Local靚女 36D巨乳DaDa,童顏巨乳 細佬屌一世我都願,真係想將此絕色私有化

名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣好寒冷,細佬一心諗住食件大波妹,係床上玩到癲曬咁就爽到震,事先預約咗Angel Spa,
去到入閘,見面Local 36D巨乳靚女DaDa,今年21歲,童顏巨乳,身材好到不得了,一對車頭燈又圓又挺,摸落仲好有質感兼充滿彈性,火辣辣嘅身型,前凸後翹,曲線完美,真係見到都吞曬口水;
大家同聲同氣,有共同語言,土生土長嘅佢熱情又大方,好健談,服務親切又能夠支持香港人,於是兩條肉蟲立即糾纏一起,交換體溫、互相取暖,對巨乳又大又白,彈手又好啜,爽到我欲罷不能,
之後笑淫淫幫我除衫,掛好衫去沖涼,沖涼服務細心,招呼一流,仲用佢對車頭燈嚟刺激我全身上下,感覺比起親身落場砌車仲有快感,浸浴奶奶錫錫,揸波撩西,搞能到熱火朝天上床,
沖洗完上床,先享受佢幫我韓式推拿,開背有板有眼,按得好好,力水足之餘穴位又到,慢慢逐步逐步按,要緊位落重力係咁按,真係好舒服,按鬆後推油,推油如是,幫我從頭推落到腳,推到我全身都鬆曬,爽到我疲勞盡消,望住阿妹副架生,細佬已經出現反應,我搓對瘦底大波掃佢小妹妹,到歡樂時光,
佢主動波錫lin,錫暈我全身,食完蛋吹奏出悅耳簫樂章,直笛橫簫,一吸一啜,一吐一吹落足咀深喉不斷,吹到我碌野係佢喉嚨不斷膨脹,加上完美嘅音質同眼神,正到不得了,真係令我欲仙欲死,爽到我忍無可忍,
興奮到帶套大戰連連,瞄準洞口就直闖洞底,鮮鮑窄窄多水多汁,真係超好好拮,轉換咗三、四個姿勢,面上流露出既刺激又興奮嘅表情,叫聲仲相當銷魂,最後以一個車仔式作結,感覺好到爆棚!

Thanks for your sharing
多謝師兄分享
回復 almartino ##1 的帖子

肉感大波
回復 almartino ##1 的帖子

新女Dada童顏巨乳服務超班。
好似有大大浴缸,幾吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:59