[曼谷] 泰淫蕩....

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雞價飛漲, 已經好少去泰國玩.

因某些緣因, 停留曼谷幾日, 回味昔日美好時光.

晚上到NANA PLAZA 3樓3間AGOGO (只訪凡人館, 未曾入妖道), 1-2樓幾間R記唔岩我...
入左3樓其中一間, 坐水池邊, 有條女細細粒同我有眼神交流, 繼而摸手, 仲咀左野, 咁就拯救佢出水...池, 請佢飲杯野, 由於小妹妹TOPLESS, 十分可疑, 保安原因, 我即場對佢前後搜身, 佢不甘示弱伸手入我褲內搜索, 再騎上我大脾磨薑, 又主動拉開褲頭見西毛, 我當然一手探西, 果然濕晒

濕西好辮事, BARFINE, ST3000減到2500, 而家仲叫HIGH SEASON, 廢事講價太盡破壞氣氛, (另一日, 另一間3樓AGOGO, ST2000都去馬). 回到酒店, 一齊沖涼, 條女急不及待, 自抬一腿金雞獨立, 將我細佬磨佢細妹, 可惜細佬年事已高, 要慢慢手打吹奏, 先可變身硬漢, 所以移師床上再戰. 囡女雖然細波, 但都算彈手, 我有頭吻到腳趾, 中間食西囡女最ENJOY. 之後佢服侍我就冇咁周到, 啜LIN吹奏技巧一般, 入行幾個月經驗不足算啦. 幾個體位佢叫到拆天, 我完事後同佢抱抱傾計. 講講下, 佢話自已未攪完, 又話鍾意被賴只西, 咁我就免為其難幫你賴陣, 佢越賴越HIGH用手按住我個頭唔比走, 咁賴都唔係辦法, 好彩我多年來睇唔少AV提升知識, 學習加騰鷹指功, 一面賴西米一面指插, 佢粒米變得又大, 又白, 又硬- 正是西米扯旗, 說時遲....那西快....隧道開始水浸, 我以為係潮吹, 真係水長流, 流到我隻手都濕左少少, 不過冇AV式噴發, 好彩張床冇乜濕, 唔係今晚唔使訓. 佢完事後我同佢講我個口同手都好累, 呢一刻我有做鴨嘅感覺, 我出錢又出力, 口手J都用埋, 做男人真係辛苦, 唔怪之得泰國咁多男人切jj做人妖....

囡女enjoy完我小西包出水服務好滿意, 話唔使我加錢變LT響度訓, 但細佬年紀唔輕唔可以太操勞(一般出左一次果晚唔會再硬), 你攪成晚咪將我搾乾搾淨, 想攞我細佬條老命咩, 我借D兒拉佢去沖涼, 著衫走人, 幸保不失.

我年紀唔細, 亦唔靚仔, 條脷又唔識轉彎, 條女咁都撻著係佢性飢渴, 泰淫蕩啦.... 不過我鍾意

回復 roadpeople ##1 的帖子

條女咁淫,可能叫佢一路做一路拍低個過程佢都肯制 呢種"雞糧"真係可遇不可求!
回覆 讚好 不讚 使用道具

3樓邊个场甘正

同間場冇乜關係, 條女自己淫蕩
一般唔好揀D靚女, 床上反應會好D, 靚女日日比人BARFINE, 要用KY邊有真水

條女一定好渴

感謝分享, 很用心!!!!!

師兄好雞運窩~

不知道可以分享是哪家&女女的名字or號碼嗎?

thanks for sharing!

師兄去個間系咪butterfly

唔洗錢轉LT 師兄就好啦

c兄好忍得吓

roadpeople 發表於 2018-1-11 16:22
同間場冇乜關係, 條女自己淫蕩
一般唔好揀D靚女, 床上反應會好D, 靚女日日比人BARFINE, 要用KY邊有真水

尼个真系我尼种颜值控嘅死穴…………有次我同个friend系大陸玩2皇2后,佢负责揀女(因佢知我一定揀样,一定吾好玩),最后揀出泥,D样真糸麻麻,但糸床上表现……淫到呀!同AV冇乜分別(除咗我条野冇D男優咁大,同冇咁好持久力外)……我同个fd 到今日仲好坏缅當日嘅每个场景。

感謝師兄的精彩報告

師兄都好辛苦, 又要瀨又要仆 T_T

呢次真系比人嘆返轉頭

恭喜恭喜,千金易得,對手難求!

淫女反客為主,俾番錢你差唔多。

ching 出錢又出力 , 功德無量 !!!