[新兵問路] 請問新加坡邪骨大概地址

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟正在當地出差.....見以前有C兄(酒逢知己千杯少) 發現邪骨...請問新邪骨大概地址在那裏?

謝謝謝謝謝謝謝

如果你問的是前幾天有師兄報告的那一間的話,我已經加入夜遊地圖裡了,
由地圖裡直接定位即可:  http://2cum.in

回復 ilovejapangirl ##2 的帖子

多謝曬
ilovejapangirl 發表於 2018-1-21 23:36
如果你問的是前幾天有師兄報告的那一間的話,我已經加入夜遊地圖裡了,

師兄真係功德無量~!
可談HJ!!也可啪嗎?
超能仔 發表於 2018-1-24 12:19
可談HJ!!也可啪嗎?

應該唔得啦.....我個條女佢堅驚俾同事發現架....
我喪搾佢波佢都要忍住一粒聲唔出得玩得不知幾過癮!
酒逢知己千杯少 發表於 2018-1-27 00:09
應該唔得啦.....我個條女佢堅驚俾同事發現架....
我喪搾佢波佢都要忍住一粒聲唔出得玩得不知幾過癮!

嘩, 好有畫面喎...
多谢师兄分享~
有人有去按過那間松嗎?
回復 avking69 ##9 的帖子

上次去咗,冇房。
按了腳,冇事發生

I went to there few days ago...
don’t have the expected service. And the lady is not young.
I think really depends on luck
sexseeker 發表於 2018-4-23 16:11

I went to there few days ago...

謝謝師兄告知,已在地圖中加入警示
i tried this one before.  can only do hj.  the woman is middle age but got a good.ball shape and pink lin....   very nice.   
近Novena 都有一間分店, 近排轉左開24小時, 全部都係大陸妹, 年齡大概28-35 左右, part 1 好舒服, 全部gc身裁瘦底唔錯, 不過樣就普通, 推油會係咁打擦邊球同攞對波撞下我, 佢就唔會主動問, 不過唔係個個都GC 都有特別服務, 有次聽到隔離條女係咁呻吟 應該俾人捽緊西, 但係我果個就冇特別服務 幾撚灰
ilovejapangirl 發表於 2018-1-21 23:36

謝謝分享!
一定會留意下
nopen911 發表於 2019-9-18 16:49
近Novena 都有一間分店, 近排轉左開24小時, 全部都係大陸妹, 年齡大概28-35 左右, part 1 好舒服, 全部gc身 ...

請問有冇鋪名和$?
刚刚去完,Kaisy 有 Part2正。
thanks for share
谢谢分享
Thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:33