廿歲青春無敵 大乳牛陽子,巨乳夠大又彈力十足重好嫩滑,玩NURU massage慾仙慾醉,有相為證

名稱: 茗儷薈
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A61650-尖沙咀-水療SPA-茗儷薈.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

個個師兄讚茗儷薈夠豪華,囡囡多又夠靚,小弟點會走寶丫,我係好波之人,陽子對巨乳深深吸引我,即刻約好心頭好大乳牛陽子,出發前目標好清晰,要陽子用對巨乳做NURU massage,諗一諗都慾仙慾醉。
一入到去主持人招呼我坐低,跟手帶陽子比我過目,芳齡廿歲嘅陽子,有樣有身材,而且青春無敵,身材火辣辣,大約有165cm高,幼腰靚羅,長腿美足,玲瓏浮凸,成個模特兒咁,上身對竹筍大粉波呼之欲出,簡直係性感到爆,麻甩佬望到流曬口!
拿拿臨入按摩房開波,一入房就手拖手,大家親密無間,好似好 high 咁主動幫我除衫沖涼,服務細心又夠體貼,沖洗乾淨,服侍我趴低,開背有板有眼,落足心機幫我按摩,手勢正宗,技術好掂,穴位推拿非常之舒服,邊按邊傾計,真係好舒服暢快,慢條斯理推油,好俾心機去爲我推鬆全身⋯⋯眼見囡囡幅青春玉體,小弟實在忍唔住我按住佢瘋狂勁玩,不停搓對巨乳,囡囡比足反應,大家好有互動,到最期待嘅NURU massage,對巨乳除左夠大又彈力十足重好嫩滑,配合AV油用對竹筍大粉波幫我磨身夾腸,波推擦背樣樣都有,過程令我十分暢快,痕能到硬,小弟全身起曬層層雞皮,佬已經硬到一柱擎天,好快夾爆精,此刻令我feel心身爽曬!
Lovely Girl
呢個好明顯係容兒啦,唔係陽子
呢個寫手…
連相都post錯

打錯名定 post 錯相???

登錄/註冊後可看大圖
回復 almartino ##1 的帖子

多謝師兄激情分享
Thanks for sharing!!
Girl has a great body!!
真係要試試
好身材好性感
好身材
真是好波,好波!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 01:48