[唱K-GF] (由晚上到清晨) – 香港 NC 不夜天

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港的夜生活雖然遠不及東京繁華,但通宵營業的夜場選擇卻比日本多。每當夜闌人靜、無心睡眠,其實都可以通宵達旦咁玩,直到天亮吃完早餐才回家睡覺。

踏入冬季,一般較少在香港出動。特別是九月、十一月去完日本之後。

東京的情趣玩法,除了包羅萬有,亦都驚喜處處。即使在一間所謂「冇身體接觸」的「齋TALK」NC,竟然也可以出現令人「舒服」的小艷遇…。因為意想不到的際遇比比皆是,所以去完日本返嚟,真係會有好多「故仔」可以講。

反之,玩香港NC,過程往往都係果啲、千篇一律;可以分享既有趣內容就顯得乏善可陳了。這個亦是香港NC鮮有人寫報告的原因之一。

就好似位於尖沙咀金馬倫道的A場,最近三個月只去了三次。

第一次:
老相好海迪。那個晚上,只有近大廳的房間可坐,因為海迪怕俾人撞破,車輪指插冇得玩,連渣波都唔係幾俾,但小費就收足。天文數字的消費卻換來劣質服務,真係勁無癮。之後我都唔鬼搵佢了。

第二次:
因為A場啲女開始唔得,我都少上去。今晚都係因為神媽CALL,我先出動。女一,索女一件,但乜叉都唔得,踢九走佢。之後係極之普通既中女一件,竟然仲扮上菜,只可以衫外渣波!好在佢傾計OK,都消磨到時間。不過玩夠兩粒鐘鬆啲我都即走。臨走前我坦白同神媽講:「呢排妳手女真係好唔惦!」神媽應承會諗辦法,將功補過。

第三次:
真係有少少改善。高挑女、低胸、超短裙,PINK 波;任渣任摸。但…冇話題。摸咗粒半鐘已經覺得好悶。捱到兩粒鐘,即走!

玩到呢次,開始覺得香港NC真係好撚悶。

不過…,呢兩個月我一直冇抽時間去我另外兩個主場:老尖半會所,同旺角四樓,所以先唔好咁快下定論,話香港NC冇料到。
**

好日唔出動,一出動就跳足八小時!!!

Round 1 尖沙咀半會所 (9:20PM 至 2:17AM)

一個我曾經blacklist 過的地方,不過今年下半年,佢又變番一個幾好玩既靚妹場。

星期五晚,出發前兩小時先叫媽咪訂房。

到步後,媽咪先講明今晚唔會問檯。
咁有信心?連檯都唔駛問,唔通啲女真係咁惦???

女一。絕色少女,但好COOL。佢一入到嚟個氣氛已經令我周身唔聚財。

咳咳…。
我:「妳感冒?」
她說是。
我:「咁妳都係出去叫媽咪啦,我身體真係好弱架…。」

坐咗三分鐘,個絕色少女就俾我趕走了。

女二,叫少女K。唔算美女,但青春,美白,嫩口、氣質OK可愛。
佢一入嚟,就FEEL 到佢平易近人既氣場。

即刻攬實。傾計,講笑,言談甚歡。
之後一邊傾,一邊渣波。先衫外,再衫內。係任渣!!

因為同少女K幾啱KEY,兩小時一瞬就過。

之後開始劈酒、狂猜,大家玩到HIGH HIGH哋…。
我自己都好少飲得咁放。(平時好少飲酒,但今晚條女真係飲得杯落! )

之後酒乘醉意,打車輪。係大車!!!

少女K:「依家幾多點?」
我:「應該未到一點半。」
少女K俾手機我睇,原來時間已是凌晨兩點十分。
真係快樂不知時日過。
但我仲未想走,因為太高興。
可惜少女K今日中午有事,需要早點收工。
我亦無奈於2:17AM 截單。

喺老尖玩了五粒鐘,張單當然係天文數字。但除開每小時竟然只是八百幾,比我預算平了很多(上兩次明明都是過千一小時!)。

埋單時,我在媽咪面前對囡囡讚不絕口。
媽咪:「係咪呀,我都話晚舞啲女好玩架啦。
所以以後,我都會先食完飯,等九點打後先去半會所。

因為心情仲係好亢奮,所以意猶未盡,馬上搭的轉戰旺角!

