啅咗T記大波又風騷嘅巨乳貝貝

類別: 優質桑拿
名稱: 巨乳貝貝
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6241/澳門-酒店預約-模特專線-巨乳貝貝

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先約好貝貝,上樓按鐘入房,聽到佢把聲就好興奮!囡囡仲好熱情,對大波重心不穩咁撲埋嚟,軟綿綿嘅大波壓落嚟,好鬼舒服!搓揉一番,鳩硬到嘭嘭聲!幫我寬衣解帶後就去沖涼,用對波好用心咁幫我前後來回推,沖洗乾淨後,有玩夾腸仔,水中蕭吹奏,沖完嗱嗱啉出去。出到去叫我唔使急,話幫我Dup下骨先,又Dup得幾舒服Wor!

搞得我好銷魂嘅貝貝,大波風騷嘅佢,身高有165cm左右高,笑容都幾好!對波大過頭,兩手都揸唔LUN曬,係我最鐘意嘅大樹菠蘿,揸得好鬼爽!上床就急到邊揸大波邊狂錫佢LIN,錫下下就錫到下邊,睇到佢誘惑嘅MM仔,已忍唔住瀨錫,用條俐刺激佢陰蒂,囡囡唔單止冇反抗同黑面,已舒服到發出嗯嗯聲!忍唔住起身瀨錫我身,用對波不停磨我Body,夾腸仔上下滑動,漫遊錫錫下Body佢好自然咁含住我細佬就吹,瀨啜埋蛋蛋,瀨LIN錫蛋,環保吹俾心機咁去吹奏,吹到雪雪聲!對波夾腸舒服到唔想佢停,揸住對大波,望住佢嘅淫蕩樣嚟屌,令我興奮不已!

細佬痕能到忍無可忍,起身插入去就不停狂插!正面插,側面插,半邊插,推埋車仔......輪到囡囡上,騎術上乘好Enjoy!其間有風騷嘅呻吟聲伴奏,美妙動聽,MM多水多汁好潤滑,細佬暢快出入!最後興奮到揸住對大波狂插發射!發射完囡囡仲攬實我唔願鬆手!夾住細佬陣陣抽搐,好似回味緊!搞得我縮鳩埋先俾我起身沖涼,沖洗完俾家用+Tips走人!

總結:大波風騷嘅貝貝,大波得嚟又好LUN風騷!好配合任我轉換Pose!呻吟美妙動聽,MM多水多汁好潤滑,同佢ML好Enjoy得嚟又好配合!

返啅指數:8/10

Ps:話說我都好耐冇蒲過頭Lar!By the way我一蒲頭就寫咗呢份包膠!附上大胸照

WeChat 圖片_20180202195355.jpg

WeChat 圖片_20180202195351.jpg

謝謝支持
這奶真的兇猛
多謝師兄分享~
謝謝支持
有波女女
歡迎各位貴賓靚仔們致電咨詢及預約
好飽滿
謝謝分享
謝謝分享!
歡迎各位貴賓靚仔們致電咨詢及預約