D1 + 東B + 加插D場一遇 (失去理智遍)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第二次出po, 澳門po更係第一次,不喜勿插.

話說小弟有個fd係泰國過左嚟香港探我,順便過左去澳門有另一個大家都識既fd生日同佢飲酒啦.
難得過到澳門無理由唔去開心下,星期六6點過大海d飛都算緊張下,大家budget都有d窄窄地同埋又趕趕地,商量之下不如去轉D1做下皇帝先啦.
去到16po, 8點左右,我fd仲話要飲反兩支先上去 (佢飲就算啦,我無佢咁勁,飲左會搞唔出).
一心想搵返之前條越南妹(台灣長大的,堅似台妹), 因為佢上早班關係可能上到太晏搵唔返啦(連號碼我都唔記得),所以就好失望.

D1

當時大約有35條女左右啦(其中5個泰model), 祖記5-6個(新年關係), 越就12-14個, 其他就泰and泰model. 經理都話齊人嫁啦,一係就上哂房(呢層我都知啦)
我fd話山長水遠嚟到,無理由食返泰妹掛(佢睇中兩件泰model),之後就即刻睇下祖記戈幾個,5秒唔洗已經揀到 仲用下個望遠鏡睇清楚少少咁 ,咁叫經理幫佢mark定先.
我就等左10分鐘左右希望我之前搵過戈件出嚟啦亦都揀唔落手, 最後都無新女入來, 死死地氣要揀女啦,錢都俾撚埋唔通唔玩咩.
因為小第對越妹情有獨鍾(仲要屌過既都有唔錯experience),  直接睇越妹,見到有個白雪雪,細細粒,波都唔細既,仲幾好笑容,上次嚟都見過都想試下既,不過同我上次戈件比仲差3條街啦.
再望望見到一個好高既女仔企係右邊(有model咁高) ,睇真d原來係藍牌,再confirm多次唔需要加錢, 就食高妹啦
我fd水肚不服,痾完出嚟飲多杯咖啡我先揀好, 佢仲同我講話唔撚得掂既我就正仆街 .

上到去原來條女係講英文 仲要好撚流利既英文 有意思有意思, 咁就幫我脫光光叫我叭係床到幫我按下摩,奶下背,推下油咁啦, 波推戈下先feel到, 仆街得B既, 不過算im not a fan of big boobs.
精彩部份starts now, 佢幫我做鮑魚推油(i prefer this more than 波推), 推推下佢都有d feel淫叫左幾聲, 淨係鮑魚推油都推左10mins(連手都有).
轉身再波推下同鮑魚推油就打下飛機,holy shit 佢起機戈下好撚爽,係咁卒個龜頭,左擰右擰(我心諗大佬你唔係想我咁快出野嗎=.=)經驗不足早洩戈d應該打兩下已經出左啦.好彩我夠老練唔會俾佢呢d低級招數交上子孫,但真係爽到叫左出嚟.
之後抬高patpat入來夾腸, 都係咁"E"做下樣啦(好彩佢都有自知之明)就放個龜頭係佢Lin度用手夾住卒 爽死了,我又癮唔住叫. 佢都係無停手,我亦都無叫佢停, 我諗佢都應該服撚左我 . 其實得都頂唔撚住, 打多陣真係要出嫁啦.

之後我地沖身浸浴,都係d standard野無乜特別就唔講, 期間搵位試下水溫先(細車), 但始終佢波唔夠大夾腸就真係可惜. 不過佢話知你,佢仲有把口同你玩, 玩完冰火吹, 係水到再吹左5-7分鐘.
當你以為要上床戈時, 少年!你太年輕了! 坐高一格先 再吹過, 呢個位置就佢手, 俾左幾下深喉我, 奶埋袋底都應該又5-7分鐘啦, 差d想口爆佢, 我再癮!!

