2018 初遊壹號水療

簽到
名稱:壹號水療
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟之前嘅夜遊經驗都集中喺日本,澳門就只係去過賭同食,夜遊經驗係0

上個weekend 同朋友食完晚飯,自己一個去咗信德中心三樓做「資料收集」

揾咗一間賣套票嘅地方,入去問下呀叔,未玩過,有咩介紹

呀叔嘅見議,由於我係笫一次去,間間嘅服務都會差不多,較有特色嘅有
東方:有AV主題房,價錢較貴
壹號:場地較新,有水池邊揀女
金池:有遊戲玩
仲有另外一間主打鬼妹,但我冇興趣,所以冇記住

同呀叔傾完,我決定去壹號,因為我在日本夜遊雜誌經常見到壹號唧廣告;而且我記得壹號有時會有日本AV女優,就先試試呢間,識咗經理先

套票$2200
有洗背脊,按大脾筋,同埋帶囡上房
當然仲有來回船飛啦

一個鐘頭船就到澳門,我跟呀叔教嘅方法,搭免費賭場巴士去到附近,過條馬路就到壹號

放嘢入locker,沖涼,浸熱水;跟住有個年輕版「豹嫂」問我要不要刷背,我其實覺得電視豹嫂好正,立即點佢咗呢個迷你豹嫂去刷背

豹嫂帶咗我入房,我瞓係一張按摩床,佢幫我刷身去死皮;原來豹嫂係越南人,佢同我講呢個場有好多好正嘅越南妹

刷完死皮豹嫂問我玩唔玩option:
要佢除衫玩+$300 (呀叔推介一定要試)
打埋飛機+200
我兩樣都要哂
祼浴好滑好玩,但打機就麻麻,只係好似趕住收工咁chok

之後入去休息室,如同我睇其他師兄嘅報告,按頭按腳師傅都是大媽,但只要接得好就冇所謂啦
見住見到穿黑絲襪嘅按大脾筋技師,有D藍色衫,有D金色衫,我覺得有D金衫黑絲都幾靚,我會形容她們係「有亞視味嘅靚女」

按完,瞓咗一陣,有職員通知,水池揀女節目開始;由於水池邊坐位唔多,我差不多衝住出去

基本囡囡,有越南有祖記
靚一D嘅祖記,+400
跟住仲有越南model ,韓妹,泰妹

我原本一早已經決定咗揀越南妹,但係有個袓記含情脈脈咁對住我笑,我冇理由唔揀,又唔使加錢,個樣都靚,入房之後係確定揀得好正確,侍浴舒服,床上好玩

玩完出番去休息室,按多次頭,飲杯嘢,瞓多陣先搭船番香港;我好耐無試過有咁充實嘅一晩!

多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 oink! ##1 的帖子

阿叔有冇話要加價

Very good report with details of a few of the different venues. Is there one shop selling coupons for all the different venues?

hkmon 發表於 2018-1-18 21:51
回復 oink! ##1 的帖子

阿叔有冇話要加價

呀叔已經講定套票只包幾款,其他服務也是
揀女嘅時候,經理坐係我側邊同我解釋咗邊一位靚女要加錢

回復 酷新丁 ##5 的帖子

Some shops sell more, some less
You will have to check it out yourself

呢間我鐘意佢個休息廳,暗暗地幾舒服。

vv369 發表於 2018-1-18 23:31
呢間我鐘意佢個休息廳,暗暗地幾舒服。

我坐得太近出入口,員工吹水好應聲

回復 oink! ##9 的帖子

你搵角落頭坐
連師夫工都唔多會騷擾你

師兄,地址係邊個位?搭的士嘅話,司機知唔知的?

另外請問壹號水療同壹號桑拿是否同一地方?

Taeyang316 發表於 2018-1-19 04:26
師兄,地址係邊個位?搭的士嘅話,司機知唔知的?

可以搭附近賭埸的免費巴士

Taeyang316 發表於 2018-1-19 04:45
另外請問壹號水療同壹號桑拿是否同一地方?

正確名稱是桑拿,是我寫錯了,但post 咗改唔到

極為詳盡嘅Report,難得食到一位合眼緣及服務好嘅祖記囡,值得 !   

又幾抵玩,記住先

谢谢师兄好介绍,有机会就去玩

多謝師兄報告,咁睇可以多個選擇。

請問買套票同walk in 有咩分別 ?

回復 aoaaoaoao ##19 的帖子

套票包埋船飛