大場出身嘅大波技師GG,DUP骨絕對有保證!蘭花拂穴手令我慾仙慾死!

名稱: 新時代SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A46560-銅鑼灣-水療SPA-新時代SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣好凍,單棍去左新時代SPA沖個熱水涼先,搵番大場出身嘅大波技師GG,
佢對住我笑口淫淫,姣味十足,風情萬種,大家有傾有講,好有好親切添,
囡囡大波豐滿又白又挺,的確引人入性,雙腿修長,曲線完美,有腰有羅,玲瓏浮凸,簡直係性感到爆,
洗白白洗乾淨,換場地上骨床先按摩,佢服侍我趴低,先黎幫我按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,
手勢正宗,技術好掂,力水足之餘穴位又到,逐步逐步慢慢按,真係好舒服,按鬆後推油,推油都一樣咁正,
手勢一流又夠專業,好用心去爲我鬆全身,爽到我疲勞盡消,再用熱毛巾扶背,成個人都舒服曬,全身充滿能量,
推按埋前列腺,非常之有技巧,爽到我慾火攻心硬曬汰,到振奮人心時刻,大家瘋狂勁玩,我色心起GG就配合我,
比我過足手隱,好有手感,玩到有火,佢嘅蘭花拂穴手超級利害,夠姣夠放,簡直係風騷入骨,自動立體導航聲,終於忍唔住爆發出嚟!
Lovely Girl
多謝師兄分享
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

女女對波好靚。
very nice figure thanks for sharing
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

Thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:12