出到去床, 好撚凍, 成個人陣撚哂, 又深喉幾下再奶下袋底就上套了, 佢叫我不如上去先啦, 咁我見佢咁有心service我, 就等我先啦.
一插 好撚溫暖(忘記所有凍既感覺)同好多水呀, 慢到快,淺到深, 再大大力, 條女開始有feel, 即刻咀返下呵返先, 一咀落不得了, 條女開始大車了. 唔錯就當俾機會細佬回下氣同你調情下先 .
小休左陣,再發力期間佢都好似失去理智咁叫, 仲怕怕羞羞咁話(fuck me pls! x2, harder pls, i want it so hard), OK 我收到了, 小弟正有此意. 我兩立即暖返哂
再發力屌到啪啪聲,條女叫到好撚大聲, 又主動要咀我...我又洩左戈度氣想射啦  去到呢個moment我已經想同佢玩兩Q了, 好想快d出左先, 癮住癮住好難頂.
點知佢唔理我,尋找自己高潮放左對腳上我膊頭, 乜E+出嚟做d女咁大食?  定係D1要d女咁去討好d客 .
見佢好似好有feel, 咁我就唔客氣大大力屌到佢高潮先啦, 呢個post玩佢對腿簡直頂瓜瓜, 其間d環回立體聲又開始嚟了啦, 今次真係feel到戈d水到左,仲震左幾震. 又要R我鍚鍚啦 , 算唔同你搞第2Q, 我又當抖下先, 我真心攰啦今次
叫佢轉位, 即刻叭左係到要我玩狗仔式, 順便睇睇個閪, 幾撚多水, 個pat pat又大.
一插慢慢嚟先, 插下插下佢都嚟料, 好有默契咁啪. 最後想沖線戈下對住個豪華團係咁啪啪啪, 佢又閪縮, d水流出嚟啦
我真心攰到無哂力啦, 佢都有少少腳軟, 佢就叫我訓底, 佢上左嚟, 打左幾下車輪, 又埋位啦. 我又郁下, 佢又坐下, 佢想要戈時又咀下, 咀戈時我又發下力, 佢又鳩叫下,
坐返直就係咁前後前後(男人最痛,女人最high咁)又feel到d水出嚟啦, 滴到落床單啦老細
我叫佢再訓返底, 我再係上多次,今次應該出到嫁啦, 佢係咁要咀我,又攬實我, 發唔到力嫁大佬 .
慢慢開始覺得我自己有d feel, 我就加速啦, 佢既環回立體聲又嚟料啦 , 今次係好似歐美AV咁大大聲叫(FASTER, HARDER, GIVE IT TO ME), 呢個高速抽插我應該維持左1min, 一野攬到我實一實
一停底d水原來又流哂出嚟, 佢震到係咁抖大氣. 我仲差多少少就出到, 佢話知我都好攰啦, 不如幫我打左佢出嚟啦, 我心諗佢都應該頂唔順啦, 再搞佢晏D真係唔洗上鐘嫁啦.
見佢打飛機有一手咪同佢車住打, 但都唔知係咪一路癮左咁耐唔出,到後期想出戈陣又唔俾我出既關係,佢都要打到響鐘都未出到野, 佢都好唔好意思咁話, i can do anything for u, what u want?
我叫佢用lin頭幫我卒, 卒左2mins左右有feel到, 叫佢大大力咁幫我chok, 佢仲chok到我成身都係, 仲射埋落張床到 , 嚇到我同佢都呆撚左 .
出完之後大家都攰到訓左一陣回氣先至沖身, 就算響多次鐘成個過程無吹我, 仲同我著埋衫先自己著, total響左3次電話先慢慢走, 走戈時再車佢 , 當時未著鞋佢都同我一樣咁高, 條腰又好攬, 加埋個S body, 正到仆街,
唯一唔得既係波細,個樣唔標青,近睇唔太後生26-28,但service一流.我俾左300tips佢, 因為真係好撚有feel.
佢number: #^@

行到落樓已見我泰仔fd等緊我了, 一問先知原來佢係泰國未玩過泰浴, 但佢話澳門應該會好玩過泰國, 因為泰國9成都假波, 佢都很滿意今次既安排, 咁既價錢, 咁既享受都算值.
食service,打令真係唔會另你失望,條條女真係當你darling咁serve .

