沉船文 救屌醒我

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唉 冇諗過身為一條有八年經驗的雞蟲 大陸香港咩都玩過 都始終逃唔過沉船 求比人屌醒
件事發生唔係好耐之前  果日就放假 本身今個月就洗大左 就冇咩彈藥 見下晝4點幾 冇咩野好做 又未夠鐘食飯 就想去元朗利x樓睇下女 黎個齋睇 (好撚多師兄都係咁樣心態) 點知就係我洗到最尾幾間時 我見到一個完全合曬我心目中女神條件  第一眼我就懵左 因為佢係果種少有冇化全裝就出黎 比我突然有種初戀的感覺 而且個樣勁細個 不過又未去到明星級(我初戀個樣係好撚差 所以唔係似初戀個樣 而係有初戀果種感覺 )之後行規 問價入場 問果下我自己心諗就算一千1q我都照入 最尾500入場 入到去成間房都好似有煙咁 一睇見佢將個暖爐開到最大 在密閉空間咁即係自殺 我即刻用我的港式國語解釋一輪 佢先明我講咩 仲同我講佢岩岩黎香港 我係佢第一個客 所以咩都唔知  (咁一開始當然我實唔信丫 經驗話我知出黎玩千祈唔好信曬人 三成就算 大家講野都唔洗負責任)
之後入主題沖涼 搞野 其實大家都明有好多快餐係有規矩 好似唔准嘴嘴 唔准用手摸下面 佢主動都係得幾下 就叫返你出力 呢d野 出黎玩都知係咩事
咁佢先頭講佢新黎 (我為人有d屎忽鬼)專登試下佢係唔係真係新黎 上面三樣都做左 點知佢接受曬 仲唔敢拒絕我 搞野果幾百下仲要全部佢主動 到出左野之後 見到佢出曬汗 眼濕濕咁 一抽出黎個套見紅 我第一反應唔會係我細佬出血掛 點知佢一下尖叫 跑去廁所 仲一邊想喊咁個樣 一邊講不好意思 話唔知點解今個月早左黎 我個人呢就唔太迷信 確認細佬冇事就得  唔太介意
佢係廁所係咁講對唔住 搞到我好似成個人好唔自然咁(唔係因出左野變左聖人模式)可能係佢樣又細個 又知佢真係冇昆我 真係新黎  我仲又嘴又摸 搞到佢想喊咁樣 我有d過唔到自己 我覺得我應該話佢知點樣做先唔洗咁辛苦 比d關心佢 唔係佢呢幾日可能會變成佢一世陰影 諗左一個洗j時間後 我決定逐樣逐樣講比佢知  之後我教左十分鐘野比佢識 諗住做完善事 係時候走 點知臨走果時拒拉住我 問我有冇微信.........未完持續
留位留位留位
回覆 讚好 不讚 使用道具

留位留位留位

呢度,...第二日已經冇得編輯,...更何況你係初級會員,..所以你留位都冇用

沉船❓

好動人的故事.

精彩故事

快啲出埋下集

期待下集⋯⋯

嗱 講返我自己先 今年26歲 唔算靚仔 不過絕對冇人講醜樣(唔係講緊老豆老母讚你果種)出黎做野就冇再拍過拖(主要係0社交)純血統窮三代 唔好話有樓有車 連阿爸阿媽都冇野留比我果種 家陣做緊地盤a4 日日夜夜都比釘板佬 扎鐵佬屌我 加上讀書少冇咩大志 所以成日都射波 人工少到唔似做地盤 份糧自己洗完都係得返幾千 我又冇儲錢習慣 家陣比起各位年輕巴打就有幾百萬儲蓄係完全唔同嘅世界  至於興趣呢都係冇 唯一鐘意就係自己一個得閒日北上 四圍睇 四圍食下平野 按下邪骨咁 上一次拍拖已經中學時代 中學生敢做d咩丫 拖下手仔 錫兩下 都未同女朋友搞過就已經分左手 可以講係完全冇拍拖經驗

