[唱K-GF] 香港夜場之K壓介紹 分享 by 雷虎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港夜場之K壓介紹 分享 by 雷虎

我見依part forum,最多師兄提到就係K壓,特別高官,高官玩法都係帶你入房、帶女比你睇、埋單、上樓、撲野咁,無K唱、無酒飲,新手爬下文就知點玩,400+ 一個鐘、雙飛700+,實在是45分鐘,唔洗識大班的。炮房租另比100-120,明買明賣,女都屬於K壓中最ok的,如果唔唔係唔會咁多人講,㨂唔到女可以走,唔收錢。

另外旺角、佐敦一帶都K壓場,但玩法有少少分別,介紹下大家。都是有酒牌有唱K的K壓,怪獸多、C9 多除非你鐘意Milf (唔明Milf,自己google下)、sell服務、好多女都可雙飛。齋飲唔上房亦可。裝修一般、房間偏暗。

過程 - 上去就有人招呼,walk-in okay,會問下你飲咩,酒錢100/6罐左右,帶女入坐,1分鐘叫番出去問枱,啱的就可繼續,每個鐘頭大班會入黎提你上唔上樓扑野,一般樓上有埋時租酒店,你亦可以繼續坐下唱歌、飲酒、摷野。最後唔上都可以。

玩法 - 飲酒、摷野、扑野、大車都可以,女唔寸,上房一定有水蕭、雙飛、事後蕭都可以。不過相頭要張就下。

收費 - 小時個單位,大約400+,坐房飲同帶女上樓都係一樣價錢,不過坐房足一個鐘,上房計45分鐘,酒錢每set 計。

樣如果張就到,的確服務好左,無辦法,香港係咁,我壁場話比多d錢d女都唔願雙飛,依度幾舊水試到,人生第一次兩飛就喺度,不過揀都揀左7、8個先㨂到兩個。我仲喺朋友圈中出名唔偏食😂😂😂
K壓玩雙飛,就好似去左街市既感覺
回覆 讚好 不讚 使用道具

我只試過高官,都唔知原來有其它玩法,又長知識了

高官女相對後生,純攪野、有陽光〇茶飲😅⋯⋯佐敦金記K壓塲和高官樓上多仔和金仔k壓有K唱和服務好些,和以中熟女為主

第一次双飛刀係响高官,果時真係唔少正野,間中有d刀後生靚女

而家已經變左扒房,十個得一兩個勉強叫食得落

thank you ching

thank you ching

高官始終旺場,有他的原因
我是因為可以走後樓梯,避免撞到熟人
而且固定價錢,吾會心慌慌
去了三兩次,同媽咪熟了之後,總會時有好野食

多謝師兄分享

早四五年前嘅高官真係好好玩

由于 K 压场
有唔少客唱 2~3 个钟 K 再上房
即一条囡做三个钟先比人小一获
所以一入去就上房
只搞一个钟的客人
是不受欢迎的

謝謝分享!

Milf 我都啱架
有機會去見識吓先~

多謝分享。可以一邊唱K,一邊插就好咯!

高官女 VS 鳳城女, 邊個贏?

回復 gnat0909 ##1 的帖子

都係酒店女著數。

MILF先好食。k壓睇唔巖女,離開只系比房錢?女女應該唔使比錢?

thank you infomation

多謝分享ths