[新兵問路] 芭提雅有沒有裸K

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有冇邊位師兄知道? 2月中會過去
dellwtko 發表於 2018-2-1 23:06
芭堤亞k都唔多啦!你仲要裸k!我都想知!

啤酒兄,你唔著衫唱咪裸K囉!
ilovetoplay 發表於 2018-2-1 23:14
啤酒兄,你唔著衫唱咪裸K囉!

咁都得!咁咪唧係全世界都有!咁樓主出個咁嘅主題嚟做乜?

dellwtko 發表於 2018-2-1 23:17
咁都得!咁咪唧係全世界都有!咁樓主出個咁嘅主題嚟做乜?

啤酒兄,處處鄉村處處例!
樓主唔知咪開個Post問下各方師兄囉!

,你又係在下面前扮無知啦!
我火都來架!哈哈哈
ilovetoplay 發表於 2018-2-1 23:21
啤酒兄,處處鄉村處處例!
樓主唔知咪開個Post問下各方師兄囉!

多口問句嗻!唔駛火都嚟!
dellwtko 發表於 2018-2-1 23:24
多口問句嗻!唔駛火都嚟!

啤酒兄,飲半打啤酒睇下女子咪無火囉!
ilovetoplay 發表於 2018-2-1 23:26
啤酒兄,飲半打啤酒睇下女子咪無火囉!

而家飲緊!不過半打會賴尿!所以只係一罐!
dellwtko 發表於 2018-2-1 23:30
而家飲緊!不過半打會賴尿!所以只係一罐!

Enjoy Mate
kspleung1 發表於 2018-2-1 23:02
請問有冇邊位師兄知道? 2月中會過去

芭堤雅唔知,曼谷NaNa 有。其實我想搭口問吓,曼谷有冇量販 正常K,除泰歌外,又有广東歌及英文歌呢?月底想跟囡囡去玩下,先謝謝!
回復 AaronLeeA ##10 的帖子

Nana 有裸K,請教師兄在那可找到及收費玩法?
岩既可唔可以帶出街?
回復 kspleung1 ##1 的帖子

好啊,我都想知

我嘟想知邊度有
Kingofactor 發表於 2018-2-2 08:42

Nana 有裸K,請教師兄在那可找到及收費玩法?

在Soi 15, Manhattan hotel 旁邊, 哪裹有一韓燒餐館。K房大约四千B 一晚最低消費,囡 3000 st, , 6000 lt, st 的有後生女,lt 的多中女,可帶回酒店,在K 任玩啦,就地正法就不知,没試過。

你也可從蛇美帶女去的,哪就只房錢,酒水,但k場是比較舊了。
AaronLeeA 發表於 2018-2-2 20:52
在Soi 15, Manhattan hotel 旁邊, 哪裹有一韓燒餐館。K房大约四千B 一晚最低消費,囡 3000 st, , 6000 lt ...

咁D女喺間k度著唔著衫?如果著都唔算係祼k!

dellwtko 發表於 2018-2-2 23:02

上次去有朋友玩得高興,每囡囡醒多1000B 叫她們topless 跳sexy dance. 我覺得在房內任玩什么都得,都冇人管。
AaronLeeA 發表於 2018-2-2 20:52
在Soi 15, Manhattan hotel 旁邊, 哪裹有一韓燒餐館。K房大约四千B 一晚最低消費,囡 3000 st, , 6000 lt ...

又有野玩囉!

RE: 芭提雅有沒有裸K

dellwtko 發表於 2018-2-2 23:02

D客裸但D女唔裸😬
回復 kspleung1 ##1 的帖子

没有😭
回復 AaronLeeA ##14 的帖子

good place wor, thank you ching's information

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:45