當醜小鴨遇上白天鵝 2017最後驚喜 <Kary>

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期已經知道新人 不過假期無藉口出動 於是趁尋日有時間拿拿聲去約 仲特登一早去約 收工準時上到去 洗澡後今日主角就入黎 水汪汪大眼睛 瓜子臉 櫻桃小嘴 雪白既肌膚,真係好靚 睇到細佬都呆唒 Kary見到我光住身呆唒拿拿聲拎毛巾包住我,做幫我抹身 難得靚女唔介意,我緊係好好享受下做大爺既感覺啦

瞓低先試試手勢 起初約既時候都會諗 樣靚通常都係食相頭,按應該麻麻。點知出黎同我所想原來係兩回事 Kary唔止識按 做好按得 尤其係按手肩,對於成日搬磚既我,整係依Part都值回票價

Kary睇樣以為都幾cool其實都幾健談,一邊閒話家常一邊按,大家都幾開心同享受 按左好耐都鬆左好多,但係點解仲未開始推油 Kary話唔洗心急,你一陣就知點解

無耐kary將燈光調暗 忽然Kary 來一招 四川名菜 <螞蟻上樹> 將我搞到典來典去,雖然背對住kary但我都感受到她雙峰既柔軟 由於我背住kary 我只能夠緊握她的手 一直低聲呼吸 kary見我無咩真氣 慢慢係我耳邊為我送上真氣 我地都幾夾,Kary攬住我慢慢轉身

轉身之後我地繼續較勁 Kary用整個人去包住我試圖去呑噬我,我都不甘示弱 上下其手 可能轉身前前戲做得太投入 我地既世界已經係零距離 我單手控住球 另一隻手攬住kary 小黃忽然一熱 仲感覺到越來越緊 原來Kary將雙手放開 把我緊緊攬實上下上下 每一下都頂到好深。這種感覺彷似真的一樣,最後我忍唔住大叫左一聲 一切都完了,渣都無 可能大家都太投入 Kary無立刻起身,繼續攬住我,雙嘴輕輕一碰 我都模住kary既頭
<能否別把燈打開
我要的愛 出沒在漆黑一片的舞台>

回帖獎勵 +50 元錢

thx for sharing

回帖獎勵 +50 元錢

靚女一定要試

回帖獎勵 +50 元錢

真係有樣有身材

回帖獎勵 +50 元錢

美人魚咁

回帖獎勵 +50 元錢

今日再有新同事 Ruby加入

回帖獎勵 +50 元錢

回復 jasonwong123 ##1 的帖子

need to try if have time

回帖獎勵 +50 元錢

運氣超人 發表於 2017-12-29 17:30
又有新人,正哦

Ruby夠唒新鮮

回帖獎勵 +50 元錢

Appreciate it for ur work. Thanks

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +50 元錢

一定要試試

回帖獎勵 +50 元錢

身材靚到無野好講
新靚女 Ruby kary己經係公司

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +50 元錢

流哂口水

回帖獎勵 +50 元錢

紫荊Spa#A43119 發表於 2017-12-30 10:38
新靚女 Ruby kary己經係公司

Ruby都好似幾得

回帖獎勵 +50 元錢

riobb789 發表於 2017-12-30 13:49
Ruby都好似幾得

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

Lary係我試過最爽既一個

回帖獎勵 +50 元錢

看來唔錯
謝 分享
是 陀地?