[唱K-GF] 香港夜場之泰吧 分享 介紹 by 雷虎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港夜場之泰吧介紹 分享 by 雷虎

泰吧最先係兩三年前喺元朗一帶興起,一般都係無酒牌,由後巷入,做下附近的街坊生意。近年九龍城和尖沙嘴也有部份原先的酒吧見在利可圖,便邀請一大班泰妹註場,谷下垂死的酒吧生意。

元朗剛做時係只靠人傳人去,無酒牌唔會大力宣傳,亦唔會有招牌,環境衛生也唔算好好。因為泰妹開放、主動,基本上一定開心。主要都係猜枚、飲酒、渣波、任撫。一般他們都是短期居留,一段時間唔去就有一批新的頂上,都幾有新鮮感的。而且大多都係金魚,睇啱自己傾價錢進行性交易。

的確好多師兄一聽到泰國,就怕自己坐到人妖,所以有時,我都會講笑問吓佢哋係咪,我自己有朋友都偶過,話自己唔啱,直接叫佢走可以了,唔好歧視人地,人妖都有阿媽生。

程序 - 做下功課做會知訂,如果你已知道一些尖沙嘴或九龍城有野玩的酒吧,基本上唔洗book, 可walk-in, 有部份吧會問你唱唔唱Coupons,其實就係每個friend夾幾佰蚊,每張coupons 當20派,唔敢明目張膽派現金,但我試過元朗d後巷bar,直唱cash 20比你。侍應會帶女比你,你可以要求坐多個,有時我地會4個人叫6個,佢地有d無野做會自己坐過黎,你可以同侍應講你地唔要咁多女。

玩法 - 都係猜枚、飲酒、渣波、任撫。都係英文溝通,除非你識泰文。女都好玩,無問枱,玩玩下你可以去完Toliet出黎坐你個friend 果個都得,當然事前知道你朋友唔介意先。
我喺尖沙咀泰吧玩過個泰吧式仔遊戲,輪流擲骰男女都擲,1-自己飲,2-指人飲,3-比trips,4-渣波,5-拍手最慢飲,6-玩撞機 。都好開心的,同埋會快熟。

收費 - 酒錢還酒錢、女錢還女錢。一般200-300一set, 睇地區,飲得好咪比得多,女只係比Trips, 20 一次一個女,一般當佢HK$800玩到兩個鐘左右。當然會睇情況,另外我聽佢地講大部分都出街的,自己傾價錢。如果佢M到都可能唔出。但我都試過在泰吧帶女出街,無辦法分享依方面經驗。
多谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

囡囡质素如何?
年纪?
样貌?
身材?

長知識了

多謝分享!

thanks for sharing!!
where can I find this bar???

長沙灣都好似有一間

多謝分享!

回復 gnat0909 ##1 的帖子

多謝師兄分享

謝謝分享

多謝分享詳盡介紹!

曾經有朋友在尖沙咀某泰吧開價失敗

小弟就唔好出街, 飲吓猜吓就算, 玩親擲骰都係咁嗌4! 4! 4!

的確係幾好玩

多謝師兄分享,有無地址介紹下

真係想玩下.......

好似幾好玩喎

多謝分享。期待師兄下次既分享。

有個問題:6-玩撞機 - 即係點?

多謝CHING分享。

回復 maneeho ##16 的帖子

都係d猜枚遊戲

個泰吧式仔遊戲似乎幾過癮~

多謝師兄分享