[愛嫖交流/分享] 酒店囡 Agent 呃客古惑招……

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1. 假設佢話女價錢係1,000-1,500, 去到永遠都係話只係得番1,500 蚊既女。
2. Wechat 話自己有幾十條女,去到永遠只係得番幾條女既相睇,話其他女做緊嘢或
    者唔得閒,又乜又七。
3. 相同真人貨不對辦。
4. 係wechat 問多佢兩句就即刻潛水,或者blacklist 你。

仲有冇其他 ? ?  請分享。
我玩左深圳酒店女5年,只係遇過你呢4點裡面嘅第3點

初初開始玩酒店女試過未夠鐘比女女催住走,我向agent投訴,佢有認真幫我處理,之後我keep住搵呢個agent,每次都滿意嘅
point no 3 is always the case.  That is why with the picture shown on we chat, take 30% discounted pic and will accept when come in reality.  But in certain circumstances, if tummy is too loose or big, I will reject the appointment.
就第3點都夠死啦
其他根本唔重要
回復 ajpeter ##2 的帖子

因為你是距熟客所以米吾厄9你咯
補充,
5. Wechat 話服務時間係2個鐘,去到就話只係得90分鐘。
現在是開天殺價,貨不對辦。
火卵滾,終於遇到被A準調包,明明唔係果條囡,頂包都搵件好D啦,樣又老又殘洗衫板,重死口唔認賴係P圖,呢種貨色放快仔村都難發市,重要义幾人仔條A準係咪食左屎呢,如果唔係趕時間,等佢換番件似人樣拿拿淋搞掂,真係彩佢都有尾~~呢種咁PK的A準永久BLACKLIST鳥
師兄係講野香港定大陸的AGENT?
回復 xirob ##3 的帖子

Dear Brother,

can you Kindly share with me yr agent contact
now hotel price is so high....average 14, 90mins 2 q....so exp
回復 kcrc100 ##12 的帖子

please pm
白仔神 發表於 2018-1-9 10:37
就第3點都夠死啦
其他根本唔重要

咪係!
多謝分享😂
多謝師兄分享
唔係剩係大陸, 哩D 招數全世界都有咁做...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 12:51