maggie真人正過上鏡,服務有heart,又大波又好玩。

名稱: maggie
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A61032-炮台山-兼職女郎-maggie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日上網見炮台山南方大廈又有好野食、睇完廣告相巳鳩硬新到遼國妹點忍,於是打電話落booking,囡囡叫maggie有禮聲線好溫柔,我準時赴約最後順利上房無調包。入房見到A048真人,五官標緻好笑容,好甜美,身型唔高,皮膚白滑,姣婆格,淫在骨子裏,34C天然堅挺大波,真係波濤洶湧,身材玲瓏浮突!maggie對眼姣電我,把聲超甜超媚惑!我俾佢迷人既樣子吸引住,真係好冧,maggie一邊幫我除衫一邊同我車,好濕好潤,好耐未試過未熱身就咁激,maggie真係好投入,之後maggie拖住我去沖涼。沖涼好細心,maggie成個身貼埋黎幫我波推,34C天然大波,軟熟彈手,非常可口!咁正嘅一對大奶嚟做波推幾爽!Feel到佢幾有Heart,跟住幫我水蕭,爽!沖完涼抹完身之後,又拖住我上床,係床上,我訓係度,maggie用大波再同我波推,今次係肉貼肉,感覺又唔同,我任由maggie係我身上奶,佢條脷由一路掃到我乳頭、又啜又奶成分幾鐘、我好享受就叫佢做內少少,我下面已經硬到不行,再落三角黑森林,啜荔枝、啜旦旦,最後當然有環保吹奏,功夫亦係上乘。上套開波,maggie係一位好騎師,好投入,佢有Feel時我亦有Feel,先嚟輕聲叫床,之後越做越激叫聲亦漸漸變得放,轉身玩推車,直插水簾洞,從後揸波,回頭快車,我都非常Enjoy,呢刻真係我又歎時佢又歎,最後加快力度,唔使一陣就快速發射。之後當然係沖涼洗白白,跟住幫我抹身,好有服務精神。我放低左家用Goodbye kiss走人 ~ 成個過程回味無窮,maggie真人正過上鏡,服務有heart,又大波又好玩、而且態度好,真係要再返食!未試過嘅Ching快d去!
0 |! b1 O7 H: d4 J/ T/ ]6 v$ V" Z! m  M" m: V9 a
回復 schnitzer ##1 的帖子
3 t" m& X$ h$ Z3 N5 _+ }( O5 A( |
" v# v) I" f$ s3 i4 z得閒去南方大廈食下遼國妹都唔錯
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 schnitzer ##1 的帖子4 ^  V& g% p, l, B+ ?

( P! k, P5 {- S  Z遼國妹等我都要去試吓先得

Thank for sharing

2 }2 z0 l2 J: B2 D' t) Z3 R1 S% ?/ V6 x/ {( o1 M9 r- N7 X
Thank for sharing

樣靚身材好,一定要支援。

好似好得咁喎

好靚女。

Hot sexy girl

: b1 F" r# S5 B. Q5 f- r9 p
# I& r7 J! i5 H1 ?1 omaggie個樣幾姣,應是淫娃一類,啱晒我

回復 schnitzer ##1 的帖子) G1 }" M1 V" a) w8 M
% {- M3 o' j9 u+ \- m; @
多謝師兄精彩推介

回復 schnitzer ##1 的帖子+ R1 u0 u3 t8 f' f
$ x1 g& q: G; N5 S' z+ ~
身材一流,搞到流哂口水

) {" s+ j$ w/ @/ n3 _: G9 }& H; Y; ^1 R1 |
咁好服務...一定要試下

9 t" b; t8 K9 L  ?: [" ?0 W  I9 ^
樣好淫 姣西一個I like

# [- M( M+ U9 z8 U! v3 p2 p8 z& C& h% k1 X( t1 M+ K  |! N; T
大波遼國妹靚女 - 我啱呀

2 p9 G. e# z" E3 ]% w  l  m+ y* T0 T' R. P8 f* ?
支持食到好嘢!

6 B+ b* X7 `: M: y+ o  N' s; p) {1 v( p; z2 q" p0 Q0 m
Body figure looks slim and nice

多謝師兄分享

* \6 D$ q$ C8 g: W# [* @! B  \6 j& @" T' f7 ]9 w1 {$ A
多謝分享報告

6 e8 ?2 O. y( i& h9 q4 c) d5 Q4 J2 X6 K" t0 y  \3 K( R
又幾好喎!試得過