豪華新場Senses SPA,22歲新女小雪,充滿青春活力,高級一流享受,按摩香薰推油手勢無敵,去邊度搵

簽到
名稱: Senses SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65908-尖沙咀-水療SPA-SensesSPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新場Senses SPA開張,各路玩家趕住趁墟,細佬當然唔會錯過,Senses SPA座落於繁忙嘅尖沙咀,位置十分便利,
就係I SQUARE,國際廣場對面,按摩放鬆推介嘅必然之選。
坊如鬧市中嘅綠洲一樣,地方寬敞舒適,環境優雅,裝修別緻典雅、豪華新穎,店主花咗一番心思,務求係店內營造出一個舒適寧靜嘅環境,
加上大量嫩口靚女技師駐場,當中不乏陀地美少女,黎呢度消費,會覺得值回票價,唔會詐型!
新女小雪樣子索到爆,充滿青春活力,現年22歲嘅佢,正是女性最黃金嘅時期,
小雪唔單止個樣睇得,副偈仲正到嚇死人添,擁有模特兒嘅高挑身材,一對美腿超長就固之然啦!而且骨技仲相當超班,搵佢做拍乸絕對唔會令我失望!
拿拿臨同佢入房開波先,有笑容,態度和藹可親,善解人意,好似招待貴賓咁,傾下計就主動幫我除衫掛衫,自己沖洗完返出黎見佢用一次性床單,房內附設暖氣及電氈設備,暖暖粒唔會凍,
佢服侍我趴低骨床,一開始先黎個開背,手勢好掂,好俾心機幫我穴位推拿按摩,做到力夠穴位準,從頭到腳照顧十足,慢慢推按埋全身,爽到我疲勞盡消;
跟手香薰推油,佢繼續推我繼續嘆,手勢梗係唔使講,真係超級享受,推肩,推膊,推背,推腰,推坐骨神經,通穴位又推淋巴,用力推呀推,一D都唔馬虎,好手勢有力水,推到我全身都鬆晒,細佬都有曬精神,
最後小雪話同我劏蛇,用淫動作挑逗我,魔術手非常之有技巧,又推又按碌野,輕磨淺碰,快感不斷,真係爽到唔識出聲,我都唔執輸,出手搓弄阿妹對海綿,令細佬開始有爆發嘅衝動,好快射出億萬快樂情種,爽曬!

回復 Itfox ##1 的帖子

She is best of all the breasts thanks 🙏🏻

多謝 Ching 精彩既包膠

正正正
Lovely Girl
小費咩價位?
身材好正
睇落好正
值得推介

thank you for sharing!

身材一流好貨色
thx for sharing
引人入性
報告精彩,值得一試
Looks hot and sexy

好靚女啊!

正啊,好吸引
身材好, 汰到想食

Archiver|聯絡我們|141華人社區