[唱K-GF] 香港夜場之雞頭(私人大班) 分享 by 雷虎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港夜場之雞頭(私人大班) 分享 by 雷虎

識得多有錢朋友都係麻能煩,特別係痕果d,最仆街就係唔請埋你。咁貴消費對我依種小市民黎講真係好大壓力。

因為太貴細佬都係玩過兩次第一次好奇,第二次陪Friend。唔叫得做介紹文,只係分享下經歷咁。

依d大班一般會識幾間高級的上樓bar(有K房的)同埋手上一大班商務客,生意全靠介紹,女質素真係好高,我眼見坐我同我朋友的都model咁,我上次去果個成個藤麗明後生咁,諗起都企棋。我幾年前去消費大約都4500多d,去過兩次(總之買多對Rick Owens或許換個Chrome Hearts銀包啦),第一次玩我坐三個鐘入面,頭一個鐘手仔都都撫過,最後只係有拖手。

過程 - 因爲兩次都係朋友book的,要早兩日之前book,大班book埋K房,一炸女的相就會send出黎比大家揀,信心保證,絕無PS,的確出來後唔似有改過圖片,始終收得貴。
坐低叫酒,約的女都陸續到場。,唔會問枱、無得換女,我去兩次都係上樓bar的VIP房,燈火通明。

玩法 - 全數陀地,朋友話好多係part time model 或show girl wor,一坐底唔對路,我同條女中間可以坐多個人。個心屌緊,如果唔係靚女我起身走左,主要都係陪坐,有飲酒、傾計、猜枚,又唔肯飲得多,態度都可以,如果唔講我以爲佢係客。叫做有個超級靚女陪你玩下咁。

收費 - 女收3500,三個鐘,酒水又開左麥卡倫、藍帶、芝華士咁,1000左右位,仲有叫野食。total 4500 ,赤到我,夠我旺角玩三晚。大班唔洗再比,佢地自己抽女錢。雖然好想屌佢,但無問出街價錢。

我個人唔啱,唔會再去,雖然佢收你依個錢係的確比入番依個質素d女你,如果比番劈場d女我,我實劈佢。但係少少service都叫唔上,可能我唔夠靚仔,或者佢見得有錢人多,一睇就知我唔係佢搵緊d老細。
出得黎玩有時係預左比錢,問題係值唔值jer。但值唔值好個人。

可以引用王菲一句歌詞做總結 “越美麗的東西我越不可碰”
thanks ching sharing!! very informative!
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢D機會不屬於我

私竇價錢真係好高,同D有錢人去,真係佢出雞我出豉油都點乾我

囡囡真係好得,好懷念,但真係好貴

市場供求問題啊..

一生人都要試試😄😄

多謝師兄分享

人一世物一世咪試吓囉不過真係幾貴

、多謝。
太高價了。

尖東有個場借請model cast去做呢D

多謝分享!

凡人唔掂得, 你比夠十個女神我都冇用....

Thx for the report

唔啱我玩,多謝分享

多謝分享

回復 gnat0909 ##1 的帖子

多謝介紹。花了大量錢,得個「睇」字,唔好預我。

我都想見識下呀....
不過明星咁我又冇咩興趣咯~~~

一分錢一分貨。

呢d女純粹sell 青春 sell 樣, 玩服務一定唔會簡巨地. d女都知道自己目標,就系唔至在一晚兩晚出唔到街,只在乎搵到大老板上岸

之前跟我老細都去過呢d場,系灣仔謝菲道果邊。不過女來源地唔止坨地,有臺灣,韓國(我古系延邊朝鮮族 ?)。quality系高,但知道你只系打工仔,通常只系禮貌性陪你吹下水,但對眼不停scan我地老細。 不過無所謂,當見識下

我有一百幾十億就會玩依D女