D1 完

之後我就帶佢食林記燒烤(不過同以前比差左好多) 之後就去左飲野啦, 同fd傾傾下就講到東B有幾正,又AV又食用率高, 講到我地兩個扯扯地.
飲到兩三點d fd開心得濟請左我地落cubic玩兩點幾開左張枱玩下啦, 連cubic都今時唔同往日啦, 玩到4點都無乜人, 女又唔掂, 一係就大陸人自己各有各玩,睇得落既原來都係雞, 同個fd嬲嬲地去左華峰食d野.
我fd話好唔開心, 未試過落d場食唔到女, 問佢敢唔敢試下落D3(club嚟 唔係darling),應該有機會有野食到. 之後轉戰D3
如果想知發生咩事就要睇反應如何先再打出嚟啦, 因為都好似唔係幾岩係度講

如果想知D3發生咩事夠5個讚就講啦,不過都要過多幾日先

東B

星期日因為某D原因關係就加鐘加到6點先退酒店房.我就繼續訓啦, 玩到無哂力
但我泰仔fd就受唔住誘惑3點話自己去試試東B, 咁好啦叫佢玩完叫車送佢返氹仔食完野佢要係澳門飛走啦, 去左食威記間印度餐廳(原來係米芝連一星 )但真係好好食.
送埋佢去機場,我就準備返香港, 時間多的是, 唔知早咩好, 又洗大左, 咁唯有搭返發財車出去, 點知機埸無乜車, 食左成個字西北風, 就嚟變雪條之際見到部永利車, 唔理佢去永利皇官又好, 澳門永利又好, 上左先算啦.
起左咁耐都係第一次去永利皇宮, 落左車俾面都係要入去既, 因為去到都係未有車出碼頭, 咁咪入左賭埸食返支煙先, 算做放底黃金幾兩, 當係到此一遊, 因為新同埋地方大既關係, 個廁所都大過人, 又多廁格, 去得特別爽.
聽左佢地個個講話東B又幾咁好, 個個都講到東B係男人就一定要去一次既地方情況下, 加上個個都話新年又再加, 講到我有d心郁郁, 難得過到嚟澳門, 又唔急住返去, 都可以諗諗去轉既.
去完廁所見到大細枱開長黃(開細), 本身無諗過今次去賭錢, 失去理智唔理3721, 俾永利話事買左$2000細(當時個荷包既cash得$2500). 開細即閃, cash out, 飛的皇家金堡 .

東B Part 1

去到都12點, 乜都唔識既我入到去話walk in, 拎住泰仔留返俾我既卡仔問佢點玩, 之後經理走左出解釋, 其實都攰都聽唔明, 但大至上d fd都講過下. 咁換衫沖涼, 到E+都好唔慣係澳門玩sauna更衣室有locker女 .
沖涼得戈7個沖涼室,好彩仲有個尾位俾我沖, 沖涼液幾好用, 青蘋果味幾香. 東B有個好處, 經理一入到嚟都同我講, 佢地明碼實價唔收小費, 收費會一早同你講定先. 就連換衫一個仙都唔收你.
出到去又唔係幾肚餓,初嚟報到見到飛機椅爆哂, 睇落幾過癮咁, 就睇下仲有邊到坐, 入d就係大堂戈d椅(個埸其實唔大 多人都唔知點算), 又無人食煙喎, 個個食iqos, 問佢服務員又話食煙位full哂, 叫我入廁所食
因為好撚凍,我都係坐底飲少少野就叫返經理叫女, 佢叫我入水池等陣, wow 一上到嚟見到一個超有feel, 細細粒既, gff, 面帶少少笑容既女仔, 我諗都無諗就揀左佢(心諗應該唔係太貴掛), 我呆左幾秒d女走哂我先再問條女幾錢, 個經理話$3100小可愛
我諗佢都好suprise我一揀就揀左佢, 因為佢應該係最矮既一個, 但一眼就覺得有種似曾相識既感覺, 但諗左好耐都唔知似邊個, 出到去佢叫我坐下飛機椅叫我揀房, 因為我都唔知玩咩好, 叫佢介紹啦, 睇佢鐘意玩乜先.
佢一指就話玩SM或者暴力市民(policeman), 我心諗你個小可愛玩d咁既野 . 佢見我呆左, 就話可以玩d可愛d既. 但見佢咁hardsell,就同佢玩hardcore d, 佢就話玩SM啦 . 因為泰仔話SM都幾好玩, 咁咪試下囉
佢話去準備一陣,我就訓陣抖下先, 佢返到嚟著左件黑色皮褸, wow我知佢似邊個了, 但都係諗唔出邊個, 淨係覺得呢個小可愛有d意思, 同我玩SM, 簡直唔可以俾佢樣呃到你
入到房, SM味濃烈, 想像唔到有咩玩=.=, 但我都攰到一個頂點.

