本AV環保吹#跪地式深喉吞棍#~~~May~~~~

簽到
名稱: may
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A65707-炮台山-兼職女郎-may.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日到炮岩山食快餐#天賜豔福#上左性感尤物日本混血兒may#服務超班#反應激烈#態度和藹可親#又夠善解人意#全套做埋#爽能到無與倫比#事先預約左#如時去到#開門一見ok靚女#擁有明星嘅樣子#紅唇笑容燦爛#好有氣質#身材火辣辣#大約有165cm高#有腰有羅#玲瓏浮凸#性感無比#入到房真係令我慾火高燒慶合合起來#佢熱情招呼#主動粘埋我攬衫攬勢#嫵媚嘅靚樣已經令我扯旗#忍唔住攬實佢係緊搓揉對彈手靚波#過足手引#剝佢光豬拖佢去沖涼#佢侍浴殷勤用心仔細#幫我清洗得慢條斯理#全身洗白白好乾淨#爬上骨床瞓低#先享受佢幫我日式按摩#手勢正宗#按得好好#力水足之餘穴位又到#慢慢按摩埋全身#成個人都舒服曬#細佬都扯旗#佢不斷吸啜我身#前奏好夠投入#搞到我好有feel#奶袋袋啜蛋蛋#突如其來嘅電光毒龍鑽#有種超震撼feel#鑽到我慾火攻心呀呀係咁淫聲呻吟#佢見我有反應#反而更加主動進取#不斷搶攻#環保吹奏#用力吸啜龜頭冠#好能舒服#日本AV環保吹#跪地式深喉吞棍#正到不得了#爽到無倫#真係少D定力都會走火#吹到咁上下#細佬已經硬到頂唔住#叫佢即停#重要時刻上套俾佢騎上#超級無敵大淫娃#騎術上乘#瘋狂上下un#小穴夾住細佬好正#男上位置超好好拮#囡囡又夠投入肉緊#出盡全力#插到佢高潮迭起西水長流#男女都好有feel#抱住佢掛鼓#我一路啜波一路插#爽到佢欲仙欲死愈叫愈淫#最後傳統方式男上女下策騎#插左十零分鐘左右就環保口爆KO#真係好能舒服刺激#派彩後仲震左幾下#
thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

# z' j) H8 I4 b) v# ^. N$ S# @
多謝C兄分享!

回復 京少 ##1 的帖子
2 m" A0 Z' c2 W3 P, @( H
# e6 s8 J8 K, ~( D, \好吸引 !!!

thx for sharing

Thanks for sharing.

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

性感尤物

+ x# q; X, s! @4 \; _. Z" {
( ~' g* U) F9 ^4 ~; W; O: z% A2 g多謝C兄分享!

行開試試先

4 c7 S( ~. {! Y) k1 b+ n' P多謝師兄分享

回復 京少 ##1 的帖子
% E3 t# H8 p3 d) ^# T; Y$ n+ v( G) t' s# B$ Z2 I2 Y
Thanks for sharing.