2018年公價人情做幾多

Kuen_Ah 發表於 2018-1-14 12:24
% n' M2 `  R( @6 |貢乃當年人均收幾多?
6 Q" K. F( R+ N

! \( o" z+ ~. [3 @- i) l" J果年都嘜點返過工,無嘜印象出過糧。
回覆 讚好 不讚 使用道具

路路發 發表於 2018-1-14 12:32 $ v+ F# k+ t) l3 m3 P# p
果年都嘜點返過工,無嘜印象出過糧。

M4 T3 i4 S! b禾刀知!禾系爽問2016乃收到嘅總淫情數除以賓客數嘅平均數?

路路發 發表於 2018-1-2 19:04 ( S; D7 S: W2 G: V. b* N' N2 P$ R
2018年公價人情做幾多好! * ]+ D5 [# w( o* ?3 X' w/ \
前年2016年去飲小弟做$800俾同事去酒店度飲,有幾個同事都做左$1000.
4 g( G% l. D4 B2 D2016年小弟結婚菜單價錢,呢個菜單價錢係千真萬確,真係小弟結婚晚宴菜單!

0 V1 w. I3 v4 G! s6 j, }( k4 h矛乜開工貢又會有同樹嘅?

Ah_Kuen 發表於 2018-1-14 12:38
! g" A8 y. s9 u+ y. M1 D禾刀知!禾系爽問2016乃收到嘅總淫情數除以賓客數嘅平均數?

) _% @7 C" m5 y- K5 U1 G
0 q& d. \$ ~4 ]8 W" A我自己擺酒就分開擺0 {7 ?: G9 m6 I, g& {
女家還女家擺,我淨係出錢擺酒,禮金由女家全收...& t- ~  r- F! M6 x/ r
女家收到d人情我無過問。

Ah_Kuen 發表於 2018-1-14 12:40
8 u: |/ \2 L- ?4 v$ ]9 e6 k8 r矛乜開工貢又會有同樹嘅?
4 _7 O- E( k1 |9 W
e幾年無做嘢啫" U, K5 |( c4 k/ v4 m+ s
之前有做開嘛

1000 hkd per per person in hotel
# O6 J2 u6 q6 b  E800 in clubhouse

路路發 發表於 2018-1-2 19:04
: w4 R* H* c6 k% T& n2018年公價人情做幾多好!
3 l8 }. `1 W: h6 Q  r! `* s. a前年2016年去飲小弟做$800俾同事去酒店度飲,有幾個同事都做左$1000.
* F& N' S! V3 D2016年小弟結婚菜單價錢,呢個菜單價錢係千真萬確,真係小弟結婚晚宴菜單!

4 ?+ \+ @; V0 t5 o1 J& ~/ y! y! B公價800,酒店1000

酒店13004 E" K+ }7 r1 E; K* w" X
酒樓800

还可以的啊

本帖最後由 zixuan 於 2018-3-3 21:23 編輯 1 d% I1 z* k) o# d6 b/ ?% e

5 N7 W. d0 `, l6 f统一金牛一張, 一世人一次,我都希望佢地幸福

香港物價真的高

我通常一千,唔知有有比少

it depends how close you are

酒店,就1500蚊
$ @/ [# d) f' I9 Z7 [# L) @6 e普通酒樓800蚊

都係給1000           

感覺好貴

800 最多啦

最近去飲都俾一千元

黃金發 發表於 2018-1-2 19:04
/ p7 G; b  j, g. a6 s2018年公價人情做幾多好! / ]1 S& _0 k2 i  P0 A9 ~
前年2016年去飲小弟做$800俾同事去酒店度飲,有幾個同事都做左$1000.) c* U# p4 |- m. A# S( }. d
2016年小弟結婚菜單價錢,呢個菜單價錢係千真萬確,真係小弟結婚晚宴菜單!
% |$ c; _) Z3 T7 q8 j0 n
風區路屍聞話乃做左人妖,乃潛力得25即系未失中,快出派錢帖反擊!