鳳鳴遼國妹Helen真人正過上鏡,服務有heart,大波又好玩。

名稱: helen
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A62549-銅鑼灣-兼職女郎-Julia.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

銅鑼灣鳳鳴大廈嚟咗件好嘢遼國妹Helen、睇佢個廣告相流晒口水 ,一於踏上去視察下先、先打電話約好先、上到去見到Helen樣子五官標緻好笑容,好甜美,身型適中,皮膚白滑,望住我笑淫淫咁,34D天然堅挺靚波,真係波濤洶湧,身材玲瓏浮凸!Helen對姣眼電我,把聲超甜超媚惑!我俾佢迷人既眼神同笑容吸引住,真係好冧,Helen一邊幫我除衫一邊同我車,好濕好潤,好耐未試過未熱身就咁激 ,Helen真係好投入,之後拖住我去沖涼。
* E3 u- j1 a, U/ n沖涼好細心,Helen成個身貼埋黎幫我波推,34D天然大波,軟熟彈手 ,非常可口!咁正嘅一對大奶嚟做波推幾爽!Feel到佢幾有Heart,跟住幫我水蕭,爽!沖完涼抹完身之後,又拖住我上床,係床上,我訓係度,Helen用巨乳再同我波推,今次係肉貼肉,感覺又唔同!前奏曲响起,我任由佢係我身上奶,Helen條脷由上至下一路掃到我乳頭、又啜又奶成幾分鐘又吾心急、我當然好好享受 ,我下面已經硬到不得了,Helen再落三角黑森林,啜荔枝、啜春袋,最後當然有環保吹奏,功夫亦係上乘。0 h. H' ~9 u! u/ j2 d+ q/ e
上套開波,Helen係一位好騎師,Helen一路自摸一路un好投入 ,佢有Feel時我亦有Feel,Helen先嚟輕聲叫床,之後越做越激叫聲亦漸漸變得放,仲有D低音頻!轉身玩推車,直搗水簾洞,從後揸波,回頭快車,我都非常Enjoy,呢刻真係我又歎時佢又歎,再黎男上、分開Helen雙腿直隊黃龍、Helen妹妹好多水又窄好有吸力、好似鯉魚咀咁啜我,最後加快力度,唔使一陣就快速發射 。之後當然係沖涼洗白白,跟住幫我抹身同穿衣,好有服務精神。我放低左家用Goodbye kiss走人 ~ 成個過程回味無窮,Helen真人正過上鏡,服務有heart,又大波又好玩,真係要再返食!
) D% K  a6 [$ P  e8 A7 o
  ], f+ y# [2 z  `
咁正一定要支持啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

靚樣迷人,可以話秀色可餐

恭喜師兄食到好野

回復 Qwertyasd ##1 的帖子& n5 e7 F8 a$ r3 I+ P3 k
5 D/ w7 d8 u+ S6 ?" b# o4 `
遼國妹好吸引...必試

好似唔錯, 行開試試先

回復 Qwertyasd ##1 的帖子
( c9 B5 z! U& v& l2 T8 R! _2 e% K/ t* g" F
遼國妹大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

性感誘人, 極度吸引

樣子不錯,可以一試

" v& `3 ^( D3 K) G( v1 a" ~
2 y! J$ s* f  D# X精彩好貼

回復 Qwertyasd ##1 的帖子* V& W& _0 V& z! G* ^: ?) k* d* C

3 Q, Z7 ^( N6 j7 ]+ f3 I9 @& @大波靚女 - 我啱呀

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !

令人按耐不住

回復 Qwertyasd ##1 的帖子0 c* {9 ]7 X9 A8 `; S7 ~
1 i& n# c4 U. J& y
遼國妹要支持

係男人都想執佢一劑

回復 Qwertyasd ##1 的帖子" y) J- v6 c2 F4 v; s) I' ^

! ?1 i" X/ g/ Q7 S7 H& E姣女我啱食

Nice body figure

女女唔錯,食得過

) v* k$ O# D7 A  ]) Y1 E8 c! L1 [6 M
3 w. l! c9 p* y% @/ U遼國妹好想食跟隊

靚女一定要支持啦