[曼谷] The PIMP 大裝修?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先,Bangkok兄如果覺得有賣廣告成份就麻煩Delete左呢一個Post

剛才睇到The PIMP媽媽生個V7!在下覺得要提醒下師兄們的存酒!

Dear customer,

The Pimp Exclusive Club has not renovated the Main Hall hall since opening in 2011.  Due to the nature of the changes to facade, we must must shut down the club for approximately 3 weeks starting on Monday, January 29th.

All your existing membership privileges will be transferred THE LION CLUB during the renovation period, and all pricing for lady drinks, and VIP remains the same as the PIMP.   

You can call or message me to a reservation booking and if you need photos of the girls, or rooms, just let me know.

See tonight with 100 Sexy Bikini girls.

SALES YAMMY
回復 ilovetoplay ##1 的帖子

泰国也风大?
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for your advise

多謝師兄提醒

呢期打風咁勁 趁淡靜裝修下都係一個好idea

多谢师兄提醒。
我感觉真是装修,PIMP确实有些老旧了,而且包间很少。

多謝有用資訊

呢期曼谷真的風很大,出行要好好計劃先得!

去小個洗錢的地方

arachnidan 發表於 2018-1-30 15:25
呢期曼谷真的風很大,出行要好好計劃先得!

師兄,知晤知對一般場所有無影響呢?
例如,Gogo bar,蛇美,乜乜Massage?

定係,應該全程吃自家菜呢?

ilovetoplay 發表於 2018-1-30 17:02
師兄,知晤知對一般場所有無影響呢?
例如,Gogo bar,蛇美,乜乜Massage?

星期日晚係Nana,有警察入場查牌但唔知做乜,我係鵝場內冇事,啲差人入呢睇吓就走咗,出面囡場就唔清楚。到我走時十二點幾,廣場比之前冷清咗!少咗人,但唔見有捉人!

arachnidan 發表於 2018-1-30 17:24
星期日晚係Nana,有警察入場查牌但唔知做乜,我係鵝場內冇事,啲差人入呢睇吓就走咗,出面囡場就唔清楚。到我走時十二點幾,廣場比之前冷清咗!少咗人,但唔見有捉人!

多謝師兄,咁都係留係安全的地方食飯盒算啦

有冇人去過lion club?玩法同pimp是否一樣?pimp女係咪短期過哂去?謝謝

打大風!唔知幾時停

泰國都打大風,香港又大風,大陸唔洗講,咁即係唔洗玩了

聽女女講PIMP短期內都唔開返,最近好好多場都掃左,好多女四散去未關既場,有部分出左國搵食,但Nana,Cowboy 蛇尾都正常營業

希望快點停風

連曼谷都打風~希望快點回復正常

回復 Thaiboys ##17 的帖子

蛇美係coffee shop 當然照常營業