[粗人粗語] 真實投訴港區Agent 報告

sunjoe33 發表於 2018-2-7 00:20
沒辦法,對年輕的鬼妹一向冇抵抗力,一來卜卜趣、二來反應真實…
冇BJ真的太過份,可見之前條女肯定被投拆過
講講開始想念一仔了…洗樓有驚喜可是也花時間

食新鬼妹最好留尾果幾日先好食,初頭條鬼妹真係一d服務都冇宜加就唔知喇,本身諗住等佢服侍我點知佢一㴝就自己訓床死屍咁等我自己㴝⋯⋯未入閘之前我都係等左個半鐘先到我,用果d時間洗樓都早已入左閘
回覆 讚好 不讚 使用道具

發利Happy老公 發表於 2018-2-7 09:02
食新鬼妹最好留尾果幾日先好食,初頭條鬼妹真係一d服務都冇宜加就唔知喇,本身諗住等佢服侍我點知佢一㴝就自己訓床死屍咁等我自己㴝⋯⋯未入閘之前我都係等左個半鐘先到我,用果d時間洗樓都早已入左閘

看來C兄也是踩到雷…
洗樓洗個鐘還好,怕是千山萬水過去結果沒得食
1仔流動率高資訊較少,也難booking... 要是我住近點的話 可能就天天去洗
1300蚊 估計1仔都可以食兩次

sunjoe33 發表於 2018-2-7 21:59
看來C兄也是踩到雷…
洗樓洗個鐘還好,怕是千山萬水過去結果沒得食
1仔流動率高資訊較少,也難book ...

我宜加慘得過你

要問時間 ? 吓吓吓!

發利Happy老公 發表於 2018-2-8 10:16
我宜加慘得過你

連中二槍

條女癲嫁為左錢乜都做得出,未試過遇到d女可以咁大膽諗計呃自己Agent同d客嘅錢好彩我冇上當,只係比佢呃左幾舊水,佢心態係想不勞而獲賺取更多金錢

發利Happy老公 發表於 2018-2-9 20:13
條女癲嫁為左錢乜都做得出,未試過遇到d女可以咁大膽諗計呃自己Agent同d客嘅錢好彩我冇上當,只係比佢呃左幾舊水,佢心態係想不勞而獲賺取更多金錢

其實我同條女作時,條女也挺投入的
自然叫床且把她手放她自己私處讓她自摸也摸得挺high
可是最後還是偷我20mins,仲知搞得再high她還是照催~

本來是想找Sola的 結果踩到條女地雷

sunjoe33 發表於 2018-2-10 00:05
其實我同條女作時,條女也挺投入的
自然叫床且把她手放她自己私處讓她自摸也摸得挺high
可是最後還是偷我 ...

師兄你諗下如果佢投入又點會催你時間,其實我發覺佢係自己set左一個佢時間sex剩返果d時間係比你沖涼換衫,佢之前衰到話得30分鐘,佢想留d時間比自己休息,佢宜加係熟曬環境,佢之前報Agent話你出左當然係條女講大話,宜加仲衰假冒Agent話明天no work房錢自己比仲問我可唔可以比幾千蚊佢,佢話冇地方住,出終極苦肉計我問過Agent佢果日有返工可以約,佢大話連編我都唔敢再搵佢

如果你當日食Sola應該唔會嬲住走,因為Sola都有唔少師兄報告不錯可返食,如果Anna唔係貪錢同騙子的話應該會多人食,Anna宜加係果種假如你比舊錢佢佢會好開心到攬下你,拎完錢後即閃人冇回頭果種

其實最簡單一樣野就係即時打999嘛,香港叫雞唔使坐3個星期的,你話報警佢驚過你啦!!

發利Happy老公 發表於 2018-2-10 01:19
師兄你諗下如果佢投入又點會催你時間,其實我發覺佢係自己set左一個佢時間sex剩返果d時間係比你沖涼換衫 ...

我是這樣覺得,囡囡上班始終都是為佐錢。
但有些囡囡投入的話當下會比較不看重錢/服務比,有些囡囡則反之,
Anna 很明顯是後者。
可惜條女真的很索,身材也好(就是有點肚腩),這種態度絕不能返食。

但我那件事,我始終還是怪AG多些。
條女肯定有被投訴過,但AG當下卻是把我拉黑。
30min~40min 一定是我設訴後的結果,代表AG根本就沒有先教育囡囡。
服務要加價、唔bj 也是,一定都有被其他C兄投訴。
代表那個AG 沒有先要求囡囡、態度又差。

總之,往後去找俄妹前真的要先看下報告了,我有再去的話也會再分享報告給各位C兄參考~

hkhin668 發表於 2018-2-10 22:16
其實最簡單一樣野就係即時打999嘛,香港叫雞唔使坐3個星期的,你話報警佢驚過你啦!!

C兄狠角色!
我不是當地人沒作得那麼絕,不過以後可以考慮考慮

sunjoe33 發表於 2018-2-10 22:22
我是這樣覺得,囡囡上班始終都是為佐錢。
但有些囡囡投入的話當下會比較不看重錢/服務比,有些囡囡則反之 ...

Anna只係為錢其實本應可以好好態度,唔知係咪後期接客比較密冇乜休息時間已經唔想做所以乘機食埋客嘅時間,初頭食佢果時仲好好地冇催鐘,買野食比佢,佢著對黑絲堅索條腿可以玩成晚,波好揸手夠大人又高成178之後叫佢坐我大比佢雙腿之間夾我細佬磨擦佢邊食我邊揸波攬實佢一齊un,哩個sex情景好正當時好想影相但被囡囡拒絕,佢仲餵埋我食有互車餵食果刻唔錯,之後食第二次變曬第二個人咁勁跌錢,又呃人錢,所以下次最好睇多d報告先好上

發利Happy老公 發表於 2018-2-19 01:57
Anna只係為錢其實本應可以好好態度,唔知係咪後期接客比較密冇乜休息時間已經唔想做所以乘機食埋客嘅時間 ...

Anna 給我的感覺是AG沒教、沒溝通好。搞得要客人投訴沒BJ、偷鐘才知道有狀況,所以我始終都覺得AG有問題。我也覺得Anna好索,可是態度不好始終都是跌價。

酒店AG的一個好處就是可以先看VIDEO,現在冇看到中意的…到時有中意的再來睇睇包膠、請教下C兄心得

最衰係宜加好多師兄食完又唔出報告,好多時真係要自己去碰下運,今日都試左又係哩間公司嘅鬼妹睇片好吸引所以上去試後生長腿鬼妹,服務還可以起碼唔會催鐘

發利Happy老公 發表於 2018-3-7 18:01
最衰係宜加好多師兄食完又唔出報告,好多時真係要自己去碰下運,今日都試左又係哩間公司嘅鬼妹睇片好吸引所以上去試後生長腿鬼妹,服務還可以起碼唔會催鐘

我次次都出報告㗎

chilloutboy 發表於 2018-3-9 18:45
我次次都出報告㗎

我知你有出精采報告講緊其他食完又唔出報告嘅師兄,鬼妹嘅報告的確好少

回復 sunjoe33 ##1 的帖子

係邊個AG,等我注意下。

多谢师兄分享!

唉, 現左的agent完全無教過喲女