好講完自已 返黎講而家 條女問我拎微信 我估佢知我一定會交換 因為我岩岩先同佢講完 香港男人好少會拒絕女人 只要你敢講 (重點你要係靚女)交換左微信後 其實我就想走 講真出完火 又冇錢再賽 係男人都想走 果種叫完雞的邪惡感就開始出黎 果一刻只想盡快返屋企回味
準備起身走果下 點知條女突然攬住我 我大腦好似又一次跳左掣咁 我竟然唔識比反應 原來有人主動抱住你果種感覺係咁
佢開口講「我叫浠兒 多謝你 好彩第一個遇到的人係你 我先冇咁尷尬 。bye bye」
我就唔知咩事 竟然講d我平時絕對唔會出口的野 「你有咩唔明微信我丫 或者有咩事都可以微信我 我過幾日睇下有冇時間再過黎見你 到時見」
就咁樣傻傻下落到黎 係條街到周圍行 一邊諗我岩岩做緊咩呢?點解完全唔似我 其實我好少會同囡囡交換微信 因為我重來唔會複賽同一條女 交換wechat又唔係拎黎傾計 做咩要交換 囡囡搵你得得一種可能就係佢唔夠客 唔會有師兄真係有囡囡講心事掛 一路行一路諗 突然電話嚮 一睇浠兒搵我 我心諗冇理由丫 咁快又搵我 原來又係講多謝 跟住我又回佢一大輪客氣說話(冇意義果種)之後突然佢講左一句話 令我又一次轉變左我對佢的睇法....屌 點解愈打愈長 之後稱他為浠兒

回復 samnoyou ##10 的帖子

師兄, 幾时出续集, 睇下点吊醒你.

羡慕羡慕。
青春真好,年輕真好;有心有力有情。

身為老人家,年紀大、機器壞。
唔係我唔想沉,但無心無力無精神,真係想沉都好難。

出黎尋開心 係我眼中係一場博弈 飛虎出征有講 入到房 每分鐘都係錢 男實係想囡囡又玩得又服務好 仲想時間愈長愈好 囡囡就靖係想你盡快比錢 愈咩都唔好要求就最好  盡快送你出門口 加上7日好多都知你唔會食回頭 根本唔洗點服待你
到底浠兒講左句咩我咁大反應 就係「你打唔打皇者榮耀?」 果野我心諗你係唔係傻左 你咁辛苦黎到香港 竟然搵人打機 有人講過識打機的女生係最好 但係重點係要男都鐘意打機 而我就係少數唔打機的人 手機入面d game 都係為同人有話題 而唔係真係常玩 仲有大部份囡囡黎香港都係想用最少時間搵最多的錢 而家竟然有人話要打機 休息唔做 我真係第一次聽
之後我當然唔會同佢打機丫 不過卻因爲呢個話題令我對呢個浠兒有關心 想去聽一下佢又有咩理由要咁辛苦出黎做  卻忘不了幼稚 好似老豆愛賭 阿媽有病 細佬吸毒咁 好想知佢幾時會同我講呢d野 點知到現在這一刻她都沒說 我又沒問 我知答什麼我都幫佢唔到 知了只會後悔
就咁樣認識她的第一天一直跟她聊 一直到深夜二點 果日我仲好清楚我只係個嫖客 而佢只係隻雞 我地冇交集的可能 但佢一直秒回我 你對一個香港女生係熱戀期先會咁樣 而且一直咁樣令我好想知佢係唔係真係冇接客 就因為好奇 令我不知不覺開始變了

回復 samnoyou ##13 的帖子

師兄, 幾时再出续集, 睇下点吊醒你.

去馬,學打皇者,包你有收獲

年少不經事 年輕多嘗試 中年想多次 年長點頭日

樓主, 去到 13樓, 我都睇唔到有咩需要屌醒你
期待下集

回復 samnoyou ##13 的帖子

師兄, 幾时再出续集, 睇下点吊醒你.

回復 samnoyou ##1 的帖子

吊個口定c忽!!

比佢咩位置我.我上去試試.有報告出返比你咪醒囉