醉駕問題?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問巴堤雅會不會有路障折停你要你吹波仔?

有冇呢樣嘢都唔好玩啦! 飲咗酒開車害人害己!Beach Road Central Festival 旁邊間差館經常有警察叔叔行出嚟截停電單車,但主要係查車牌同頭盔!
dellwtko 發表於 2018-1-12 15:03
有冇呢樣嘢都唔好玩啦! 飲咗酒開車害人害己!Beach Road Central Festival 旁邊間差館經常有警察叔叔行出嚟截停電單車,但主要係查車牌同頭盔!

絕對同意 師兄飲咗酒都係唔好揸車啦!
Pattaya經常會有road block查車,截埋去做呼氣測試我都試過,不論出公路或者Beach Road都有機會!
唔通呢度d師兄答你冇……你又真系走去醉駕咩
咪玩啦!咁既問題都問得出
呢個問題其實同搵女冇乜關係,我估比版主睇到就會比佢唔知搬去邊!

搭tuktuk或uber才安全啦
開車不飲酒,飲酒不開車
Ching 我試過 當時凌晨兩點幾去完hollywood 之後去食嘢 就喺十字路口畀佢叫停 要吹波仔 我地揸電單車 當然過唔到 然後入個亭度講數 佢哋話要坐監24小時要罰兩萬匹 我哋扮可憐又話第一次一然後佢哋搵一個比較高級啲嘅警察過嚟講 泰國呢個地方有錢就有辦法 我同我個friend擺低咗五千匹就可以走喇
所以飲咗酒就千祈唔好揸車啦 金錢是小時間是大無佐一日時間去玩·
何必呢?
有無飲酒都好,泰警最鍾意屈揸車遊客錢,唔信可以試試
點解要咁做呢? 要刺激去搵囡玩啦
飲左酒就唔好揸車啦
benny0501 發表於 2018-1-12 14:23
請問巴堤雅會不會有路障折停你要你吹波仔?

樓主唔係買重保險來玩丫嘛?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:16