瘋狂角球 [路路發] 第一個中3次,派采500両x10日(2)

簽到
懸賞500黃金已解決
瘋狂角球 [路路發] 第一個中3次,派采500両x10日(2)
6 ]2 C5 j" ?1 d唔好意思原全唔記得

最佳答案

查看完整內容

好閒啫,BP兄忙於返工,遲收都無所謂,多謝多謝
4 S# }' B& v, w5 \; g! `* G/ \
! ~$ t+ ~% l9 W3 D+ J
回覆 使用道具

有心唔怕遲,最緊要記得,都話你有老人痴呆症,要寫低,一陣就唔記得。
; j4 S) V( u' `, k1 J( W恭喜668贏大奬!      
回覆 使用道具

4 ~( _( G( z/ i9 K; I 唔認老都唔得啦,但係最緊要識得去搵囡囡食下西多
回覆 使用道具

BP® 發表於 2018-1-18 10:44
& ]9 d4 e7 [* k4 ~7 m1 i9 U唔認老都唔得啦,但係最緊要識得去搵囡囡食下西多

; O4 K( `1 W5 M9 R8 n6 K- k我而家都係咁,真係大鑊了
回覆 使用道具

路路發 發表於 2018-1-18 10:29 ! I+ W1 s4 ]1 `1 u9 d
$ V: u+ j7 T) Q& q/ r: C- n; I. b3 `
恭喜朋友發兄
4 }" Q. J2 }" F* J中大奬(二)
. o- {2 z& m+ m& T+ l: D+ G5 ]
3 F; O9 |3 o' v  O* X補充內容 (2018-1-18 12:41):
0 [6 }( c! z/ T) C! ]發兄我不是來R金,恭喜朋友中大奬。
回覆 使用道具

路路發 發表於 2018-1-18 10:29 % F( I( x+ E* b' [% x6 t

@# }/ ~9 p2 ~9 G2 U8 `5 H" R師兄真有運!congrats with sincerity !
回覆 使用道具