[曼谷] 曼谷5日4夜 第三至五日 蛇美私家飯盒 + MOMO (超級多字)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day2

講返少少第二晚,K。     放工返屋企換衫化妝黎酒店搵我,本身約咗8:00,但因為塞車9點都未到。
黎到見佢拎咗兩大袋嘢,一袋係衫,另一袋係一盒蛋糕。。。原來佢親手整咗個蛋糕比我 話想比驚喜我!
因為第一次識佢知佢做蛋糕店,講笑話下次見面除咗佢之外,要食佢親手做嘅蛋糕。第一晚佢send d 士多啤梨原來係買黎整蛋糕比我!
上房放低嘢出去THE RAW BAR食海鮮 ,。 見附近酒吧太多人,去7仔買酒返酒店飲,返到酒店食住蛋糕,飲住酒,玩雨餵蛋糕,車下,沖涼做正經事,攬住瞓覺。

第三日起身,因為佢話做我導遊帶我去ACIENT CITY,早上就無MORNING Q,起身一齊刷牙,然後坐酒店Shuttle去BTS站,食個早餐,搭車去古城參觀。去到古城無GOLF CAR,要踩單車,所以兩人踩住單車喺入面睇下,影下相咁,回程時去TERMINAL21食個下午茶,再陪我買榴槤食,佢話我食咗榴槤今晚唔可以錫錫。食完返酒店途中傻妹唔見咗張Rabbit card,要幫佢補飛,返到酒店食完果皇,用李斯德林浪口刷牙,撩佢做正經事,佢話夜啲先,而家想去Salon洗個頭 ,酒店對面有間,佢去洗頭我就喺酒店等佢,預約埋溫泉+THAI MASSAGE 同佢去。

等佢洗完頭,去食少少嘢,夠鐘溫泉同按摩,按完大家都唔想再出去,所以返房做正經嘢,過程都係果啲啦,做完就瞓覺。

第4日瞓醒即刻撩佢黎多次,一齊沖涼刷牙,再埋牙。完咗之後佢話附近有個明星同文青都鍾意去嘅地方THE COMMON,其實我第一晚都行經過,我就話帶返佢去,去到飲杯咖啡,佢又叫咗個SALAD,食完問佢今日想做乜, 如果無嘢做佢可以返屋企休息下,夜晚再搵我,點知佢話屋企遠唔想返去,想陪我見下我咁,無嘢做都無所謂。咁我就話去酒店泳池游水,佢無泳衣就去按摩浴池浸下,玩下STEAM AND SAUNA。
完咗就去PP站食lunch,行下街,順手換啲錢,換錢前問佢,今次陪我兩日半,我應該比幾多$$佢好,佢拖住我隻手,搖住咁講Up to you, stay with you very happy, any is okay,聽到真係心都融埋!行完街返酒店HEA下,想去買啲手功帛做手信,叫佢酒店等我。夜晚去THE DOCK食海鮮,今次用EATIGO訂有DISCOUNT。

食完坐的士去天台吧飲下嘢,飲到12點佢有啲醉,所以唔去CLUBBING,直接返酒店,沖涼做正經嘢,瞓覺。

第5日起身一齊刷牙沖涼,出去食早餐,執好嘢送佢走,check out後再去Momo,今次試想再試痴女chompoo,但MAMASAN話佢放假,只有soi,SOM AND JENNY,見有報告話Aoi服務麻麻,Jenny服務好好,又似鬼妹,就撩Jenny,佢真人無相咁肥,全程服務都十分好,因為對鬼妹唔係太啱口味射唔出,佢好似好擔心咁,話不如幫我按摩浴池吹出黎,我話是但,佢就吹咗好耐,差唔多半個鐘,我就話不如算啦!停口按摩下,夠鐘走人。

Jenny
外表: 6.5 (皮膚較白,泰德混血)
身材: 6.5 (有肚腩,同埋腳比較多毛)
服務: 7.5

唔好意思,寫寫下好似寫遊記,寫到勁長!

去玩唔係都想試新野
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Letsplayagame17 ##1 的帖子

報告雖然係長但越睇越睇落去

私家飯正

飯盒玩法,正

師兄私家飯盒係唔同D👍👍

Letsplayagame17 發表於 2018-1-24 01:59
Day2

講返少少第二晚,K。     放工返屋企換衫化妝黎酒店搵我,本身約咗8:00,但因為塞車9點都未到。

師兄一定係男神級。
再晤係就一定會轉彎,哈哈

Letsplayagame17 發表於 2018-1-24 23:30
15000🙈仲有500蚊港紙,比佢下次黎香港搵我時當散紙用

15000B + hk$500, 仍然是抵玩,well done

Good report, bangkok is very nice place

飯盒的確吾同

最緊要玩得開心、貴少少都值回票價

睇完個咁充满温馨感觉嘅油鸡,真系想马上飞过去,不过張机票系3月嘅,只有等多阵

精彩報告呀師兄,最緊要開心,15000b三日抵玩啦

回復 Letsplayagame17 ##17 的帖子

玩得開心

wongcwaw 發表於 2018-1-24 23:26
多謝師兄分享~~其實師兄最後比左幾錢囡囡

15000🙈仲有500蚊港紙,比佢下次黎香港搵我時當散紙用

多謝師兄分享~~其實師兄最後比左幾錢囡囡

行程圓滿,好開心

酒逢知己千杯少 發表於 2018-1-24 12:07
PTGF就係爽!!不要賣關子!!埋單幾銀先??

當咗個LT咁,每日5000🙈

服務有好、開心到就值了~~感謝師兄的分享

PTGF就係爽!!5日行程圓滿,好開心。
咁,楼主你畀咗幾錢家用你女朋友呢