入到去佢dim燈叫我訓上去, 因為我之前都玩過真SM, 咁就好自動自覺叫左佢女皇, 佢都癮唔住笑, 真係好甜呀, 但我都仲係唔記得佢似邊個. 咁就幫我上手扣上頸帶叫我簽奴隸紙 , 我雙手俾佢扣住, 支筆蓋又無開, 玩我咩. 佢就話,你不簽也是我的奴隸 ,我話係既女皇大人, 佢又笑左出嚟
之後就用d道具掃我打我問痛唔痛,抵唔抵打 etc... 但我無感了...太攰啦, 佢就話 奴隸不給你一點痛苦都不行了, 跟住就玩滴蠟(sm用低溫蠟,未試過既唔洗怕). 我仲同佢講幾舒適添, 佢開始無我收, 幫我帶眼罩, 又搵野打我, 順便簡單清潔下條J, 朦住眼吹左幾下,又奶下我lin頭, 俾幾下碰碰車我玩, 感覺唔錯既.
之後放左我一隻手, 就同我玩冰火同吹都3-5分鐘左右, 吹工都ok既, 就放埋另一隻手落嚟就過膠扑野, 就上左我到坐左一陣, 嘩窄窄地喎, 之後細車左兩咀咁啦, 就叫我: 奴隸,到你要好好服待我了.
因為佢夠細粒,我就慢慢坐起抱住佢un, 合作度都高, 又細車幾咀先, 之後推佢訓底, 一個眼神接觸.
屌!!!我記得佢似邊撚個啦!!!!  中學時期一代女神HEBE, 8成似.
嘩我既刻開turbo滿足我既女皇大人, 應該係女神先岩.  屌到佢啪啪聲, 開始佢又大聲咁叫啦, 屌到佢high high地時, 停一停先. 問女皇大人一聲我這個奴隸算是合格嗎?  女皇一副女神既眼神甜美既笑容我就知我今日無揀錯人,
開始慢慢嚟正式同佢進入做愛既環節了, 招式都係一樣啦, 但佢無咁易高潮, 咁我就同佢時快時慢先 , 得閒就車兩咀, 玩下佢lin lin(都係B波,lin頭細細粒), 奶到有d feel同佢轉下位推下先狗仔先.
個pat pat原來都有d肉地, 又係可以推到啪啪聲, d叫聲又係好似d日本av咁, 戈種高音超頻真係好想係呢d聲音下ikuiku佢. 但小弟真係玩多了, 玩唔起啦, 腳軟啦. 抽出嚟戈下窄到夾實左
叫佢再訓返底, 又再奶下佢lin, 錫下頸再大車特車佢, 今次我真係唔客氣, 用盡我全身精力體力迫我出到為止, 點知插插下佢又要我錫, 係咁"e"車左兩野,
再發力再啪啪聲, 佢今次真係環回立體聲日本AV女優咁叫,我都feel到佢應該頂唔順, 因為佢咁細粒我下下插到底, 應該都到子宮咁濟, 唔理佢咁多啦, 我唔要錫佢呀!!!!  佢就攬實我係我耳邊就嚟叫到聾咁濟, 越攬越實, 我就嚟抖唔到氣, 最後都無力插.
停底左, feel到水到了, 原來佢iku左, 個閪又窄喎, feel到佢高潮戈十幾下收縮都咪話唔撚爽.
但始終都要完事, 我唔想又打出嚟, 之後等大家回完氣車多幾咀,到我iku埋就收工, 點知佢d女優叫聲又嚟料, 好似驚死出面d人唔知你扑緊野, 我再望一望女神個樣,不得了啦, 這個高潮樣唔好又阻我iku啦, 我今次車多佢最後一次真係要iku啦
正當我差30多下抽插之際佢又頂唔順攬實我,我死死地氣對住G點再插多幾插, 原來佢又iku埋一份, 射戈時插到底. WOW

