東B報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前冇去過東B,因為收費一D都唔平。不過見有主題玩,D師兄報告又寫得唔錯,人一世物一世,一於同個 Fan 噚晚去膽粗粗去試吓。去到冇乜客,沖涼區有驚喜,全部獨立分開,唔使俾人望住晒,硬件重好好潻。
沖完涼去休息室坐吓,經過已經見到幾件幾省鏡嘅囡囡坐喺度。心唸今次應該冇失拖啦掛。喺休息室坐咗一陣就叫經理來安排選美。囡囡大約有20幾個,小弟個人覺得食用率達70%。其中有幾件朝鮮囡囡都幾得,不過食唔慣人工美女,所以最終選在件祖國美女,價錢 $3xxx 送30分鐘全身按摩。
囡囡話係東北人,身材高挑,B波,樣貌十分有睇頭(個人感覺)。性格開朗,健談,淨係對長腿都有排玩。服務方面小弟選咗女僕房。其實真係冇乜特別,用D工具撩下撩下就算。不過本人覺得主提唔係呢度。其他戲玉過程都係嗰D,唔介紹咁多。
做完出去安30分鐘排師傅工。入房做雀仔按摩,條越南亞姨睇落40有多,全程講多過做,快快脆脆完事走人。

總結今次都尚算滿意,不過價錢實在太貴啦,下次要儲夠彈藥先再去。

我想講,朝鮮同韓國係有分別噶。。。你會唔會搵件台妹,話個祖記好嗲啵?
回覆 讚好 不讚 使用道具

聽某妹子說 有些店家朝鮮族祖記 會當成韓妹販售

回復 sextwo4one ##1 的帖子

多謝師兄分享報告

東B有一定水準,可惜就是貴

是的,東B價錢真的很貴。但囡囡身裁樣貌有保證,貴都係有佢嘅價值。若未去過應試試。
去過就想去其他場睇睇有冇便宜些,但d囡都唔差嘅SN勒

真的贵,只能看看了…

東B太貴了, 玩不起
但謝謝分享

really feel expensive than I can, so next time I better choice other opinion.

brother.... try the double dragon package next time.. it is 3999 and it is good deal

回復 sextwo4one ##1 的帖子

3000幾去night club 好d

洗費真係幾貴....

bbqpork 發表於 2018-1-13 04:44
brother.... try the double dragon package next time.. it is 3999 and it is good deal

雙龍票係點玩? 東A 東B 兩邊走,各1Q 但要2日1夜?

多謝師兄報告!

bbqpork 發表於 2018-1-13 04:44

無知一問
3999咁平!
係咪未計上房費用?

Very nice thx for your information

Thanks for sharing