[食家報告] The old FISH building, the new BEST system

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說最近在網上都見到各位炮友在詢問BEST究竟開返業未,也有CHING報告FISH提供的服務貌似和BEST有CROSSOVER。今日適逢小弟有空上FISH巡場,為各位解開有關BEST和FISH的相關疑問。
       BEST原址是不會再開業了,就算開業,也是其他業者進駐經營了,究竟哪裡會變成點,只能下回分解。同時,FISH也不是原來的FISH了,有CHING話個度已經唔會有IPAD揀女,都無面具女郎吹奏,而系類似BEST一類的流程,這個是千真萬確。點解會變成甘?小弟和服務我的囡囡傾完先知道,BEST個老闆已經頂左FISH尼個場來做,所以FISH即係以前的BEST,提供BEST個套服務系統。至於FISH去做邊?甘就不得而知了。所以各位想搵BEST的炮友,唔使再去原址個度睇有無開返業咯,直接殺去FISH就係。但是對於懷念FISH服務的炮友,真係唔好意思,可能要去其他地方咯。
       甘至於點解我張貼標題為“The old FISH building, the new BEST system”咧?容我慢慢道來。其實雖然宜家FISH builidng裡面提供的系BEST的服務,但係小弟親自驗貨之後,發現和原來BEST提供的服務仲系有唔同的,其實系一個BEST 2.0版本,UPGRADE左服務。何以見得?
         第一,PART I之場所。宜家PART I會在二樓進行,和BEST的負二層相比,空間大好多。而且我仔細看了看,沒有了以前BEST的各種分隔的小房間了(即係用層輕紗隔開的小空間),全程通透,而且裝修成一個CLUB酒吧的主題。本人覺得新地方新裝修,一洗舊BEST的那種殘破。
         第二,囡囡的服裝。舊BEST的囡囡基本都係自己穿自己的,FREESTYLE風格,BEST 2.0囡囡配合酒吧主題,統一服裝,都係上身長襯衫(即係男人夜晚搞完期望女人第二朝起身會穿起男人的那件襯衫),白色網紋絲襪,重要有對貓耳仔的頭箍,襯衫入邊都好精彩架,系件情趣內衣,連埋條丁字底褲的。走的是野性FEEL。
         第三,PART I 之主題。BEST 2.0的主題主打群P,以前舊BEST可能系一個一個安排你入場,你有幸可以通過輕紗見到另外一PAIR人在搞,有時候也就一個人自己同條女包場。但是BEST 2.0至少會安排2個人一齊上二樓,小弟唔好彩,安排左同三個韓國佬一齊上樓,即係PART I一共四PAIR人同時進行,最後吉囡囡的時候重要系4 PAIR人齊集響一張長沙發度,么野畫面?自己下載返滴群P四仔睇下就知。優點的現場十分淫亂,缺點系如果你提早俾條女吹爆左,有排面黃!
        第四,PART II之服務。PART II的服務系各自入房。但小弟發覺可能系由於新場新開工的緣故,囡囡服務質素幾高。以前舊BEST有滴女無么服務,沖完涼就來同你搞第二鑊。但是BEST 2.0的囡囡交足功課,漫遊,波推,毒龍全部奉上,然後再進入主題。不過唔知道會不會系服務我個囡囡比較用心呢?尼方面我都唔好做100%的保證,有待日後各位CHING再次認證。
        同樣系240000韓幣,個人覺得宜家響FISH提供的BEST 2.0系物有所值,俾以前更上一層樓。如果各位CHING最近有幸想去試試的話,值得推薦。因為唔知道過多一陣時間尼個熱潮過左后,仲會不會有同樣水準的服務提供。
谢谢bro的验证,求现在的准确地址,还是2Q吗?
謝謝Ching最新報告!
咁sunday開唔開?
多謝師兄珍貴有用report
回復 cdrom1972 ##4 的帖子

Sunday 都系唔开的,休息
回復 jbtank ##2 的帖子

就系之前FISH那个位置啊!仲系2Q
多謝Ching嘅report, 時間太耐1樓無法評分...響6樓評左
我之前在未「搬屋」前都去過幾次Best,兩次轉機時候去一次專登過去
E + 系唔系仲系果位肥肥嘅女店員?
回復 xhmdx ##8 的帖子

系啊!你過到去就實認得!
回復 Henry_zeng ##1 的帖子

Thanks for your detail report, can u share the detail address!
poor place, way too many better choices.
回復 Henry_zeng ##6 的帖子

之前Best嘅時候系冇Sunday day off ,E + 似以前Fish 咁星期日唔開噶?
分謝c兄分析,有機會要去見識見識

謝謝Ching最新報告!
Thx for sharing

多谢分享
多謝師兄分享
很有用的資訊

感谢分享报告
Thanks for report

Archiver|聯絡我們|141華人社區