兩人一齊嚟高潮真係不得了, 雙方都感受到對方性器官高潮戈種震動 , 再回下氣,車多兩咀. 望住女神個樣, 問佢有無人話過你似HEBE?
佢O哂咀問誰是HEBE  dead air左陣, 我再車多幾下女神先. 之後就除套俾, 上youtube搵周杰倫退後個MV. 佢話唔似喎 , 我心諗你個靚妹仔得戈21-22碎女, 點同依家既HEBE比
再播夢想的聲音HEBE唱演員條片佢睇, 佢都估唔到佢咁似一個女歌手 . 之後聽左陣歌仔, 吹下水仲叫我下次大家應該玩下女僕/空姐/醫生會有feel d, 佢話佢都覺得好似介紹錯俾我
我就同佢講我頂唔順啦, 無力啦....  佢就叫我過完年睇下點先 , 之後仲主動叫我加佢wechat, 大家就沖涼, 又車多幾下咁.
出到嚟佢話, 過左鐘, 要快少少走, 真係好唔舍得佢. 佢著返件皮褸仲更加好似HEBE.
條女有d加分位既, 惠洲人, 識講廣東話,但唔太鐘意講  不過我都慣左同大陸妹用普通話多, 所以同佢都係用普通話對答.
對住我絕對勁用GFF, 其他人就睇你做化, 佢話應該5-6月上岸. 想試就盡早試或者過年後試.
Her Number: *)^^ 要高同大波可以過主, 樣7成似Hebe 原因, 加左wechat之後朋友圈既相真係認唔出係佢  但佢化左厚裝加埋個假眼睫毛, 真係高仿Hebe.

東B Part 1完

之後訓覺, 因為太攰唔夠訓,訓左12個鐘先醒 , 起身鳩硬硬, 但我都知我唔得了, 上去食左個海南雞飯,飲個靚湯, 食幾支煙, 坐下坐下又5點幾, d女都幾多下...
又開始鳩硬啦, 去到6點問下個經理其實仲包d乜, 佢話我可以唔做戈兩個按摩減$1000再揀多條女, 我心諗, 俾女禁兩禁扯扯下唔射都係煩姐, 不如平平地加多1400屌個越記都好, 當玩下新主題都唔錯啦,
咁就叫個經理睇下$1400點先, 點知真係得兩件越記, 都係唔太揀得落手, 有個好樣d, 無乜笑容就唔要啦, 見另一個笑容好d, 身材好d就入房啦.

