[唱K-GF] 香港夜總會之會所 介紹同分享 by 雷虎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港夜總會之會所介紹 分享 by 雷虎

上次寫完劈場,今次同大家介紹一下會所玩法同收費。

之所以叫做會所,因為只招待會員,同埋一定要預約,不過會時候你一班朋友食食下飯話去,即時打去book, 即刻上去都可以,有無女大班會電話同你即時報告。
價錢、軟件硬件都比劈場高級,依個世界一分錢 一分貨,感覺亦好玩好多,地點在尖東、銅鑼灣等高級地段,也有在酒店Basement。房也分大細有最低消費,問清楚大班就可以了。

程序 - 先打去book位,問下大班有無房、有無女。如果佢話無即轉場,唔好堅持上去。侍應會帶你入房,問你飲咩,大班又會同你解釋下飲酒收費,一般啤酒係一個人一個收費全晚,開大酒會睇你要咩套餐,會睇你人多人少,一陣收費陣part再詳細講解。
叫左野飲就會帶女比你地揀,係一字排開,自己揀,鐘意邊個指邊個,唔好客氣,你有錢可以指多幾個,一般都係樣貌身材吸引你㨂佢,所以女都多數化得幾好,衣著亦比較吸引。一般7:00-8:00最多女,因為佢地剛剛佢工,最多選擇,入左枱你就㨂唔到,大班都會問女女唔方面出街的舉手,咁你就知道邊個會出街,邊個唔會,有8成都係金魚。
如果第一輪㨂唔啱就會帶第二輪、三輪,如果已番工的睇曬都未揀到,就會有客埋單或有女再番工時先會逐個帶比你睇。
女方面,企出黎選的都是北或陀北,好多都好靚,可食用有7-8成,亦有陀地,不過佢地唔會排出黎選。你要的話同大班講,佢會分開帶入黎問你o唔ok。
如果你坐左陣發覺條女唔啱坐或態度冷淡,你可比2-300叫佢走,視乎你坐左幾耐。

玩法 -大多都好主動,你揀佢,佢都係覺得開心,我曾經問過d女,佢地話你指佢,佢地好似選美贏左咁。唔好玩、服務唔好你也可以直向大班投訴、換女,唔洗鬧人,佢地都習以為常。但有部分新黎的唔識廣東話,要用國語溝通。猜下、飲下、熟左後你亦可以隨便車下佢、撫下佢。好女朋友feel,場面都好溫柔。因為自己憑樣㨂,唔存在豬扒、怪獸問題。

收費- 會所係分開女還女錢,酒還酒錢收,女錢直接比女,酒錢一張單計晒。先講女錢,兩小時一part,北、陀北是800/2小時,你坐完直接比女女可以了。記得預留100蚊紙,如果你比兩張500,佢地一定唔找比你。如果陀地會收1000-1200兩個鐘。銅鑼灣有d場三個鐘一part, 收2000,但係又係尖東d女。坐完1part,你可以繼續坐多1part,縂之每part比,1part後亦可換女再玩。至於酒錢,如果你飲啤酒,一般收你一個定價任飲,300-500一個人頭,當然收男唔收女(廢話),如果開酒,大班會睇你幾多人,推你咩套餐,一般如果我地3-5個朋友坐兩part, 酒錢每位約8、900。坐2parts, 女錢1600+900,四個鐘約2500消費。至於出街,你可以1part里面抽時間出,亦可你第二parts成part出去。隧道費你可以自己同條女傾,因為有時有d女開我1000-2000,不過人地同我講過工價係1500,唔知最近有無加到(歡迎師兄糾正)。

一連寫左二種唔同玩法的香港夜總會,下次可以寫下雞頭帶出黎的part time陀地、泰吧同K壓玩法。
有時尖咀冇去過既場點都晤俾入.
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇師兄寫得咁好玩,可惜唔係咁多人有門路可以玩會所。

回復 cyberkencyber ##3 的帖子

可PM我介紹大班你,因為唔係廣告,所以唔公開post

Thx for report

其實尖東相熟場都有一個,靚d既陀地多數唔出街,有d衰到揪下水都格,質素普通既陀地出街at least都收k5,但其實好多陀地都係mk場過去試,所以後尾無去會所了

回復 gnat0909 ##1 的帖子

好正,多謝分享!

多謝師兄分享!可惜都係無門路去一試

會所真係未玩過
我呢啲獨L都想試下
師兄有無多啲資料PM下小弟呢
喺度多謝您先

Very helpful info, never tried before, can ching provide me the manager contact  info, thank you in advance.

未玩過但有興趣, 可惜身邊冇FD 去真係冇理由一條友去咁ON9

wow, this is really a high cost way to spend a night

appreciate your effort

師兄有無多啲資料PM下小弟呢

回復 gnat0909 ##4 的帖子

師兄可以pm我;資料嗎? thanks

唔好意思,未必每個Ching 覆到,要大班Contact,麻煩自行PM我

好詳細, 尼D場玩得好企理, 有D似以前去大陸k, 當然香港既管理同服務就好得多。
D女仔打扮好好,。

多謝師兄分享

回復 gnat0909 ##4 的帖子

師兄 啱啱pm咗你 thx!

單嫖獨賭, 未試過去nc, 會所就更加冇門路