[食家報告] 初遊首爾 -- 弘大西橋ANMA體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟係好色之徒就人所皆知,正所謂去到邊屌到邊,難得第一次去韓國,咁老虎蟹都要試下白滑韓妹啦。

首站就嚟呢個弘大附近頂頂大名既NIX西橋ANMA,一上到COUNTER有兩個哥仔,佢講韓文我講英文,正宗雞同鴨講,督督計數機外國人公價廿二萬,40MINS堅揼加1HR砌女。

頭PART嚟咗件韓國大媽,佢果手骨唔撚係講笑,以為去咗廣益子,舒服到差D瞓著。

40分鐘話咁快就完,咁就執嘢上樓轉房入戲肉。一打開門即刻眼前一亮,短頭髮,樣貌有幾分似張娜拉,目測條女有165高,年紀雖然有30頭,但係佢件睡衣完全係掩蓋唔住佢對C CUP巨乳,皮膚白滑到不得了。

戲肉嚟啦,瞓上去傳說中既韓式水床,大字型撻開任條女洗刷,少不免落NURU油用雙峰幫我全身按摩,始料不及嚟招毒龍鑽再瀨波子,嘩屌爽到人到癲。再嚟轉正面啜LIN頭同環保吹咗一陣,條女口技都有返咁上下,小弟自問征戰深圳環保場多年功力唔弱,都差少少比佢擔爆。

洗淨抹乾身後上床,條女一路揸住我細佬一路用D極為淫賤既眼神望住。喂想點啊大佬,DEAD AIR大約十秒後一嘢擔住我碌鳩起勢啜,用個摩打嘴同個頭左右擰既吹法,隔咗陣頂唔順叫佢上袋砌。女上男下D騎功同招收陰肌極為厲害,唔講仲以為佢係蔣嘉琦,及後嚟招老漢推車幾分鐘,屌到啪啪響,最後傳教士式瘋狂抽插下派貨收場。

你咁就以為完場走人?少年你太年輕了!換完衫佢拎枝綠茶同比飛煙我,坐係我隔離仲摙咗陣膊頭,到臨走仲錫啖我塊面一下。

廿二萬圜貴唔貴就見仁見智,但服務真係唔錯,小弟就覺得可接受,呢個價位過大海都唔得。
you pay more to get good service! well worth it!
回覆 讚好 不讚 使用道具

請問知不知道新年開門嗎?

我未試過大陸咩技術 韓國有D真係幾吹得 唔小心會擔爆

用個摩打嘴…同個頭左右擰既吹法
條女睇過下AV, 學到野

多謝師兄分享

回復 碌鳩硬過鋼條 ##1 的帖子

多謝師兄分享

ANMA 正常價, 唔貴啦

講到好似性價比好高喎

回復 ok777 ##6 的帖子

thank you ching report, I will go coming Chinese New Year, will go

多謝師兄分享

Thx for sharing

感謝c兄分享

回復 bbqpork ##2 的帖子

good report, thank you ching

抵玩,HK$1700左右

多謝師兄分享!!

thx ching interesting report!

C兄可以俾個詳細地址, 3月尾去, thx!

It does not look better than the girl and service in Hongkong. Is Korean girl anything special?

好想即刻飛過去