紫荊 Miss 叮噹 妳令我超級快樂~有了你 我不再孤單

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾日睇完楊千嬅 耳猶未盡 以前總會成日諗 如果有個好似千嬅咁既老婆幾好 日日都成個大笑姑婆咁,做人嘻嘻哈哈就最正,不過見到屋企個件,都係出去開心下算

未到夜晚已經落住綿綿細雨 越黎越凍 拿拿聲走上去取暖  其實無咩心水 不過係門口聽到有把聲笑得好開心,開門之後見到有個靚女 笑到好似千嬅咁,心諗頭先應該係你 先問她得唔得閒先,佢點一點頭 心口粒墨既位置都同千嬅差唔多 不過整係條事業線都吸引過人  一於就搵你做我今日短暫既老婆仔先

因為天氣太凍 我未除衫先來個愛的抱抱 然後開住暖氊第我 求其洗一洗算數 出來之後她快速過黎用毛巾包住我 瞓到上床已經有熱力滲出 細心既女仔 一早做好唒準備咁先係好老婆  抵讚

開背兩手開到最闊 有功架 雖然第一次見 但係忍唔住都串下佢 睇你個樣傻下傻下都幾按得 點知她一句唔係你估,然後再加大力度 搞到我都唔敢再笑佢 按按下 佢問我,點解會揀佢 我無答 我仲問反佢點解你會做依行 <無架 我覺得幫人按摩幾好 又幫到人 自己又學到一門手勢>她一臉傻氣的說

就係咁,我地無聊既又傾一餐,人生哲學又傾一餐 時間過得好快,她開始幫我推油,八厭既她係我背上耍上太極八卦圖 仲越推越落有觸電感覺 開始有點址住址住怕頂唔順,我又唔想話我唔得想轉身,你知啦,男人最怕就係唔得依兩隻字於是我就話我轉身比D野你睇啦,點知佢又話唔想咁快,我話好得意架,你一陣就知

於是就咁轉左身 睇見佢有小小面紅,搞到我都有小小怕羞,然後我就話不如較低D燈光先啦 雖然依到唔係《漫春天》但都係第一次同你開始既地方 你二話不說 瞓係我隔離 我控制唔到我自己 開始上下其手,你都嘗試緊掌控我既小弟 雖然係第一次 但大家都好清楚大家既敏感地帶 我握住一手不能掌握既肉球 而你爬到我既上面,兩手捉住我既手去撫摸你身體每一吋肌膚,上下都感覺到你既體溫 我緊緊地攬住你 用盡全身既氣力 將我所有全都比唒你
你無急住去清洗,我地彼此望住我既小偉<好勁呢 到依家都仲有,我都係覺得依個情境好靚,先做依行>她一臉認真地說 我都跟住望下又係喎,有D乳白色既野慢慢咁湧上來 幾特別既,走前交低家用比一日老婆仔 我再問我可以點稱呼你

她輕輕地話 Call Me Miss 叮噹

短短既90分鐘 睇得出你認為自己唔夠好,但你一直既用心 我感受到
<要是環遊全宇宙 總有個更加好
但你令我超級快樂 請你必須要有自信
你現有一切 無謂變動>
感謝你 Miss 叮噹

*

回帖獎勵 +50 元錢

搶頭位 靚女一定支持

回帖獎勵 +50 元錢

Lovely Girl

回帖獎勵 +50 元錢

Miss叮噹 睇相都覺得正

回帖獎勵 +50 元錢

叮噹,等我記住個名先

回帖獎勵 +50 元錢

我都想超級快樂

回帖獎勵 +50 元錢

搶頭位 靚女一定支持

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

Miss叮噹夠唒吸引

回帖獎勵 +50 元錢

高佬偉只此一家 發表於 2018-1-9 14:55
早幾日睇完楊千嬅 耳猶未盡 以前總會成日諗 如果有個好似千嬅咁既老婆幾好 日日都成個大笑姑婆咁,做人嘻嘻 ...

They are all best of all the breasts thanks 🙏🏻

回帖獎勵 +50 元錢

叮噹好正睇到流唒口水

回帖獎勵 +50 元錢

絕代骨精 發表於 2018-1-10 14:29
叮噹好正睇到流唒口水

睇落好好服務,等我去試試先

回帖獎勵 +50 元錢

新人多到試唔唒,不過叮噹一定係第一個要試

回帖獎勵 +50 元錢

wow, feel is good

回帖獎勵 +50 元錢

2018一定要試

回帖獎勵 +50 元錢

心癮又起啦

回帖獎勵 +50 元錢

按摩好舒,又好傾計,叮噹真係100分

回帖獎勵 +50 元錢

Thanks for sharing!!
Miss 叮噹 has a great body!!

回帖獎勵 +50 元錢

叮噹 試過番唔到轉頭

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:58