[曼谷] 蛇美小妖精, Momo 老翻 Dew, Nana 黑妹性交轉運第二回 三合一

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 1: 蛇美門口梳化位見到一個靚女 , 起初比佢對長腿呃左以為好高, 後尾見佢企起身行出門口先發現原來好細粒 , 行完一圈又無乜啱特別有感覺就企近門口等頭先見到果個細細粒, 佢返來時四目交投笑一下 , 唔笑就冰美人, 笑起上來勁靚女 , 問完啱價即拉走

無乜服務及波路, 但相頭超好, 做起上來點舞都得, 由於太細粒, 每一下對佢來講都極大衝激, 囡囡退避床頭邊, 結果就比我用枕頭頂住佢等佢無得走, 頂到佢來了兩次快斷氣先放過佢

P.S. 12/1993

Day 2: 一心想翻食 Dew, 點知病左, 要 2月先可以復工 , 希望無事啦, 聽 Ilovetoplay 師兄講, 由於佢之前個 Line 被惡意鎖左, 想問候下佢都唔得, 希望有師兄可以俾小弟知 Dew 個新帳戶啦...

入番正題, 選左 Junko, 確係翻版 Dew, 樣樣打七折就差不多 , 可能對 Dew 感覺太強, 基本上囡囡由 Body 到入正題都無乜感覺, 平心而論, 囡囡各方面本來都OK, 但個人應該唔會再揾.

由於日頭 Junko 有點失落, 夜晚就第一次走左去 Nana 見識下, 其中行經一間唔知係咪叫 DC10 的, 應該係 LD Bar, 因為門口有兩又高大又勁靚女就望左一眼, 呢眼就出事.... 突然有個肥妖攔路, 夾硬將我拉入去推落梳化 , 想走個肥妖又即刻用佢對假奶質落我塊面度 , 然後 6-7 條似女似妖的衝晒埋來又拉手又拉腳, 後面仲有之前果兩三靚的在叫喊助威, 肥妖又話坐低飲一杯, 個成個場一個客都無, 又明知係妖, 真係接受唔到, 差點要連爬帶滾先走到.... 嚇鬼死... 之後去左 R4 又無乜心水, 反而有個 Waitress 幾唔錯

之後落街見到有個黑妹幾正, 正諗好好 , 前面條PK O架佬, 五十幾左右截糊, 後尾仲有個身材仲正的走過去, 但兩個O架佬無選到, 最後就返左酒店

Day 3:無聊之下又去左 Nana R4, 上去時先醒起會經過 DC10, 即時上三樓運路落番 R4, 個 Waitress 都係度, 中間叫我選女, 我就直接話選佢, 一輪太極後佢表示唔坐客...  咁就飲埋支酒就算...

一出 Nana 居然即時見番昨日條黑妹 , 即時一齊行, 跟住當然一齊返左酒店啦, 今次囡囡各方面都好得, 無味又吹得好舒服, 下面都好緊 , 屁股又膮 , 身材都幾 Slim, 事後問番佢之前個姐妹, 囡囡話佢今日去左非洲會無過來, 如果下次有機會再見, 真係想兩姐妹一齊雙飛 , 應該堅爽

P.S. 1994 烏干達

蛇美小妖精

蛇美小妖精
小妖精seems very good
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ivancww ##2 的帖子

小妖精同黑妹都好正

請問黑妹妹費用多少?

黑妹真係太重口味

謝有相報告,蛇美小妖不錯,下次有缘會試 一下

師兄你真識食!

我上次經過DC10都比只肥妖抱住,真系時運低啊

回復 fy9413 ##1 的帖子

小妖精正呀

So far so good. 蛇美小妖精 good looking.

食蛇就可以,黑棗我唔啱   

黑人蘿果然好肉地

曆蘇幾銀呢請問?

兩個都得!

日記報告 多謝師兄分享

多謝師兄分享 兩條囡囡都好正!

兩條囡都索爆👍

小妖精同黑妹都好正,唔知小妖收多少呢?

黑妹正喎!

黑妹身材好勁,謝謝報告