返工奉旨睇咸片? 淫審處日薪955元請審裁委員

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近手機收到好多流網友流出嘅「閃卡」,咩咩酒店7000蚊包影相,又咩咩男朋友報復流出照片集,當中露骨程度,坐女上司隔離,真係唔敢睇呀﹗

但今次真係機會嚟啦,飛雲。話說淫審處又請人,可以奉旨喺Office睇咸相咸片,仲要有日薪955蚊落袋,你都咪話唔筍。

咁到底有咩要求呢?大家一齊睇睇:

「淫褻物品審裁處審裁委員小組的成員,由終審法院首席法官委任,任期三年,並可再獲委任。凡終審法院首席法官認為符合下列條件的人,即有資格獲委任為審裁委員小組成員:

(一)通常居於香港,居住期不少於七年;及(二)通曉書面英文或書面中文。

審裁委員小組的成員來自社會各階層,以確保審裁處採納的審裁標準具代表性,並符合社會的道德標準。」

除咗上述要求,筆者估計正義感同定力都好緊要嘅,至少唔好成日諗邪嘢,如果唔係,睇台慶都有反應就唔掂了。

之不過,如果日日睇咸片,其實都唔容易,你又有無興趣挑戰自己?
返工奉旨睇咸片? 淫審處日薪955元請審裁委員.jpg
淫審處日薪955元 !
通曉書面英文或書面中文?
通曉日文合理d
回復 GIRLAV ##1 的帖子

日日睇咸片,食乜都無味
英文唔得...唉!!失業中...
廢青想做政府工!
奈何學歷難搵工!
窮到月底褲穿窿!
生活艱苦唔輕鬆!
DLM
苦工多D。
睇得唔發洩得仲辛苦
呢個真係兩睇..................
下 咩料咁都得
日日睇會死人
精盡人亡
都未必係咸片
可以係鬼片,恐怖片
正啦 不過要出英文翻譯 就好難
可唔可以 home office?
正喎 頂唔順先辭職囉
可能有生命危險!拿命換錢喔!
如何申请这份好工?
好工好想做下,一定好正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 10:31