東B Part 2

(唔係太偷快,跌錢report)
照舊等條女話事, 佢話女僕, 但我見佢身材咁正, 想同佢玩yoga, 但佢話未學 , 咁我是但啦, 女僕就女僕啦, 食多支煙等佢換完衫, 落去入房, 女僕間房呢真係無特別, 係件衫特別, 道具特別少少咁.
一入到去話要沖涼先, 屌一開波就沖涼, ok fine乾淨d 係好既, 沖涼抽水葉問上身, 嘩屌洗唔洗咁.
出到嚟叫我睇佢naked攞住支野掃下我, 又扮掃窗, 掃鏡, 掃下自己, 佢既身材又幾好睇既... 不過重點係間房無特別嫁, 係佢件衫有特別 thats all, 跟住就話主人我地開始啦
上到嚟奶下lin, 吹左幾下蕭, 含浪口水吹左10下(無多有少), 再吹多幾十下(一分鐘唔多,半分鐘唔少), 過膠坐左幾下, 應該唔過一分鐘就叫我上, 即刻變死魚但都會係咁"E"得閒大叫幾聲好假既, 閪闊無水, 個樣死魚, 見到都唔想車,
瀨下lin又唔多like, 鍚頸又擰咩面, ok fine 我求出野算, 但佢個閪真係鬆過鬆弛熊 , 同去深水埗禁鐘仔戈d無乜分別仲要吹鳩你鐘咁, 大佬你個鬆弛熊又唔識收音機, 點有feel呀, 我2日出左4q, 對住你真係無胃口好嗎!!!
叫佢轉位玩狗仔, 佢成條死魚咁都分唔到佢有無閪面, 但佢見到我個袋好似有少少野,就話我射左, 我心諗你吹鐘吹到傻左仲要屈我出左?  我話邊有咁快出, 如果咁叫出左, 你陣間同我吞撚哂d精佢, 佢先死死地俾個pat我插.
佢身材又真係幾好既, 抽住佢既盆骨係咁插, 插到啪啪聲, 佢又係咁"E"叫下(不過我自己mute左佢把聲, 再諗返起D1戈件同HEBE把聲), 當我在腦海自製興奮又係差幾十下完事既時候有人係咁打俾我, 打完一次又一次, 聽完個電話對住條咁既死魚
細佬即時明天請早  條死魚又問我係咪射左, 搞到我都完全無mood想出, 由得我細佬休息下啦, 佢都好攰嫁啦, 我本人都攰啦. 條死魚仲好意思叫我加25分鐘送多Q俾我, 我心諗要出我都唔搵你出啦.
咁就吹我沖涼換衫走人  出到去見到有人先cool我手笑下, 唉 算就當有得再攬下佢. 上返去坐底一口氣叫佢俾4杯西瓜汁我下火先.
本來想試下食喇沙, 但好耐又無食過生牛河就叫左碗. 你老味, 出到嚟熟到透, 都fine, 個湯底係用魚旦粉既湯, 都唔知自己今日搞乜, 好似得罪左越記咁 .
嬲嬲地再叫多4杯西瓜汁再下火, 沖涼叫車返香港

東B Part 2完

埋單$3098+$2498-$1000=4496~$4500
東B感想, 錢唔慳得, 起碼要食祖記以上, 我d fd個個都話正, 就當買個教訓囉.
場既硬件軟件係正既, 但煙產會麻煩少少, 野食都ok多野揀, 女食用率7-8成,個個都身材fit.
仲有埋單睇清楚d原來充電器要收按金$200, 所以唔好亂咁還, 交返俾工作人員就安全d.
如果個女神仲係度做都會值得再去玩多次, 但又唔會好有動力想再去返東b, 因為都堅貴, CP值唔低. 如果再加價就更加無興趣再去
成個trip嚟講係抵玩既 D1 $2300(套票+tips) , 落D場 $1800, 東B $4500(walk in) = $8600 玩到腳軟
係last戈到當出得嚟玩還返少少出嚟囉
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩,等我都去試下條女先。。。

精彩,期待下一个报告,谢谢!

阿力達 發表於 2018-2-6 05:32
精彩,等我都去試下條女先。。。

近水樓台!

super nice report bro... thanks for the sharing

luntailun 發表於 2018-2-6 03:17

話說小弟有個fd係泰國過左嚟香港探我,順便過左去澳門有另一 ...

D3有咩好野發生呢?

精彩的回報⋯⋯多謝分享

好精彩
搞到我有即刻想去嘅衝動

精彩的報告,可以如同身歷其境,不過 D1 2300?食一般越女,吃虧囉!?

想問下東b最平幾多,最貴幾多呀?Thanks

師兄太性福 睇到扯扯地

ul6y93 發表於 2018-2-6 10:06
精彩的報告,可以如同身歷其境,不過 D1 2300?食一般越女,吃虧囉!?

2000套票 300tips

精彩,期待下一个报告,谢谢!

咁詳盡好有畫面,師兄你係得既😂

回復 luntailun ##2 的帖子

勁呀, 我睇完都想試

回復 luntailun ##2 的帖子

好正,謝謝!

略略硬咗,多謝師兄分享精彩賽事。

luntailun 發表於 2018-2-6 03:17

話說小弟有個fd係泰國過左嚟香港探我,順便過左去澳門有另一 ...

性愛超人,玩咁耐抵到瀾,有沒有秘決咁多前戲到正埸都可以玩咁耐,照計上咗𤎌應該好快出

大部分越服務都好到+01,東b果個越囡真係唔聽話
不過聽經理講,祖記有投訴機制,一個月有兩單投訴會罰人工(不過整體上東b囡態度都有唔憂做,所以比較多西面人)