Angie SPA青春技師 LaLa服務好、又溫柔Nuru又體貼。

簽到
名稱: Angie SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A64432-尖沙咀-水療SPA-AngieSPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Angie SPA老闆娘昨日又通知小弟、又有新囡囡返左、呢排食囡都食過不停、不過男人有囡又點會吾食 、除非條囡真係好吾得啦、不過Angie SPA老闆娘塭囡絕對有保證、幫襯左幾次都冇令我失望就知老闆娘都有要求、所以今次都繼續上去幫襯、先同老闆娘約定、約好左準時上去、每次上到去老闆娘都係好熱情、其實個老闆娘都吾錯咖、吾知老闆娘幾時會下海呢
之後老闆娘招呼左我入房、叫我休息下等一陣技師好快到、過左一陣老闆娘帶左個靚女技師入黎介紹名叫LaLa、青春玉女、樣子吾差、 人靚波大,身形好fit,個樣好甜,皮膚又白又滑,LaLa把聲好溫柔又好聽、跟住LaLa幫我除衫、LaLa 跟住又除衫、 見倒一對好堅挺既波係眼前、點樣可以放鬆心情去享受。
跟住LaLa拖住我入去沖涼、入到去當然楂下佢對波啦、好堅挺又彈手、之後LaLa幫我用佢對大波做Body Massage、軟綿綿好舒服、Body 全身漫遊、真係爽到想爆、之又水中簫、又夾腸仔、真係係浴室差d比LaLa 吹爆、享受左一陣LaLa幫我抹身叫我訓上水床、跟住LaLa攞支Nuru Jel,都係日本牌子、正野黎堝,搽上LaLa身上後,趴落我度,用晒佢全身上下,不停係我身上游嚟游去,大家緊貼肌膚好正呀,身體磨擦令到小弟非常興奮,身貼身好舒服既感覺,其實Nuru massage香港好少有得玩,但係真正既Nuru,係要身體柔軟皮膚滑先做先至有feel,好舒服咁係我身上唧來唧去,LaLa又輕輕掃吓我敏感部位,LaLa非常好帶動我去撫摸佢既Body,將我既慾火一路提升,咁樣先至可以將Nuru 發揮出黎、之後小弟真係頂吾順了
LaLa主動女上,騎功了得,粉鮑好緊窄好好砌,後生女特別多水,反應自然好,腰力好又磨又UN,轉狗仔式後推,每一吓都全力插到底,LaLa 好享受之餘,又叫得好大聲,LaLa臉紅紅感覺佢已經到了高潮,最後男上女下,LaLa肉緊到用雙腿夾住我條腰實一實,我出盡全力瘋狂插左幾十野,正面瘋狂衝刺爆左派彩,一齊沖過涼就比家用走人、Nuru Massage真係好玩、下次一定再上黎、臨走時老闆娘話有新囡返會call我、感有d賓至如歸。

感謝師兄有靚女推薦
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝分享,我都去試下

多謝師兄分享。。讚讚。。

回復 郭嘉 ##1 的帖子

咁好服務...一定要試下

天使面孔,魔鬼身材

咁索點可以唔去試?

多謝師兄分享報告

有機會要去試試先至得

靚女一定支持啦!

咁正!一定要去試下先得

禾刀巧想即刻去試!!!

等我都要去試下先得

Thanks for your sharing

咁好服務...一定支持

後生靚女+身材豐滿

靚女推介,值得支持!

咁正一定要支持啦

She is best of all the breasts thanks 🙏🏻

二仟蚊全套??