新到陀地Cammi,香港正宗嫩模,九頭身比例,模特兒身材正到痺,全程爽到震,一定翻食

簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

就嚟農曆新年,想享受吓咁正嘅感覺,不妨搵Angel Spa嘅新陀地Cammi,一講起Cammi,相信大家會聯想起陳X希舊愛Cammi,香港嫩模,九頭身比例,Angel Spa呢位都係咁正,香港土生土長,正宗港產陀地妹,絕對一流靚女,模特兒身材正到痺,曲線玲瓏浮凸有腰有羅,43吋銷魂長腿,加一條水蛇腰,Sexy到爆,睇到我口水流添!

一入房Cammi就讓我充分感到陀地嗰份熱情,大家手拖手,親密無間,迷人嘅身材令我有曬反應,主動為我寬衣解帶,拖我去沖涼,侍浴幫我清洗得慢條斯理,服務殷勤用心仔細,鴛鴦浸浴好鬼正,邊洗邊玩,波推擦背水中簫,對我簡直係體貼入微,好有賓至如歸feel,

上床後,先黎幫我按摩推油,開背有板有眼,從頭到腳照顧十足,手勢好正好溫柔,陀地之中算係好手骨,用心慢慢按摩埋全身,真係好舒服,按完到推油,邊推邊出動言語挑逗,連細佬都招呼埋,爽到我疲勞盡消能量十足,同時搞到我慶合合......

到歡樂時光仲正,激情擁抱摟摟攬攬倍感親切,充滿感覺到佢嗰份熱情,真係一位聽話又勤力嘅囡囡,前奏好夠投入,慢慢淫勻我全身,幾乎每一寸肌膚都可以感受到佢柔軟而靈活嘅舌功,環保吹,直瀨橫啜,加深喉,正到不得了,吹到細佬係佢喉嚨不斷膨脹,定力差D都會走火,真係個難得嘅玩家恩物,搞到我好有feel……

佢帶套主動出擊,女上男下,港鮑窄窄,騎術仲好犀利添,配合埋力度十足嘅水蛇腰,拋西磨擰fing正到不得了,我幫手大力向上頂,男女都好有feel,自然水湧緊出黎,不斷換花式,好砌得夠配合,叫聲又銷魂,屌到佢高潮迭起,最後男上體位,插到佢大叫救命爆,好正,仲有一種夢想成真嘅興奮添!
回復 Itfox ##1 的帖子

嫩模Cammi手勢正宗吹騎一流。

多謝師兄分享!
Nenel 咁既樣??
TKs for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:04