(註:喺香港,任何「生客免問」的暗場或會所,都係無法在網上介紹的。正如數月前曾有師兄高調推介他的「好玩平價會所」給我,我憑資料試了兩次亦也不可進場。所以,如果沒有熟客親自帶路或親自喺電話推荐,呢類NC生客根本係無法可以玩到的)

旺角四樓 – 香港中價NC 的龍頭大場!!!

歷史

2003年,係我每週必去的首席主場
2007年起,隨著啲女越來越臭寸,大幅減至1年只去一、兩次,而且通常都係坐扒。
2015年某天,熟媽咪不在,我俾女激到情緒病發,回家後結實地大病了一場。(當天有個北姑都睇唔過眼,在現場安慰了我個多小時,見證盜亦有道,人間有情)
2016年末,熟媽咪突然開竅,服務大幅改善。(雖然中扒率依然偏高,但我都會有限度地照啃,以示對熟媽咪既支持)
2017年,開始恢復定期捧場
2017年末,傳聞熟媽咪得勢,我可以坐到既女仔、亦開始靚番同後生番…。

於是乎,到咗今晚…。

Round 2 旺角四樓 (2:45AM 至 6:07AM)

熟媽咪見到我咁夜上去都打咗個突。

熟媽:「依家一個女都冇呀!爆緊場呀!」
我:「凌晨三點仲爆場?」
熟媽:「今日星期五吖嘛。」
我:「上次的少女A在嗎?」(話煲湯俾我飲果個)
熟媽:「上次之後都冇返過嚟了。」
我:「唓!又話叫我搵佢。」(其實我自己都成兩個月冇嚟)
熟媽:「啲女講嘢信唔過架。媽咪講既就可以信。」
我:「咁美少女A呢?」
熟媽:「晚上七點幾入咗檯,到依家仲坐緊。」
我:「嘩,乜個客咁長情…。喂,我等佢得唔得?」
熟媽:「仲有其他客開咗名排隊呀。」
我:「排隊?!乜真係咁受歡迎?」
熟媽:「咁人哋張張檯都啱坐吖嘛。」

註:其實美少女A都識我,我真係要坐的話,事前打電話叫媽咪安排即可。不過囡囡主力係劈酒 (但佢唔駛我飲),亦只可以輕抽水,所以我才無刻意叫媽咪安排。但美少女A,佢真係好靚女,絕對係尖沙咀質素,而且份人都幾nice。

熟媽:「你聽晚得唔得閒吖,有件新女,十八歲,係美少女A個FRIEND。佢依家都坐緊檯,但聽晚佢返嚟我可以即刻CALL你。」
我:「聽晚唔得閒呀。」
熟媽:「咁依家真係冇女,我又唔想你坐扒…。」
我:「坐扒冇問題喎。總之妳要記得問檯,同埋話俾隻扒聽唔准摸我!」

尖沙咀至係我主場,
四樓收費平,我上去都係想HEA時間,所以坐乜女我唔會同媽咪計較。

1.        我喺旺角唔會有尖沙咀的要求。基本上我會好張就。
2.        但媽咪都FEEL 我係撐佢既,所以會更加努力搵好嘢俾我。

女一,樣貌比想像OK,唔老。
但囡囡坐埋嚟,又凍、又攰、又眼瞓,用披肩「嬲」住全身。

女:「唔得喇,我由七點飲到依家。頂唔順喇…。我本來諗住收工,但媽咪叫我幫幫手,咁就入咗嚟…。」

囡囡喺度「中」眼瞓,但我都好體諒。
不過,由佢瞓覺我又會好悶,所以都摟吓佢傾計。

我:「妳成日都劈酒架?」
女:「咁又唔係。」
我:「唔劈果陣妳會做乜?」
女:「同客人按摩囉。」
我:「咁妳又唔同我按?」
女:「媽咪話你唔惦得吖嘛!」
我:「我話唔俾扒惦啫,妳可以惦我!」

於是囡囡便幫我按大脾。
我:「按上啲啦!」
於是囡囡越按越上,不斷擦到我JJ。
我:「係咁嘞…。正!啊好舒服呀…。呀…呀…

喺東京既NC,JJ按摩係其中一項我最鍾意玩既,其實四樓間唔中都有得按,我都覺得好撚正。(雖然喺東京幫我按既囡囡係索好多)

