急劇降溫,搵索女陀地Sharon 攬攬取暖,大波加長腿,網紅 feel ,架生新淨夠緊窄,啱曬我嘅心水

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣急劇降溫,細佬無曬精神,想搵條女攬攬取暖,打開網頁睇睇,見到The Best Spa有唔少索女陀地,
即刻預約出動去親精,嚟到間場,裝修好有情調,發現呢位索女陀地Sharon,不但樣靚身材正,更係玩得之人,不論吹水、吹簫都瓣瓣掂,樣子大約有19歲到,網紅 feel ,我望吓佢副偈,大波加長腿,有腰有羅,前凸後翹,童顏巨乳簡直係性感到爆,的確啱曬我嘅心水,
大家同聲同氣,好有親切感,一入到就手拖手,親密無間,唔理咁多,吹水幾句就拿拿聲攬埋佢揸大波考車牌,一齊沖涼,佢侍浴招呼殷勤仔細,洗得好有心機,波推擦背,雪白大波勁有壓迫感,再來浸個熱水Spa,成身都暖曬,水簫吹奏,吹功好得,下下深頂喉嚨,感覺好鬼正……
上床先享受佢幫我按摩推油,手勢唔錯,好俾心機幫我按,按得好好,夠力水得黎穴位又準,慢條斯理又夠殷勤體貼,真係好舒服,按鬆之後推油,手勢梗係唔使講,無比溫柔,逐步逐步推到我全身都鬆曬,
之後做足前戲,慢慢淫勻我全身……好夠投入,再為我吹奏一曲,環保人士,爽快吞曬成碌,好落力吹到雪雪聲,爽到暈!加深喉,正到無倫,女女嘅吹奏功夫超出我嘅預期,真係少啲定力都會走火,令我好快進入作戰狀態,原來頭先只係前菜,依家至係正餐。
帶套性愛大作戰,女女嘅秘洞濕度相當高,而且架生新淨夠緊窄,當我來回抽插嘅時候,佢則隨住我嘅動作發出陣陣嘅呻吟聲,不斷換花式來插,過程投入配合,係我猛烈嘅挺進下,女女不但高潮迭起,我亦感到無比興奮,而冇幾耐我就打咗個長長嘅冷震爆射!
Lovely Girl
身材好正
好鬼吸引
回復 Itfox ##1 的帖子

又白又大,正啊!

後生身材火爆緊窄多水。
多謝分享
好正的報告

Thanks for sharing
Thanks ching sharing,  全部陀地??幾多分鐘?
thx for sharing

好靚女啊!
身材好, 汰到想食

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:19