BIBI水中簫,吹功好得,又夾腸仔~~~Excellent Serivce~~~

簽到
名稱: BIBI
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65379-尖沙咀-兼職女郎-BIBI.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

即時入閘、入到去立即要攬攬鍚鍚, BIBI表現得好熱情,對波堅挺彈手,皮膚又滑,揸到我唔想放手,仲要出埋口錫吓粒Lin,玩咗一陣先去沖涼。BIBI服侍沖涼好溫柔好細心,洗乾淨後當然係波推全身漫遊,再玩埋水中簫,吹功好得,又夾腸仔,係浴室BIBI已經表現倒佢既功架,攪到條肉腸硬到我幾呼要出嘢,即時叫BIBI停一停先。0 P1 L; f$ D' s
之後抹身上床BIBI 開始調情用咀錫,耳仔、Lin頭、肚、大腿,加埋隻手摸緊我細佬,真係好High,我亦不甘示弱,雙手齊出,一邊揸波一邊摸蟹,估唔到BIBI咁敏感,BIBI下面已濕晒,天然多水又窄,BIBI含住我細佬慢慢品嘗,又R吓袋袋刺激我,望BIBI環保深喉吹奏,我知再唔出動實比佢吹爆, Angel好似知我諗乜咁,攞個套出嚟為我帶上,然後騎上嚟,先慢慢搖吓、磨吓,再加快上下喺度UN,講騎術佢真係一流,睇住佢忘我喺度UN,對波波Fing 上Fing 落,呻吟聲好好聽,視覺聽覺享受強烈,轉男上,托起對腳就插入去,閪水真係多又窄,攬住佢快插一陣,再分開雙腿狂插,Angel嘅呻吟聲變得越黎越厲害面都紅晒,我都頂唔順,去到終點衝刺,BIBI妹好玩有質素、有服務正呀。' I( i2
多謝C兄分享!
2 O* z) b2 T3 q* m1 g, e7 i
多謝C兄分享!
回復 京少 ##1 的帖子  T% ?& m+ |8 U

, v2 P, U0 R" Zattractive
很吸引啊
0 N: }+ U' y, x) K1 N1 \
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:32