日式AV Nuru,四十二吋竹筍pink波磨身波推夾腸,痕到起曬層層雞皮,細佬超值之選~~~

簽到
名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年近歲晚,搵食唔係易事,返完工周身酸痛~~
事先再預約咗Rose Taylor profession nuru Spa~~
準時去到,開門見面囡囡身材保養得堅好~
女人味十足~皮膚白白滑滑~肥臀靚羅~
入房後,環境溫馨舒適;令我心曠神怡;
佢好好笑容熱情招呼~主動粘埋我攬攬錫錫~~
四十二吋竹筍pink波又白又挺;真係好鬼性感誘惑;
似招待貴賓咁對我體貼入微~
自己沖洗完返,出黎見佢用一次性床單;爬上骨床;
佢服侍我趴低,先黎踩背,唔會踩到好似好趕咁~
踩得舒服之餘力度岩岩好,又有呼吸位比我回氣~~
踩完鬆左唔少,跟住手按加推油,手勢唔錯~~~
按推得好好,夠力水得黎穴位又準~技術好掂~
逐個位逐個位慢慢按,真係好舒服,搞到我無心享受~~
我不停搓對大波摷佢豐水鮑魚,細佬都話正~~
開始玩日式AV Nuru,大波磨身,磨前磨後~~
夾腸技巧超好,痕到起曬層層雞皮~
最後係佢極淫嗲嘅叫聲中,冇幾耐就湧出一股暖流,真係好爽~~~~
好吸引噢!
真的好正
身材好, 汰到想食

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:35