[曼谷] 曼谷3D2N 19-21 Jan 2018(新手,純文字,無圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

曼谷之前早已去過數次,不過今次囡行尋歡是小弟第一次,今次有幸跟師兄帶隊指路可說是盡興,同時有d沉船(返到香港後down哂, 好想返去BKK見佢), 所以想寫返個report, 記錄此刻的心情及與眾大大分享,文筆不𣈱,可能有錯灟,多多指教。
19 Jan (五)
Momo - 下午4點到達朋友已幫忙book好Dew (120mins), Dew皮膚屬小麥色典型泰妹膚色,中等身材有肉唔瘦奶形靚, 過程都係嗰d, 小弟屬慢熱型需要較長前戲,第一Q太刺激被好快坐爆,基本上涼都前後冲咗兩次中間仲有泡泡浴,第二發前回氣按摩唔流有力,最後正正常常完成埋2nd Q。言談間得知Dew開始放大假溫習考試要到05 Feb先返,不得不佩服妹妹毅力,真好假好我俾多咗少少tips.
Krystal Club - 晚上師兄帶隊去了夜總會一行5人,原本計劃去The Pimp, 因為Krystal是新場所以去試吓,裝潢確實新淨豪華,我們沒有坐大聽要了一間房,收費方面20,000b包5支gold label 連mixer, 囡囡質素ok la, 基本上兩round選到,好彩其中一坐師兄有準備預咗小游戲帶動氣氛,開心逗留咗大約兩小時接近0040am,飲咗大約二支半酒啦,開口同囡囡傾先知全部唔出街,埋單每人6400b (師兄好公平扣了剩下的酒),所以馬上轉場去蛇美作最後補飛
Thermae - 0130am 初到呢間傳說中人肉市場,之前都是從討論區文字幻想入面環境,呢刻真正親身到了,感覺嘅熟悉又陌生,先到左手邊水吧買杯drink, 就開始走圈尋找目標,其實第一圈已有target(女主角N) 不過朋友也看中,所以沒有出擊同想睇定d (人總是貪心)再走多約兩三圈,朋友先走去問N但好像傾唔掂,所以另覓對象就回酒店開餐,最後得我同另一朋友未有揀好,所以我膽粗粗走去搵N,N當晚穿著普通不性感有離家女孩feel, 樣子我杯茶(見人見智)個子細小走肥不特出,不過笑容是吸引我注意好暖好親切,開口5000LT即走做正事,步行回酒店傾吓計, 英文ok的,話乜剛收工(full time) 食完飯就過來part time, 我係佢第一個客balabala(初時我信㗎)回到酒店都兩點多吧,除衫一齊入浴波波有full B吧,脫鞋落地更小隻馬約154cm高,Patpat有肉結實,清潔完上床攬吓車下,之後環吹幾三兩分鐘,技巧一般無照顧蛋蛋,帶套女上開波感覺好正再男上,可能粒粒好有征服感再來龍舟掛鼓無難度,最後用狗仔捉實N個靚股狂推完結第三Q(用旅程計)三點幾入睡ZzzZzzz(其實好累早機五點半起身)早上接近八點自然醒死啦好話留到8am only, 好彩佢又無乜動靜咁去抱吓佢啦之後N起床刷牙出來上返床就把玩吓小弟弟,又係嗰d la不過中途軟咗N又幫吓手又硬返繼續活塞運動但最後放棄太累出唔到,算半Q吧,放佢走前取LINE保持聯絡。
20 Jan (六)
早上10點半去咗Heath Land按摩,其中一個師兄話已自備兩個囡囡出來Dinner直落,咁我自己又屎忽痕,因為知道N呢兩日放假(*佢話)咁LINE 呀N問佢join ng join但完來佢有朋友生日要慶祝去clubbing要2am之後先有空,咁我就有少少失望回覆佢保持聯絡啦再夾時間。
102 Massage - 跟一位師兄下午接近五時到達,入去先坐低揀囡選擇幾多吓,食用指數half half, 同師兄揀好俾錢,由於全場爆滿只得40 or 60 mins plan, 未有空房仲要等大約20mins先入閘,之後入房沖涼但水力不足可能太L多人,正題都是嗰d流程開心完第5發走人,開始有少少明白有經驗的師兄點解唔玩泰國浴按摩店。
Insanity Night Club - 十一時多到達等一次到呢類夜場,一行三人叫咗支大酒約5000b得到張普通企枱,其實一次叫兩支可以有較優位置(歸邊高少少視野好d), 音樂十分強勁當有DJ 甚麼2elements我呢d叔叔當然識佢米奇啦,原來呢度玩法一係女仔「自來」埋枱或要自己聊捉返來的,小弟不材成晚沒有行動,一師兄有相熟dancer休息時間有埋枱陪玩,仲叫多兩個dancers來,不過幾燒錢的要買酒俾佢地tequila shot x 3 (total: 600b per round), 約6-7 rounds過後(3次來的)師兄叫停dancer們亦話去搵朋友就離枱了,到一點多其中一位朋友話眼訓自動消失,師兄原來之前有call囡來,不過塞車成接近兩點先到,就係呢個時間N msg 我問係邊,佢同朋友係另一間Onyx 玩就快走,一路msg師兄囡囡一行三人到了,青春肉體波腰股分明,但我係一個念舊嘅人,最後都係叫N來接我,我同師兄講我要走啦,有d覺得自己衰仔佢要一個應酬三件,之後同N飛的回酒店。
返到酒店比昨晚早少少吧,可能第二次見都熟咗d, 唔趕冲完涼大家睇咗陣電視先慢慢入主題開始我BKK的第6發,過程有gf feel正因爲呢個感覺所以搵返佢,好耐無正正經經咁做愛,到早上七點多醒了問N幾點走,佢話9點啦,咁大家hea吓刷牙仔上床車吓進入最後一Q了,開波前內心都擔心好似噚日朝咁攰而放棄,都係先女上可能下次自己主導吓好d, 今次狀態唔錯夠硬用男上去抱住N相手㧓住雙股最後順利完成,久違了的感覺自覺後生咗十年,掂呀好滿足,可能一直係HK呢咁多年無遇到好對手。