不過,囡囡真係好攰,所以按咗一陣我就俾佢停。

我:「披肩入面…件衫係點架?」
我揭開,見到她是穿著熱褲。
女:「其實件衫係露肩既。」
跟住囡囡把衫拉下來,露出香肩。

我(驚喜):「嘩!咁樣差好遠喎!真係睇唔出。」

之後我一嘢伸手入衫內渣波,囡囡夾實唔俾我渣哂。
我又吻她香肩…。
女:「好痕呀…。」

之後囡囡話真係太攰,我便讓她走了。
果陣我先睇清楚佢個樣,其實都扒扒哋…。不過是旦啦。

第二條女入嚟,雖然係陀北FEEL,但都眼前一亮!
我:「咦?係美少女A個FRIEND?」
熟媽:「唔係。呢個係第二件嚟。」

囡囡叫阿N(假名),雖然氣質都幾市井和粗魯(即係冇氣質啦),但佢係近年我喺四樓坐到第二靚既囡囡。

阿N其實幾仇視單客,通常佢喺門口會用「不俏的眼神」先下馬威來拋室對方,讓單客不敢亂來。

但剛才我掛住同媽咪傾計,望唔到阿N個眼神。
而我仍然在享受著半會所打車輪既餘韻、心情大好,所以好有禮貌地和N傾計。
N見我都幾nice,開始冇咁強硬。

我用咗日本齋talk場果招,一邊用手肘頂住N個波,一邊摸大脾(但她是著褲的)。
N:「嗱,摸大脾就得。渣波就唔可以。」

冇問題!呢度係旺角,又係四樓,妳又靚女,我唔會抱太大期望。
但博大霧的手法,我還是懂的。
我搭住N膞頭,垂下的手便剛剛碰到佢個波。
阿N不斷推開我隻手:「唔可以惦波呀!」
但我又係咁黐番隻手埋去,同時又不斷傾計分散N的注意力。
阿N見我唔過份,大部份時間都由我了。

問檯。

我:「條女靚就靚,但尺度太嚴謹。仲有冇得換?」
熟媽面有難色。
OK!冇所謂,照坐。

阿N 都好surprise 我會留低佢。
之後都係傾計、搭膞頭、揩波仔…。

N:「今日第一檯單客,唱咗三個鐘歌。悶Q死我。跟住第二檯群檯,對面個客係咁同個肥妹打茄輪,咁我個客又想同我打。我梗係唔制啦!咁就俾人CUT咗。之後啲單客,唔係我CUT佢、就係佢CUT我!」

N:「啲死鹹濕單客呀,我見到佢哋就特登臭寸啲,等佢CUT我囉!我哋搵果少少錢,駛乜俾人摸呀!」

N的說話,說明了四樓兩件事:
1.        靚女真係可以好撚寸
2.        單客真係好難玩

呢個時候,N個美少女姊妹發訊息來,話都係坐緊單客,不過已經CUT咗人哋檯。
N 就回:「我都係坐單客,不過係玩傾計。」

N:「我今日既遭遇就係咁嘞,啲客真係悶Q死我呀!」
我:「咁妳依家悶唔悶吖?」
N:「你還好,肯同我傾吓計。我覺得你份人都OK既。」

跟住我哋玩咗陣「色中」,N 攞咗Jar 水入嚟猜。
屌!我都唔明呢啲女點生存,又唔飲酒,又唔俾惦,又寸…。

4:45AM。

N:「你留到五點半吖。」
我:「唔喇~~。妳想留客,都要有啲表示至得架。」
N:「我咪出咗聲啦,你仲想點呀?」
我:「其實妳哋成日嫌三嫌四,又專CUT 人檯。但老尖啲女唔會咁,因為佢哋搵成四舊一粒鐘,所以每個客都好珍惜,唔會隨便放人哋走。」
N:「如果有四舊我都得啦!但我冇吖嘛。有咁既錢,我都可以俾人惦架!」

N:「我教你嘞,喺度你想惦條女,醒少少俾人啦。」
我:「係咪先?有錢就得?」
N:「咁你O唔OK吖?」
我:「OK!如果係妳既話,OK呀!我覺得妳值呀!」
我:「咁我俾…X舊?」
N:「可以吖。」
我:「咁打茄輪得唔得先?」
N:「得!」
我:「都係唔駛喇…嗯…車少少啦。」(口快快講錯嘢,搞到之後冇得車 )

好!過水。
盡情渣波。係好波、好挺、好白、好彈!!
之後小車,慢慢變成只有咀咀,冇得車。後悔求先講錯嘢。
而且N亦咀得比較拘謹。

繼續渣波,我想揭開嚟睇。
N:「唔准睇!只可以渣!」
不過之後…,
N:「其他女對波係點架?我俾你睇吓我果個。」
N自揭。
屌!好撚PINK!!!

