[尋人] 漢口Fion

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇大哥知道發生了什麼事?突然電話停用了!?

佢冇賣廣告好久了!
不過多謝提點,上廣告一睇,原來房都轉了人!!即是阿囡全無先兆、好急咁走咗!唉,又一個相好走了!
will10 發表於 2018-2-3 15:14
回復 lokielok ##1 的帖子

C兄:是否以前的華源大廈Fion呢?

不是。
Fion 姐姐,走得咁快,早知細佬當日點都要到你私人電話
上岸快樂
給了你幾把梳的細佬上
前日行過漢口,又想起佢,有冇師兄有佢消息?
lokielok 發表於 2020-11-26 14:11
前日行過漢口,又想起佢,有冇師兄有佢消息?

做正行了!

師兄還有聯絡?唉,佢當日突然失蹤,如果早知佢咁快上岸,就探佢密d啦!
用手機回應 lokielok #8 的帖子

沒有联絡了, 电話都從phone book delete埋。人家上岸做正行,就無須要再keep 电話!

如有緣在街上見到, 点下頭,一個微笑就足夠。
漢口走左後delete左佢電話,上年中喺福樂撞過佢替幾日,改咗名,之後都再見過佢亦唔比聯絡,相信已經上左岸,忘記佢啦
CRT 發表於 2020-11-28 10:13
漢口走左後delete左佢電話,上年中喺福樂撞過佢替幾日,改咗名,之後都再見過佢亦唔比聯絡,相信已經上左岸,忘記佢啦

呢個你都知啊
CRT 發表於 2020-11-28 10:13

原來佢上年還有做,可惜我沒有師兄咁好彩,佢sale GFF, 個過程好滿足。

回復 ashleyyoung ##11 的帖子

漢口嗰陣搵佢,應該係15、16年嘅事,sell GFF,骨算ok,不過嗰陣一直唔肯做part c,話驚我得米就唔再搵佢,後來有一日人去留空亦冇再見佢online,估佢冇做,事隔三年後上年見返,佢唔知做咩好有feel問我想唔想做,我當然唔會拒絕
CRT 發表於 2020-11-28 23:30
回復 ashleyyoung ##11 的帖子

漢口嗰陣搵佢,應該係15、16年嘅事,sell GFF,骨算ok,不過嗰陣一直唔肯做 ...

我當年去漢口搵CiCi
印象中只係見Fion佢請按鐘1-2次

回復 ashleyyoung ##14 的帖子

佢超旺鐘,啲客back to back咁入,當年我等左佢好多日先搵到空檔抄牌,陰公
CRT 發表於 2020-11-28 23:41
回復 ashleyyoung ##14 的帖子

佢超旺鐘,啲客back to back咁入,當年我等左佢好多日先搵到空檔抄牌,陰公

佢一開始係漢口時,係141有落廣告,廣告真相真樣,個樣冇遮眼冇打格仔,門口都有黐真樣嘅相!好可惜當年冇喺廣告cap低啲相留念,之後好快啲相就用晒打格遮住樣嘅相。
漢口前是在喜利,再之前在華源。
cmv 發表於 2020-11-30 11:08
漢口前是在喜利,再之前在華源。

Not that Fion
電話乜都cut晒喇,有心斷絕一切來往真係不留半點輕煙,當年佢引退前已經有出whatsapp畀一班熟客,記得當年佢Last兩個星期,小弟有幸揾左佢四次,四次都係C餐開大,本來打算佢Last Day揾多次起雙Q,點知果日要OT約唔到
ashleyyoung 發表於 2020-11-30 17:28
Not that Fion

唔通我記錯?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 20:12