[西南地區] 農曆新年河口

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位Ching 請問農歷新年後年初4,5 去河口係咪無女好揀?
留返2月26-28號去會唔會好啲?
另外會去麗江 大理果啲
果邊有冇野玩?
Much less girls, they do Chinese New Year too and hotel cost is like three to fives more.
回復 去到邊玩到邊 ##2 的帖子

咁大概幾時會回復正常?
回復 Owenman ##1 的帖子

師兄我打算3月頭過去喎
回復 大隻虫 ##5 的帖子

Too far to there ?
回復 Owenman ##3 的帖子

Almost the same as the Chinese ktv, so just come back 10 20 Days after the new year

師兄可pm我詳情嗎
香港仁 發表於 2018-1-19 17:06
最新消息:河口,有t台,水床,冰火,波推,空中飛人,69, 囡囡做足2個鐘,冇偷懶,冇限次數,提前30分鐘訂房可免費留宿。

ching 可以PM埋資料比我嗎?
最新消息:河口,有t台,水床,冰火,波推,空中飛人,69, 囡囡做足2個鐘,冇偷懶,冇限次數,提前30分鐘訂房可免費留宿。

師兄可否回覆詳細?

真唔真呀~
應該玩得很盡興
chan25fai 發表於 2018-1-21 15:42
師兄可pm我詳情嗎

師兄可pm我詳情嗎

河口邊間咁勁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 20:09