N(自滿):「人人都話我對波好靚架。」
之後又再睇多一次。

玩多陣,又吹多陣水。N既態度軟化咗好多。

N:「如果有錢收,你又唔會抽得太過份,咁我心理都可以平衡啲。」

N:「今晚原本心情勁差,但你同我傾咗咁耐,而家好番好多喇。多謝你呀。」
我:「咁有咩表示先?」
N主動錫咗我一啖。
N:「如果下次再撞到…,我意思係…你咁啱又坐番我,我諗我哋都可以再熟啲架…。我應承你吖,下次我一定會認真同你劈,唔會再猜水。」
我:「哦。」
N:「不過你要保守秘密,唔好話俾媽咪知我收小費。唔係媽咪實會專俾鹹濕客我,到時就死得喇!」(N既意思,係佢會揀客嚟做)
我:「明白。」

5:58AM 截單。我坐到6:07AM 先走。
N:「好肚餓呀~。」

我知N可能係暗示想同我食早餐,但我真係好攰,要返屋企了。

賽後檢討

今次比較有趣的,是阿N本來係臭寸靚女,但經過一連串磨合後,態度來了個180度轉變,末段就對我幾nice。

今次我係駛咗少少錢,玩到少少嘢,但我認為係好值得。
一來阿N算靚女,二來四樓呢班錫身死女一向係我剋星,過去我一直都好撚驚佢哋,今次可以渣到咀到…對我來說係幾有新鮮感。

另外,傳聞四樓加咗價,但我覺得張單都係差唔多。就算加埋囡囡小費,總數仍然係平過老尖A場好撚多。
所以四樓真係好有性價比。
不過論服務,呢期老尖半會所就正得多了。

個人「尖沙咀+旺角」的靈活混合玩法,我覺得自己既選擇係會多咗,玩得開心的機會亦較高。

仲有,劈酒既氣氛真係好鬼正,但已經戒酒的我,自己知道自己事,係唔可以成日咁放縱自己。

今次玩完通頂,雖然事後成個人散哂,但呢八粒鐘真係好充實,好滿足。
因為我好實在咁、玩到香港NC的獨有風味。

今日適逢除夕,喺度謹祝各位新年快樂!2018嫖運亨通!

(全文完)

超正分享, 身歴其ㄧ場一樣。
回覆 讚好 不讚 使用道具

cyberkencyber 發表於 2017-12-31 14:04
香港的夜生活雖然遠不及東京繁華,但通宵營業的夜場選擇卻比日本多。每當夜闌人靜、無心睡眠,其實都可以通 ...

非常感謝師兄分享,原來同囡囡溝通都好緊要,

謝謝分享,不過A場成日有人系出面望住晒,又成日入尼收酒樽,好冇引.都系山林道好玩啲,價錢都系好q貴。

祝師兄新年快樂!

thank you ching

欣賞Ken 兄的報告,幾時都係賞心樂事。

謝謝CHing分享!

真係好耐冇睇你包膠啦,仍然精彩👍

我早排十一月至十二月頭,因為某d原因,去四樓真係密到痴線,幾個一齊又有,同我老死兩個去又有,單拖又有,我諗應該睇過幾十條女,當中亦刀坐過有好野,亦有d樣一般但好好玩既女,亦有岀街女...

不過可能去得太密,呢排又撞大時大節預左未必多好野,已經好少去,上星期去左一晚睇左兩三件唔對路刀閃左,但大班又帶左件趕收工既好野俾我睇,引我下次約定條女上....真係又愛又恨

Ken 兄利害

cyberkencyber 發表於 2017-12-31 14:04
香港的夜生活雖然遠不及東京繁華,但通宵營業的夜場選擇卻比日本多。每當夜闌人靜、無心睡眠,其實都可以通 ...

終於等到師兄出post, 唔知另一邊幾時有得睇呢?

