[新兵問路] 請ching教路蛇美,cowboy,nana

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說本來3月先去,誰不知變成今個月28號去,去8day,但係得兩日會係曼谷,
蛇美,cowboy,nana,我所知道的,本身前排做左好多功課,但係又唔記得哂,因為諗住3月,想問問ching兩日曼谷去邊間場會好玩的?a gogo邊間場好的?
蛇美入到去係咪。。同佢say hi,讚下佢靚,然後就可以直接問價,多數會係LT係咪最好十二點先去? sorry,我都知道好多ching會叫我爬文,但真係冇咩時間了,請各位比比意見plz,萬分感激🙏🏻
不晒急,尼点是看你的鸡运。几点去都没问题
回覆 讚好 不讚 使用道具

命裏有時終須有命裏無時莫強求

回復 himpklog ##1 的帖子

上機前有兩個鐘,可以慢慢刨

回復 himpklog ##1 的帖子

Cowboy去Baccara,nana去rainbow
蛇美晚上9点已有女,longtime看你彩數,你靚仔或有錢什麼時間都有女願意longtime。蛇美直接問女longtime short time how much便可,女女好多都不做longtime,早些去 抄定牌都好

去蛇美其實都好講雞運

如果只是找st的剛開門就可以去了,LT都是運氣了

回復 ansonwkf ##5 的帖子

Thank Ching

師兄,隨心啦,想去邊就去邊,最緊要睇下自己有冇精力同錢!兩樣都有就玩盡佢