《假期》因妳而延續 過去會過去的 全新紫荊~Holiday

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我仲記得第一次七月相見,當時已經會想到,好快可能就會再也見不到她,結果8月就已經沒有了妳的名字 只留下給我僅有既一點點回憶

來到2018年一月十六日 再一次出現妳的名字 我雖然知道不是妳 但我依然去約 想知道這人是誰

收工後依然準時去到 先表明約了 Holiday 無見多月既cherry帶入房 風彩依然,如果不是約左holiday一定會搵佢

準備除衫既時候 Holiday就入黎 比之前更嬌小 肌膚跟妳 一樣雪白 眼睛和妳一樣大 身材比妳更呼之欲出 Holiday馬上幫我掛衫 還連忙道歉 話遲左入黎 一個如此有禮既小女孩點會忍心責怪

開始享受屬於我既假期 按功比我想像中好,原來Holiday話佢學過,起初睇個樣以為跟妳一樣是高冷 原來都是表面高冷得來帶點天真 天真裡又有點傻氣 這種感覺跟當初跟妳一起時一模一樣  性格率直 有個句講個句 呢種就係我想要既野

就係咁慢慢開始同Holiday既奇妙旅程 ,上至天文 下至地理,我地都傾得一餐,你那求知慾令我不停地將自己所經歷既都和你分享,我地唔似岩岩認識,可能依就係一見如故掛

慢慢進入推油時間,你無心急去解決我,反而慢慢從後探索我既一齊 原來Holiday唔止對飛有興趣,對人體器官更加想深入研究,Holiday忽然一句,點解會慢慢變硬變大,係因為興奮嗎?我無再等佢講下一句,不如我地轉身再慢慢研究吧

名字雖然一樣,但性格大不同,睇得出你更樂觀 而且好願意去幫人 見到處於興奮狀態下既我,你無好似其他人咁,快速或硬降落,反而叫我冷靜下來 好好享受飛行既樂趣但我真的按奈不住想盡快降落,身為一個職業機師 將眼前既儀俵Show比我睇 原來眼前既<雨雲>提示我需要繼續盤璇 你將降落架放下 係職業機師既身旁 我只好全程交給她 由你控制 由於天氣惡劣 我將自動駕駛調為手動控制 一個飛行員係需要有團隊精神 為左能令我地順利降落 我不惜上下其手 祈望能係夠完美降落 而你一直配合著我 就算風切變有多勁,此刻也阻不到我倆二合為一,你不斷上下移動 我都努力著,單手控制<雨雲>單手係下面拉掣 最後我倆成功完美降落 我地依然停下來為眼前暴風雨後的彩虹而喝彩 我地情深緊抱對方,希望依一刻永不會停

《For ever what ever they may decide
For ever what ever I'll stand by your side
For worse & for better I'll be the one whose always there
And we'll be together forever whatever may come》

回帖獎勵 +50 元錢

Holiday夠哂正,多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

Holiday唔支持都唔得

回帖獎勵 +50 元錢

新Holiday好正下

回帖獎勵 +50 元錢

新人一定支持

回帖獎勵 +50 元錢

Holiday心都動啦

回帖獎勵 +50 元錢

見到新人一定要試啦