猛插,QQ呻吟聲越叫越肉緊 ,終於頂吾順QQ既呻吟聲爆發出嚟- _9 V' @: k# a$ q' X  F+ t
攬住QQ休息一陣,再服侍我沖涼,講真,以佢質素好過我條女,但講服務馬拉妹一向都好好服務,其他國藉既囡囡邊有咁好玩吖,真係爽爆

% V* v3 }, _; Y& M1 h! O! a$ ~& d/ X$ }4 l$ G
回復 honghai66 ##1 的帖子0 x* m+ ]1 V" _7 e0 _: `' _
/ |5 Y  ^6 ~* j+ h4 ~
大波靚女馬拉妹 - 我啱呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 honghai66 ##1 的帖子! {4 n: ^& B% D# h
# [  A1 W+ A7 {" Z; e7 e
正女推介,值得支持!

回復 honghai66 ##1 的帖子
8 y: |& D- a- _: Y5 N2 E' n" h6 u9 R! p  F9 z* W
精彩好貼

樣靚身材好 前突後凸

z& T  Y: |. Y& l, T
+ C! U: y6 O; f5 S3 k# Q+ f3 ]正女推介,值得支持!

人正波正,必食之選!

回復 honghai66 ##1 的帖子, K- O' n0 p% n$ K5 j/ O6 C4 W' O/ t

; v8 n# y; T+ Q; q多謝師兄精彩推介

2 f: F- S5 v" u$ H4 ^  |% ?) X# E! D3 o& ]4 S% B
精彩好貼

唔錯,好介紹

樣靚身材正,巧吸引!

回復 honghai66 ##1 的帖子4 z" N: i8 ]) ?# [' t9 G
7 j/ s& T+ e3 C. Z
正!恨不得即刻

有機會要去試試先至得

回復 honghai66 ##1 的帖子# w9 Y+ E% W% m! F

. [7 Y. @  {2 I7 R4 U4 t天使面孔,魔鬼身材

回復 honghai66 ##1 的帖子& j# ^$ l/ W3 q) L+ b2 u" j

. d. Q5 A: w2 K0 I! o; Z身材誘人,睇見都已經扯旗

咁正!一定要去試下先得

身材出眾,真想一試!

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

禾刀巧想即刻去試!!!

又幾好喎,一個字"索"!