我已經超過廿年無玩過NC,諗起以前係佐敦日x城一星期3晚真係回味。

搞到好想去玩下

interloop 發表於 2017-12-31 16:34
謝謝分享,不過A場成日有人系出面望住晒,又成日入尼收酒樽,好冇引.都系山林道好玩啲,價錢都系好q貴。

我去A場,冇發現同樣問題。可能我係單客,喺 A場係較少飲酒,所以冇乜酒樽要換。
但貼近大廳的房間,的確欠缺私隱度,囡囡係會有戒心。
裡面的房間就比較好,特別係厠所旁邊那間,私隱度高,我試過同囡囡玩到好激都冇事。

但現在A場的問題係,班女唔係咁惦,所以呢排會少去。

至於山林道,地牢:裝修靚,但神媽走後我未去過。2/F:新場,未去過。
至於 3/F,還可以吧。但我不喜歡大班對我不聞不問,冇商冇量。以超貴的價錢來說,囡囡服務未算好達標。所以只會係我既後備場。

艾沙后 發表於 2018-1-1 00:15
真係好耐冇睇你包膠啦,仍然精彩👍

我早排十一月至十二月頭,因為某d原因,去四樓真係密到痴線,幾 ...

坐了幾十條女,厲害!咁 CHING 都可算係四樓的專家了。
我就三個月內只去了兩次…。
奇怪地,寫四樓,通常會比較多內容。
喺尖沙咀,我會要求最好玩既囡囡,媽媽就俾了最好玩既我。完結。

但四樓,往往會有些故事發生…。今次係同臭寸靚女化敵為友。上次有靚妹話煲湯我飲。再之前係玩自我催眠 + 雀仔按摩。

喜歡熟媽咪,因為每次帶女前佢都會有briefing,同我講下一條女會係點點點,俾到心理準備我。
多年前,熟媽咪試過幫我出頭,結果落得俾女嘲笑的下場。呢件事我一直記得,亦係我現在撐佢既原因。

但今日從囡囡口中得知,熟媽咪係好惡,好嚴,同好有POWER,所以我懷疑佢已經升咗呢。

上一個十年,不斷有人同我講,靚女無我份,因為唔會有人招呼我。所以我係坐了很多年豬扒和中女。
但現在的熟媽咪,已經開始帶比較靚、但唔太惡既靚妹俾我。至於摸唔摸到,佢就叫我自己試。
所以即使係四樓,現在我也可以坐好一點既女孩。呢一點係令我覺得比較鼓舞。

Jackiec 發表於 2018-1-1 00:53
終於等到師兄出post, 唔知另一邊幾時有得睇呢?

因為不時有人慫恿零日語者、叫他們抱著搞嘢或開大的想法,去衝擊正經場。
如果我繼續分享,係有機會引發更多人去搞事,所以,我在日本版、已經正式封筆了。很抱歉。

不如喺度寫少少。上個 trip 令我最深刻的,就係有一個星期日晚上,還有一小時就打烊,成個場都冇哂人,所以係我一個人包場(日本NC都係坐大廳的),而且,我係第一次喺日本,一次過坐三條女。可能係包場關係,在左擁右抱中,兩個18歲靚妹都好興奮,不斷對我上下其手,又幫我鬆腿,好有皇帝FEEL。其中一個靚妹鬆腿時不斷擦到我JJ,好鬼HIGH。我又吼其他職員看不到時,不斷渣囡囡個波。因為係不可有身體接觸的傾計場,偷偷哋摸人都幾刺激。(註:唔係個個傾計場都可以咁玩)

另外,尋晚接到一個日本妹的新年祝賀訊息,意外地,係一個我溝過的女孩。佢係黑廳的囡囡,幾靚女吓,上次我同佢都玩得幾激。看來,我要快啲book 機票過去搵佢了。

cyberkencyber 發表於 2018-1-1 11:15
因為不時有人慫恿零日語者、叫他們抱著搞嘢或開大的想法,去衝擊正經場。
如果我繼續分享,係有機會引發 ...

其實對你係日本版封筆有D無奈,睇你嘅post令我大開眼界。不過事實正如你所講你好多人喺唔適當場合做唔適當嘅野,又或者抱住有錢大哂嘅心態去玩。日本人文化對黃皮膚外來者從來都有誡心,但來自不同地區嘅人不斷衝擊佢地底線亦係好令人沮喪。

睇你經歷分享真係好正

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

師兄戰鬥力毫不遜色於當年貓網相識時,佩服!

睇你經歷分享真係好正x2