東A囡囡點評

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

東A, 好多師兄都去過, 所以環境&玩法就省略啦, 以下直接介紹囡囡工號, 外型&服務:

工號: C201
越南囡囡, 目測25歲, 眼大大, 面有少少baby fat, 個樣幾甜, 少少混血feel, 身形均勻, B波, 真波;
過程都係果D, 當日我心不在焉, 唔算好投入, 都有碰碰車. 整體感覺係唔錯嘅

工號: B202
越南囡囡, 目測25歲, 硬件同C201有d似; 唔同嘅係: 囡囡面尖尖, 少一點甜美, 多一點豔麗, C假波;
同囡囡玩貴妃浴: 當時係下午, 無咩人, 水池只有我同一個師兄; 當我揀囡後, 師兄行開咗, 我心諗: 師兄真係識做啦...
殊不知......原來師兄係去咗除衫, 落水, 欣賞我同囡囡嘅貴妃浴 , 無計, 佢有權咁做嘅................ 師兄左手放喺水中, 有無其他動作, 小弟就唔清楚啦
貴妃浴過程, 不外乎囡囡用胸&屁股磨擦我身體, 反覆幾次, 我就專心將手放喺囡囡胸前, 以防佢當眾露點啦
最後我坐喺池邊, 囡囡同我吹一吹, 過程大約只有30秒左右
囡囡係ok嘅, 只係貴妃浴lee家嘢, 要公開表演, 我真係好唔慣, 所以應該無下次; 除非喺非繁忙時間, 同囡囡上房前, 當調情就另計

工號: 唔記得6567 還是 6575
重慶囡囡, 目測23歲, 都係眼大大, 樣幾靚, 身形高挑, A波;
囡囡問要唔要玩AV主題, 我話其實無咩興趣, 但知道可以令囡囡有多d收入, 無所謂啦 (當然內心梗係希望佢稍後服務好d啦)
囡囡話"安檢"套衫靚d喎, 果然真係唔錯, 突顯佢嘅長腿
佢分別用珍珠, 爆炸糖, 冰之類替我吹, 但每樣都唔超過 1分鐘
我想愛撫, 囡囡格手, 咁完全唔洗試車啦.......
我承認果輪自己縱欲過度, 狀態幾差,
而囡囡表現令我更無癮, 當堂軟咗..........
最後囡囡再吹, 草草了事..................................

2018年, 首篇報告, 祝各位兄弟鞭鞭有力! 玩得開心!

师兄的玩女心得很受用,谢谢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 小文brother ##1 的帖子

我最後一次去東a 又係條國貨格手
我只係去摸下波咋
冇家教成咁真係唔知東a係未咁好生意

>>但知道可以令囡囡有多d收入, 無所謂啦
玩家家酒 不如直接給小費 多些時間 真槍實彈

去東昇選祖記,不low係55波中雷,再加上外貿協會,再加兩成中雷機會(原因心照),所以,真係要講G運。。。

Agree. 束昇祖記中雷機會太高, 好似拿3仟多賭雞運大細....所以我轉場金池好久, 起馬家教好D, 又同一份錢我加半個鐘出多Q重開心

小文brother 發表於 2018-1-9 01:14
東A, 好多師兄都去過, 所以環境&玩法就省略啦, 以下直接介紹囡囡工號, 外型&服務:

謝謝分享!

回復 力力達 ##5 的帖子

幾時都覺得力力達師兄分析透徹

約左老死新年前行番轉馬交
諗諗下好似會冇乜女...

师兄的玩女心得很受用,谢谢!

小文brother 發表於 2018-1-9 01:14

個池應該是貴妃浴專用,為什麼不同經理或附近的女工講叫佢去隔離那個池㴆,要做騷比佢睇

vv--vv 發表於 2018-1-9 22:55
個池應該是貴妃浴專用,為什麼不同經理或附近的女工講叫佢去隔離那個池㴆,要做騷比佢睇

我估果位師兄係去隔離果個暖水池打GG啫,武係同一個池。。。

ivancww 發表於 2018-1-9 20:09
Agree. 束昇祖記中雷機會太高, 好似拿3仟多賭雞運大細....所以我轉場金池好久, 起馬家教好D, 又同一份錢我加半個鐘出多Q重開心

點有家教,金池女質都係低一班,而且個場又細又舊,坐得唔自在,我地去玩都唔係純為屌西,食嘢都有部份食環境喇。。。東昇綜合力都係高過金池,當然,金池始終會有班擁𨀂,我覺得百貨應百客,每個場都有佢生存之道。。。

回復 ivancww ##6 的帖子

ageed with ching, Kam chi more reasonable.

力力達 發表於 2018-1-10 04:11
點有家教,金池女質都係低一班,而且個場又細又舊,坐得唔自在,我地去玩都唔係純為屌西,食嘢都有部份食 ...

無錯!!一分錢一分貨,金池無論硬件軟件都低一級,佢地d野ok難食...連奶油多都可以硬到石頭咁..第2次再去都食飽先再入場
囡囡更加唔洗講,得3/4成可食用,認真講東b搵個師傅工都唔會輸比金池囡。(不過我上次講完,比某金池擁躉ching 插爆我,其實咁遠去得澳門玩梗係要有番d要求啦)

而囡囡表現令我更無癮, 當堂軟咗..........
最後囡囡再吹, 草草了事..................................

感同身受,呢啲情況真係遇唔少。 

感谢师兄分享!

回復 hkmon ##3 的帖子

東A東B囡囡的確係靚d嘅
難免有恃無恐............

注重服務嘅師兄, 去之前真係要考慮呀

回復 dun_hillz ##4 的帖子

有道理

回復 vv--vv ##11 的帖子

樓下 12樓 達師兄替我回答咗你啦