馬拉混血sala有身材有服務,淫蕩指數爆燈,值得一食!

名稱: sala
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65174-尖沙咀-兼職女郎-sala.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女馬拉混血sala真係人見人愛,車見車截,有氣質,樣貎清純,好有鬼妹仔Feel,又係我喜愛既類型,我一見到廣告,即時打比sala約定,約好左準時上去,sala真人仲靚過上鏡,馬拉混血妹一向有禮貎,笑起嚟又甜,樣貎清純,長髮,35C波,sala皮膚唔黑,摸落去仲好滑溜,我已急不及待走埋去抽sala水,sala笑笑口無拒絕,順德人係佢地本色,波波好彈,屁股圓而挺,位置剛好頂住我細佬,磨吓磨吓好有Feel。
+ V3 A! E9 }1 F- ^1 ?' L" z除衫沖涼,sala幫我冲涼時,我已展開挑情手段,英文加上簡單廣東話,配合埋身體語言,sala絕對知我撩緊佢,sala對波好堅挺,Lin已經扯旗,摸住sala妹妹,捽緊佢粒陰蒂,sala差點企唔住,洗乾淨細佬後踎底開始水中簫,吹到雪雪聲,好溫柔,條脷好靈活,又奶又掃,啜埋旦旦,禁住sala個頭插一陣,Free到我差D想射,抺乾身上床再玩!sala上床後已變得好放蕩,先嚟全身漫游,錫耳珠、條頸、Lin頭、肚臍,再向下,sala一隻手R袋袋,一隻手捽我粒Lin,性感小咀已含住我細佬唔放,我就轉身同佢玩69,隻鮑好靚,錫咗一陣已經春水氾濫。/ M! L- d7 c8 M' k0 R, ~: y
即時上馬,先嚟個後推,嘩!sala個Pat Pat又圓又翹,順手打佢兩吓無炸型,企落床烏底身,我吓吓大力抽插,佢就越叫越大聲,推咗一輪轉身男上,sala好肉緊用雙腿夾住我條腰砌,瘋狂一輪抽插,比sala洞入面一股吸力吸晒D精華!總結:馬拉混血sala人靚有氣質,有身材有服務,事前斯文,一撩起慾火就追住嚟要,淫蕩指數爆燈,值得一食再食!
8 q& Z/ Z" w+ `! ^, e

9 t- X6 R8 e& ~8 p4 ?" p  P# E! n 下載 (1).jpg
回復 tokhobyron1 ##1 的帖子
5 Z9 r3 J; {: h8 s9 M
+ c  o8 A8 ^1 \0 m' f& k馬拉混血想一野插入去
回覆 讚好 不讚 使用道具

樣靚身材好,一定要支援。

春水氾濫!thanks for sharing

快D去玩

唔知服務如何呢?

好正,要試下

嘩, 不得了,呢件好野

多謝師兄分享

Lovely Girl

要執一劑的馬拉雞。

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子  p1 y' a0 d( r5 q# o
* F7 a0 r+ ^7 r3 o4 c
馬拉混血妹好似好得咁喎

身材出眾,真想一試!

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子- `; y2 s& F9 U, ?0 s& ]% P  ]# f
, e" b. _( S# ]* m9 a: ?; ~: Z
馬拉混血樣好淫 姣西一個I like

好誘人,要去試試

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子. k  ~. ?  f% k! M. z# }

1 E) B# ^5 ~' L# [馬拉混血甘正真系...蠢蠢欲動

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子
- Z; C- H5 t4 \
( r$ l) l6 u0 G2 z+ }報告很精彩

禾刀巧想即刻去試!!!

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子7 P* U9 y1 A) B# J! {

9 V1 h! c. X: a好似好得咁喎