人世間有百媚千紅,唯獨愛<<<陀地新女Moka>>>,青春十足,model figure,靚過李嘉欣,正過范冰冰,男人至愛

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

臨近年尾,工作好鬼忙,難得偷到位去The Best Spa梳乎,
預約好時間再上去,入房見面陀地新女Moka,嘩!真係靚到『揼』一聲嗰種女仔,廿零歲,青春十足,加上笑容甜美,
身材又夠平均,model figure,大約有165cm高,幼腰靚羅,加42吋銷魂長腿,簡直係性感到爆,真係好掂,人靚服務又好,
高質素到離譜,一入房就手拖手,親密無間,第一時間就主動幫我除衫沖涼,攬攬錫錫去沖涼,侍浴認真細心,幫我洗得慢條斯理,
波波滑上滑下,痕能到硬,蹲低含住碌野吹埋水中簫,浸埋熱水Spa,暖粒粒感覺好銷魂好享受;
上床先幫我港式按摩,手骨以陀地黎講算唔錯啦,由頸一路按穴位好準下,按完全身要緊位,鬆咗唔少,Moka就開始幫我推油,
佢嘅手勢真係無得頂,服務做到足,絕唔馬虎,服務做到足,絕唔馬虎,推背,推腰,畀佢推幾推之後就成身慶晒,渾身血脈沸騰,
我忍唔住伸手去抽吓水,摸落去Moka嘅雙峰度,差啲滑到捉唔實啦,真係爽到不得了,
大家瘋狂勁玩,之後囡囡嘅口舌服務認真一流,盡顯佢斯文體貼嘅一面,環保吹奏,深喉又打圈,吹技一流舒服,
尤其係佢對眼好識做戲,要姣有姣,要淫蕩又有淫蕩,期間我手多多向佢玉洞一探,發現賽道已經十分濕潤,
於是帶袋,向Moka嘅賽道全速進發,緊窄嘅桃源洞夾住細佬好鬼正,交歡動作流暢細膩,
估唔到一轉咗狗仔式之後,Moka更加熱力四射,好似A-Mei上身咁,又跳又叫,鬼咁興奮,
搞到細佬比平時快咗到頂,爽到我慾火攻心,忍唔住射咗好多精華!

謝謝你的分享
身材火辣
thx for sharing
多謝師兄分享
这个SPA很好?想要试试。谢谢师兄分享。
好吸引好性感
身材好, 汰到想食

謝謝你的分享
多謝師兄分享
身材好, 汰到想食
回復 JianLu ##1 的帖子

條女身材火辣。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:20