總結:今次真的體驗咗好多,了解好多唔同玩法,再次多謝各位討論區師兄同是次帶隊的師兄,我出發前有爬文學嘢一直無出post, 依家心情好down仲有d掛住N, 當然有好傻諗點解好地地出來做(知我咁諗好on9)?佢依家做緊乜?今晚佢會唔會落蛇美? 希望佢預到個好客仔.....

P.S.
星期日沒有行程,下午三點要出發去機場,同埋夠皮啦兩日6.5Q
不過從其他社交網找到N,得知佢一兩年前應該失戀仲幾傷嗰隻(可能假的)佢好渴望真愛,內心唔開心同佢笑容好大對比,令到我更加覺得自己唔了解佢,仲猛讚佢笑得甜,不過呢d都係我多餘猜測。
Any肥,希望佢搵到幸福啦,在此前如果再到BKK我一定會搵佢相聚!

師兄的包膠有趣生動。讚!
回覆 讚好 不讚 使用道具

兩日六Q半,夠晒皮啦!

Thanks for your experience sharing

嗰位師兄咁勁約兩件3P

3P 個位師兄 , 真係有心有力

好對手同gff真係好重要

師兄有運呀 遇到個好對手

回復 leoleochan ##10 的帖子

所以想自私Keep

回復 alexwu222844 ##6 的帖子

我已經當咗佢係大帥兄ga la, 仲有好多嘢跟佢學

回復 leoleochan ##10 的帖子

朋友說第一次總有d運仔

回復 Letsplayagame17 ##9 的帖子

完全對的

回復 0hades0 ##8 的帖子

一個字講哂 "好L勁"

回復 Coolmax9 ##3 的帖子

Coolmax9, sorry, 有緣自己試試到她工作地方踫吧, 畢竟我喜歡不代表適合您, 同自己發掘都係一個好的體驗, 祝師兄下個月到BKK行正大運!

下次再去返食都唔緊要 唔沉就得 多謝分享~

回復 lotsogor ##1 的帖子

Great BKK report, lotsogor ching,

It's great to have such nice encounter...可遇不可求!

CH

回復 wongcwaw ##19 的帖子

小弟太有愛,成日想拯救眾生,所以內心經常沉去囡囡度,充滿矛盾塵世間太多悲劇,不過試問沒有佢地又點拯救慾海的我們呢?

一個快樂的囡程👍👍👍

回復 wongcwaw ##19 的帖子

C Hing, 好同意你個signature, 睇得出你都是性情中人!